Šta je novo?

HTC HD2

O, pa to je super vest! Ranije to nije moglo, i kad ubaciš HSPL, baj, baj garancija...
Hvala, hvala, učimo :)

moglo je i ranije, samo sto nisi obracao paznju... i sto nema potrebe to raditi sve dok ne moras da koristis garanciju... ;)

O, pa to je super vest! Ranije to nije moglo, i kad ubaciš HSPL, baj, baj garancija...
Hvala, hvala, učimo :)

P.S. ako te ne bude mrzelo, javi, ako bude nekih zanimljivosti vezanih za novi ROM

1.66 i nije toliko nov rom. Ima vec gomila kuvanih romova baziranih na 1.66, od kojih neki zaista sjajno rade (preporuka za Xannytech). Inace, uskoro treba da izadje HD2 za americko trziste koji ce imati 576MB radne memorije kao i 1GB flash ROM (448MB i 512MB je kod evropske). Interesantno je da flashovanjem 2.02 test ROM-a (ili neke od 576MB enabled kuvanih verzija) uz TACNO odredjeni radio (2.06.50.04) i evropski HD2 prijavljuje 576MB radne memorije.

pitanja

Uzeo sam mob pre neki dan u vip-u!
prezadovoljan sam do jednog tj. dva trenutla!
da li neko može da mi kaže- kakv mu je osećaj kod donjih 5 tastera!?
moj osećaj je da su malo klimavi i da im je plitak hod, pogotovo skroz desnog tastera!
deluju mi malo jeftini i to me nervira!
osvetljenje tastera nije savršeno!kao da ima neka crtica na pola tastera za javljanje i prekidanje veze!
zvuk u slušalici u jednom trenutq kao da probije!ne prekida već kao da probija kada sagovornik kaže neko zvučno slovo npr b,p,s... nije konstantu, desi se 3-4 puta u toku razgovora, ali nervira!probao sam sve mreže i 3 vrste mobilih da budu sagovornici, ista stvar!
ne pomaže utišavanje, ista stvar se desi koliko god da je nivi zvuka!
generalno zvuk sa oba izvora na mobu nije loš već je prosečan, što može da stekne utisak da je loš jer je sve ostalo na telefonu iznad proseka!
i da li neko može da mi na pm baci download link za igo "narodska" verzija!
unapred hvala!

Tasteri su kod svih malo labavi, to nije fabrička greška i sl

što se tiče osvetljenja tastera to je normalno,ali ovo za zvuk sam čuo da se ljudi žale ali ja stvarno nemam takvih problema.

pomoc

pozdrav svima
kupio sam hd2 u vipi i odlucio sam da ubacim 1.66 rom
kada ukucam Product S/N za preuzimanje novog roma javlja mi

Sorry, this software download is not suitable for your device.

šta da radim?hvala

1. možda si loše ukucao S/N. I ja sam, umesto B sam kucao 8 :)
2. Ako nećeš da se zezaš sa tim, skini ROM sa drugog mesta, ja sam na prethodnoj strani okačio neki link sa 4shared

Upravo sam flešovao na 1.66, javiću utiske

lepo sam ukacao S/N mogu da skinem 1.48 ali nece 1.66,da li si i ti uzeo u vip-u tel.?

sa mojim s/n mogu da skidam romove koji posle verzije imaju .479.1 a njega jos nema u spisku za download
kibicer skinuo sam sa onog linka sto si mi predlozio ali nisam uspeo prijavljuje mi gresku ERRROR [294] : invalid vender id

Moj je po akki-jevoj preporuci, kupljen u USA online shopu

edit: skinuo sam baš taj, 1.66.405.2 WWE

Poslednja izmena:
bas sam danas gledao HD2 stvarno je velik phone "a really big one":( koje je ovaj tel kupio mislim da ga nije kupio zbog ljepote nego zbog hardwera :lupko:

pitanje!

da li neko može da mi kaže koji rom valja i koji bi mi mogao preporuchiti i link!?
shta mislite o zashtitnoj foliji za ekran i gde ima da se qpi futrola/torbica... za ovaj tel!?
fabrichka mi nije bash po volji!

da li neko može da mi kaže koji rom valja i koji bi mi mogao preporuchiti i link!?
shta mislite o zashtitnoj foliji za ekran i gde ima da se qpi futrola/torbica... za ovaj tel!?
fabrichka mi nije bash po volji!

http://htcpedia.com/duttys_leo_hg_multi_lang_v_9f8ef5533cf709534/soft/htc-leo-rom.html

ja sam pobornik wm 6.5 , ovi ROMovi sa 6.5.x mi nisu bili stabilni pre jedno nedelju dana sam probao arthemis.

zastitna folija - nema potrebe , nisam testirao ali navodno je ekran izuzetno otporan na ogrebotine

fabricka futrola mi je ok sasvim

da bi instalirao neki neoficijelni ROM moras prvo da instaliras hardSPL, iscitaj uputstva prvo pre bilo kakvog cackanja:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=534

kako da garmin prikazuje u landscape?
tj. da menjem položaja telefona menja i prikaz na ekranu!?
moze neko link za Igo tzv. narodsq verziju!?

skines program bsb tweaks u njegovom meniju imas opciju da ukljucis automatsku rotaciju ekrana za svaki program pojedinacno, aktuelna verzija je 1.6 ovaj programcic imas na forumu ciji sam ti link vec postavio

sto se tice narodne verzije www.google.com , piraterija nije dozvoljena ovde koliko sam upucen

btw adriaroute 3.0 se pojavio skoro i ima cak i neke zemlje koje nisu priznate u svetu

Poslednja izmena:
skines program bsb tweaks u njegovom meniju imas opciju da ukljucis automatsku rotaciju ekrana za svaki program pojedinacno, aktuelna verzija je 1.6 ovaj programcic imas na forumu ciji sam ti link vec postavio

sto se tice narodne verzije www.google.com , piraterija nije dozvoljena ovde koliko sam upucen

btw adriaroute 3.0 se pojavio skoro i ima cak i neke zemlje koje nisu priznate u svetu

baci na private!
dok ga je izguglam!
pa da li je valja, da li ima srb...

hvala

zaboravio sam da kažem hvala!
hvala!

pomoć

bsb tweaks neće da se startuje traži net framework!
(neće ni fring da se staruje!)
gde mogu to da skinem!?
qpio sam hd2 u vipu i kao i drugima neće da se skine rom sa htc sajta!
ne odgovara sn!
koji je odgovarajući rom za nas!?
World Wide English (WWE) ili East Europe: (WWE_EastEurope)!?

WWE East Europe

Vrh Dno