Šta je novo?

HTC HD2

install sam official rom 1.66
i ne mogu nikako da disable da mi se ne konektuje na gprs!
na starom romu 1.48 sam uspeo da mu izbrishem celo setovanje za (vip) gprs, a ovde to ne mogu!
hocu samo da mi se tel konektuje na internet preko wirelesa!
ima li neko ideju-reshenje problema!
postoji li neki software za nekakvu restrikciju gprs-a!
unapred hvala!

sta se dobija - postize intalacijom novog ROM-a 1.66 u odnosu na prethodni 1.48?? kakve su prednosti ako ih ima i da li se brisu svi instalirani programi koji su na telefonu?? imam direktan zahtev iz sedista HTC da upgrejdujem novi ROM jer je mozda to problem sa mojim zvukom, mada iskreno cisto sumnjam da to moze popraviti... naznam, savet?
hvala

+

sta se dobija - postize intalacijom novog ROM-a 1.66 u odnosu na prethodni 1.48?? kakve su prednosti ako ih ima i da li se brisu svi instalirani programi koji su na telefonu?? imam direktan zahtev iz sedista HTC da upgrejdujem novi ROM jer je mozda to problem sa mojim zvukom, mada iskreno cisto sumnjam da to moze popraviti... naznam, savet?
hvala

ja sam primeti da mi phone radi brze!baterija ne znam necu da slazhem!
nije sada neka vau brzino u odnosu na 1.48, ali se malo oseti!
ima dosta ispravljenih bagova i dodatih stvari!
ja sam ga install jer je 1.48 počeo da mi se zapucava!
ovaj je stabilan, za sada!(10 dana)
podrzava mnogo vishe tweack programa i svega ostaloga!
ja imam problem sa samoglasnicima kod razgovora!
kada sagovornik kaze malo glasnije a i o dodje do distorzije u zvuku bilo sa zvuchnika za uho,slushalica i li velikog zvuchnika!
to mi se deshavalo sa oba roma pa sumljam u mrtvi VIP mobile i njihovu mrezhu!
da, guoe se sve istall programi, kontakti, mailovi, smsm, kalendar...
ali uzmi neki dobar backup program i nemash frke!
svakako vredi prreci na 1.66

PROBLEM!

jedan problem koji mi se pojavljuje i kod 1.48 i 1.66 roma!
MOB MI SE ZAPUCAVA KADA NAZOVEM NEKOGA(ne znam da li je to vezano samo za moju zenu ili je stvar shto nju najvishe zovem pa po verovatnoci kod nje mi se to i deshava)!
desi se 1 od 10 poziva ali je prilichno iritantno!
VREME IDE ALI SE NECHUJE NISHTA I MENE SA DRUGE STRANE NE CHUJU!
prekinem vezu sve mogu da radim samo ne mogu da udjem u opciju phone pa da opet nazovem i kada poqsham da ugasim mob ili restarujem tu se zamrzne i samo vadjenje baterije pomaže!
ne zanm da li ima neke veze shto imam redovno distorziju pri razgovoru i shto mi se 1-2 seqnde posle zavrshetka razgovora chuje da pucne neshto u zvuchniq!
ima li neki slichnih problema ili je neshto nachuo!
hvala!

I meni se desavalo da zapuca tako da moram da vadim bateriju, ali ne tokom poziva. Jedino sto nekad iz cista mira prekine vezu usred razgovora.

Ja imam drugi problem. Posle 20 dana koriscenja pocele su da se vide sitne ogrebotine na ekranu. Da li je neko stavio zastitnu foliju,kako je zadovoljan i ako moze informacija gde ih ima u Srbiji (kontakt tel.)?

Hvala unapred!

...folija...

I meni se desavalo da zapuca tako da moram da vadim bateriju, ali ne tokom poziva. Jedino sto nekad iz cista mira prekine vezu usred razgovora.

Ja imam drugi problem. Posle 20 dana koriscenja pocele su da se vide sitne ogrebotine na ekranu. Da li je neko stavio zastitnu foliju,kako je zadovoljan i ako moze informacija gde ih ima u Srbiji (kontakt tel.)?

Hvala unapred!

ja sam stavio foliju i zadovoljn sam!
stigla mi je preko drugarice iz amerike!
sjajno je!ne vidi se da je tu, a osecaj je ostao isti kao i bez iste!
svaka preporuka!
a moze da se qpi i u nas!ja sam qpio prvo od ovog lika iz beograda, ali je bila jako prljav(prashnjava, dlachice) pa nisam uspeo da je namontiram bez balonchica!
http://www.svezamob.rs/

kod nas je 350din, a ja sam iz usd-a za te pare uzeo 4!
ubijaju u srbiji!

Od skora imam HTC HD2, kupljen u Telenoru i jedini problem koji imam sa njim je podrhtavanje donjeg dela ekrana. 2 cm sa donje strane ekrane podrhtava i kako da ima neki liniju koja se jasno vidi kada je u phone aplikaciji.
Zanima me da li neko zna za ovaj problem tj da li je softverske ili hardverske prirode?

Poslednja izmena:
Od skora imam HTC HD2, kupljen u Telenoru i jedini problem koji imam sa njim je podrhtavanje donjeg dela ekrana. 2 cm sa donje strane ekrane podrhtava i kako da ima neki liniju koja se jasno vidi kada je u phone aplikaciji.
Zanima me da li neko zna za ovaj problem tj da li je softverske ili hardverske prirode?

definitivno nesme da bude nikakve ne definisane linije i treptanja ekrana!
jesi li proba install new rom!?
da nisi install neq themas!?
zvuch mi kao hardwerska greshka!
to ti od pochtka tako!?
kada si qpio!?

da li neko zna .cab za disable vibracije prilikom ukljuchivanja phona!?
za zvuk sam nashao - HD2 Startup Sound NO SOUND.cab
za animaciju -bs tweak

hvala!

postoje dva rom-a sa HTC.com jedan mogu da skinem 1.48 i to sam install ( samo radio v. update izgleda ) a drugi 1.66 nemogu, nece da mi primi serijski br. u cemu je problem? kako da skinem 1.66 ? shomi posalji mi tvoj PM.

postoje dva rom-a sa HTC.com jedan mogu da skinem 1.48 i to sam install ( samo radio v. update izgleda ) a drugi 1.66 nemogu, nece da mi primi serijski br. u cemu je problem? kako da skinem 1.66 ? shomi posalji mi tvoj PM.

ni meni nije jasno u chemu je problem i kako je moguce da postoji RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2
a da ga nema na zvanichnom sjatu HTC-a!

javi da li si dobio poruq, poshto se deshavalo da ne mogu da primim ni da poshaljem pm!

ma jesam skidam, nego verovatno si blokirao da ti stizu poruke tako mi pise info kad hocu da posaljem

novi d2

ja sam nova u svetu htc svakog dana cekam da me pozovem da podignem ovog lepotana interesujeme da li treba nesto da istaliram i sta kod novog mobilnog unapred hvala :shock: :shock:

ciao

ja sam nova u svetu htc svakog dana cekam da me pozovem da podignem ovog lepotana interesujeme da li treba nesto da istaliram i sta kod novog mobilnog unapred hvala :shock: :shock:

ciao lolit! mishans ovde secash se!?
pa treba da install ono shto mislish da ce tebi trebati!
npr. dobar program za gps -garmin ili Igo!
neki dobar player -core player
i josh mmog,mnogo dobrih programa!

Ako neko ima core player, zamolio bi ga da mi baci link na pm odakle moze da se skine

pozdrav

do juce skype je radio super
danas nema sanse da pozovem bilo koga sa telefona
htc hd2
na kompu sve radi super
da li neko zna sta da radim

lolita

naravno da se secam preko tebe sam i dobila ovu stranicu javicu se vise kad stigne lepotan, ali cu i dalje da citam stranice da naucim i ja nesto:type::banana:

hvala
sada sve radi
samo sto nisam mogao vise skype da skinem sa oficijelnog sajta

svaka ti cast,
nego mishans kako ti se cini rom 1.66,sta si ti je zapalo za oko,
ja ne vidim neku razliku,cak sta vise mislim da je to 1.48 a da mu je neko na neku foru promeni informacije koji se ispisuje u soft.info.,za bateriju nisam siguran ali mislim da mi se brze prazni

svaka ti cast,
nego mishans kako ti se cini rom 1.66,sta si ti je zapalo za oko,
ja ne vidim neku razliku,cak sta vise mislim da je to 1.48 a da mu je neko na neku foru promeni informacije koji se ispisuje u soft.info.,za bateriju nisam siguran ali mislim da mi se brze prazni

meni je 1.48 toliko pocheo da se baguje da sam zaboravio kakav je pa mi je 1.66 doshao kao da je phone poleteo!
znam da realno nije tako, ali i ja sam sumljichav u vezi sa 1.66 jer ga nema na oficijalnom sajtu!
ne znam zashto i kako!
meni baterija traje isto!
imam utisak da je za trunq brzhi, izbacili su mu task manager ikonicu, dodali glupu opciju za wap/gprs pa bez programa ne mozhesh stopirati konekciju na isti!
sve u svemu imam pozitivno mishljenje o 1.66!

Nazad
Vrh Dno