Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Co0kie Home tab - od 48 do 75 precica i radi perfektno.
install sam official rom 1.66
i ne mogu nikako da disable da mi se ne konektuje na gprs!
na starom romu 1.48 sam uspeo da mu izbrishem celo setovanje za (vip) gprs, a ovde to ne mogu!
hocu samo da mi se tel konektuje na internet preko wirelesa!
ima li neko ideju-reshenje problema!
postoji li neki software za nekakvu restrikciju gprs-a!
unapred hvala!
sta se dobija - postize intalacijom novog ROM-a 1.66 u odnosu na prethodni 1.48?? kakve su prednosti ako ih ima i da li se brisu svi instalirani programi koji su na telefonu?? imam direktan zahtev iz sedista HTC da upgrejdujem novi ROM jer je mozda to problem sa mojim zvukom, mada iskreno cisto sumnjam da to moze popraviti... naznam, savet?
hvala
I meni se desavalo da zapuca tako da moram da vadim bateriju, ali ne tokom poziva. Jedino sto nekad iz cista mira prekine vezu usred razgovora.
Ja imam drugi problem. Posle 20 dana koriscenja pocele su da se vide sitne ogrebotine na ekranu. Da li je neko stavio zastitnu foliju,kako je zadovoljan i ako moze informacija gde ih ima u Srbiji (kontakt tel.)?
Hvala unapred!
Od skora imam HTC HD2, kupljen u Telenoru i jedini problem koji imam sa njim je podrhtavanje donjeg dela ekrana. 2 cm sa donje strane ekrane podrhtava i kako da ima neki liniju koja se jasno vidi kada je u phone aplikaciji.
Zanima me da li neko zna za ovaj problem tj da li je softverske ili hardverske prirode?
da li neko zna .cab za disable vibracije prilikom ukljuchivanja phona!?
za zvuk sam nashao - HD2 Startup Sound NO SOUND.cab
za animaciju -bs tweak
hvala!
postoje dva rom-a sa HTC.com jedan mogu da skinem 1.48 i to sam install ( samo radio v. update izgleda ) a drugi 1.66 nemogu, nece da mi primi serijski br. u cemu je problem? kako da skinem 1.66 ? shomi posalji mi tvoj PM.
ma jesam skidam, nego verovatno si blokirao da ti stizu poruke tako mi pise info kad hocu da posaljem
ja sam nova u svetu htc svakog dana cekam da me pozovem da podignem ovog lepotana interesujeme da li treba nesto da istaliram i sta kod novog mobilnog unapred hvala :shock: :shock:
deinstall-installpozdrav
do juce skype je radio super
danas nema sanse da pozovem bilo koga sa telefona
htc hd2
na kompu sve radi super
da li neko zna sta da radim
naravno da se secam preko tebe sam i dobila ovu stranicu javicu se vise kad stigne lepotan, ali cu i dalje da citam stranice da naucim i ja nesto:type::banana:
hvala
sada sve radi
samo sto nisam mogao vise skype da skinem sa oficijelnog sajta
hvala
sada sve radi
samo sto nisam mogao vise skype da skinem sa oficijelnog sajta
evo neshto da vas razmrda
http://www.globenet.rs/proizvod-apple.php?IDPodGrupa=1027
ovde ma forumu je mrtvilo ceo dan!
samo lud covek moze da DA pare za ovo ****e
ne da si me razmrdao nego si me jos vise smorio
svaka ti cast,
nego mishans kako ti se cini rom 1.66,sta si ti je zapalo za oko,
ja ne vidim neku razliku,cak sta vise mislim da je to 1.48 a da mu je neko na neku foru promeni informacije koji se ispisuje u soft.info.,za bateriju nisam siguran ali mislim da mi se brze prazni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari