Šta je novo?

HTC HD2

pa cuvaj onda podatke i instaliraj programe na nju..

ako nemaš problema sa telefonom, ništa

Heh ja sma imao problema sa SMSom i instalirao sam ovaj patch i opet imam probleme...danas su mi posle 2 dana prosli smsovi, ali cudno je da su mi i tek danas stigli smsovi poslati pre 2 dana. Mislio sam da je samo problem prilikom slanja sa HDa...

Hehe napisah da mi se to desavalo i pre i posle tog patcha :). Tako da stvarno nemam pojma u cemu je problem :(

Hehe napisah da mi se to desavalo i pre i posle tog patcha :). Tako da stvarno nemam pojma u cemu je problem :(
koja mreža? Ja sam samo jednom primetio ovaj problem kad mi je bio slab 3G signal, pa je telefon prebacivao sa 2G na 3G, i onda se desio taj bag sa sms-om

VIP, upaljen 3G. Do sad sljakalo sve ok. To mi se dogodilo pre 2 dana a danas su proradili smsovi. Nem pojma do cega je bilo. Instairao sam opet fix.

i ja sam na VIP-u, al tih problema nisam imao. Sa kojim sw ti je dosao telefon?

Imam VIP-ov HD2 (isključen 3G potpuno, nikada ga i ne uključujem) i ni jednom mi se do sada nije desilo da imam problem sa SMS-om.

Evo da iskucam sve :
OS Version - 5.2.21864
Manila - 2.5.19202525.2
ROM 1.43.479.2 (70124) WWE
ROM date - 10/27/09
Rradio version- 2.06.51.07
Protocol version - 15.30.50.07U
Znam da je sve ovo bespotrebno al ae :)

Da li bi neko mogao da mi napise sta sve od korisnih programa trebalo da instaliram na htc hd2?

a kako mi da znamo za šta je tebi potreban telefon?

Da li bi neko mogao da mi napise sta sve od korisnih programa trebalo da instaliram na htc hd2?

idi na http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531
prelistaj teme i vidi sta ti se svidi

inace savet ti je da juris programe zavisno od svojih potreba, instalirati aplikacije na silu je cista glupost, od korisnih programa realno ne treba da instaliras nista ako ih neces koristiti. jedino sto je must have po meni je aplikacija za gps bio to garmin ili igo, sve ostalo zavisi od coveka do coveka nekima i ne treba nista vise od toga a i sam telefon je u startu odlicno opremljen za vecinu potreba.

iGo 8 na HD2

Kako da instaliram iGo8? Ista instalacija koja mi je radila na TyTN-u, ista je i kartica, ali instalacija se ne završi do kraja?
Neki savet?
Instaliram verziju 8.3, onu poslednju, iz novembra. Autoexec kreće, krene instalacija, ali se ne završi...

Ako ti je Igo "narodna verzija" onda nema nikakve instalacije, iskopiras
na karticu, napravis shortcut i vozi Misko :D

Da, ali očigledno imam problema sa sys.txt fajlom. Možeš da mi ga pošalješ?

Meni najbolje radi verzija 8.3.4. , pre toga sam probao sve moguce varijanta 8.3.2 i nijedna nije valjala. Sve neki "budzeni" sys.txt, dok ovde nista nisam podesavao i radi super.

prijatelj mi ima na racunaru podesen Outlook Express(nadlanu.com-provajder.). jedno pitanje da li je moguce na htc d2 podesiti Outlook Express acunt tako da kad sedi u kaficu moze da vidi(skine)svoju postu putem wireless-a. ,treba mi detaljno oobjasnjenje
Ja sam pokusava da nadjem na htc d2 Outlook Express accaunt ali nism uspeo nigde da nadjem podesavanja.Jedino sta sam nasao je sinhronizaciju sa pc i njegovim Outlook Express,ali mi to nije cilj nego da podesim parametre kako bi covek mogao kad ode na net da skine postu pomocu Outlook Express-a.
hvala unapred

Kakav crni Outlook Express na WM?

Inace, ubacio sam danas nov rom i grozno kako je telefon spor u pojedinim stvarima.

Aha, to je poslednji na ovoj strani.
Daj malo više detalja, šta je bolje, a šta lošije?
Da li je u paketu i novi Radio ROM, i koji?

Čisto iz radoznalosti: jesi ubacio hard-SPL pre flešovanja ROMa?

Ja sam ga skinuo sa officiala
http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=856&news_id=500

Nisam primetio do sada da je nesto bolje, ali npr kada udjem u file manager i krenem brzo da listam pocne da zakucava. To mi se nije desavala u prethodnom officialnom.
Cim prelazim sa 3G ili HSDPA signala na Edge ili GPRS gubim signal na 1sec.

Nisam gledao koji je stari radio, a u ovom je 2.06.51.07

Igrao sam se sa HSPL-om kada je tek izasao i sa "kuvanim" romovima, posto je vecina romova imala problema odustao sam od toga dok se malo ne isciste stvari.

Cekaj, pa kad jednom ubacis HSPL, on je vecno tu, ili gresim?
Tako je bar bilo na ranijim WM uredjajima, sta znam...

Da ne bih stavljao link ka xda, evo deo o brisanju

"4) Uninstallation
Only way to remove the HSPL is to flash an original SPL from SD card.
- Take any "RUU_signed.nbh" from a ship ROM and copy it to SD card.
- Rename it to "leoimg.nbh"
- Reset the device while pressing the volume down button."

O, pa to je super vest! Ranije to nije moglo, i kad ubaciš HSPL, baj, baj garancija...
Hvala, hvala, učimo :)

P.S. ako te ne bude mrzelo, javi, ako bude nekih zanimljivosti vezanih za novi ROM

Poslednja izmena:
zadnji radio je 2.07.x.x
imam cooked rom baziran na 1.66 i sve lepo radi
negde sam procitao da je uvek posle fleshovanja preporucen hard reset, i pored cinjenice da se to desava sa samim postupkom fleshovanja, ja to i radim ali zato sto izmedju ta 2 koraka isprobavam nove aplikacije pa ostavljam sta mi se svidi za cistu instalaciju
jedino sto novi rom donosi je izgleda novija verzija htc aplikacija a vidljivo za krajnjeg korisnika nije nista , dobro je sto su ukljucene sve ispravke do sada

Vrh Dno