Šta je novo?

HTC HD2

imas zakrpu na zvanicnom sajtu a i nove verzije softwera imaju ukljucenu ispravku za to

Ljudi ajde treba mi jedan expert ! Dakle nema trika da mi posalje ili primi MMS. Sve opcije sam isprobao manualna setovanja sa Telenor portala, MMS server opcije izmenjao ali nema sanse. Ako neko moze da mi posalje screenshoot podesavanja ili da mi kaze sta moze biti problem, jer sam pukao vise od provaljivanja. Imam Wi-Fi u stanu da li on mozda utice na konfig. MMS ( nebi trebalo ), i da li stvarno poruku koju ne posaljes i ako je obrises u Deleted Iteam nemozes poslati ponovo? Cudno mi sve ovo izgleda??? Hvala unapred.

Ja sam odavno imao isti problem, takođe na WimMobile.
rešenje koje sam našao je da IP adresu za gateway kucaš bez vodećih nula u oktetima.
Dakle, umesto 217.065.192.033 kucaš 217.65.192.33
Ovo nema previše logike, ali na nekoliko ROMova za TyTN, ovo je bio jedini način za MMS

pitanje br.2 :) da li mi neko moze pomoci prilikom sync outlook express mi trazi exchange server i administrator, tu mi treba detaljan info kako bi mogao uraditi sync. Skinuo sam activesnyc 4.5 ali nemogu pokrenuti sync nikako. ako neko moze da mi javi kako se podesavaju parametri za ovo? hvala unapred.

Da li uopšte imaš e-mail Exchange account?
Ako nemaš - onda ništa o push e-maila.
Možeš da radiš sinhronizaciju sa Outlook-om na lokalnom računaru (dakle, NE sa Outlook Expressom!)
Na računaru koristiš XP? Ako je Vista ili Win7, ne može ActiveSync

ne mora baš Exchange nalog, može i GMail

moze gmail ali je meni pobrljavio kontakte...

Ljudi kako uraditi backup imenika pa da to sacuvam na kompu?

jel ima jos programa koji rade sync imenika i dnevnih aktivnosti a da nije preko outlook exchange servera koji neznam ni kako se podesava koliko su ga iskomplikovali, posto active sync 4.5 nema nista od funkcija?? ako moze neko malo da mi pojasni kako funkcionise sve to, naime naradio sam se dok sam isprebacivao kontakte sa N95 preko bluetootha na hd2, hvala

instaliraj task manager i stavi da se aplikacije zatvaraju pritiskom na X

primetio sam da se dosta aplikacija ne zatvara kad izadjem iz neke app. vec stoji u task-u pa ih moram rucno zatvoriti preko task m. zasto je tako reseno da bez razloga operecuje memoriju? highl1 ti si expert, pucaj

To za zatvaranje aplikacija se podesava da se aplikacije zatvaraju samo na dugo drzanje ''x'' ili kratko,negde u Settings neznam tacno gde.

To za zatvaranje aplikacija se podesava da se aplikacije zatvaraju samo na dugo drzanje ''x'' ili kratko,negde u Settings neznam tacno gde.

U HTC Task Mangeru (ver 2.1):
Tap na ikonu Task Managera, tap na ikonu francuskog ključa. Odaberi tab Button, tu je setovanje.

Još nemam HD2 pa ne mogu konkretno da pomognem, ali ne vidim šta je problem sa ActiveSyncom. Jednostavno se podešava, sve lepo radi.
Važno je da ga imaš, ne samo zbog sinhronizacije. Omogućava ti da sa PC-a proslediš internet konekciju telefonu (povezanom USB-om), ali i obratno: da GPRS internet vezu sa telefona proslediš računaru (ako računar nema WiFi).

Imaš li u samom gornjem desnom uglu ikonu, tri paralelne horizontalne crte?
Opet, ja nemam HD2

Onda ti ne mogu pomoći. Valjda će se uključiti neko ko ima HD2
Ovde možeš videti ikonu o kojoj govorim

While not wanting to reveal their source for this piece of information, msmobiles.com has gone on the record as saying that HTC will put out an OFFICIAL upgrade of Windows Mobile 7 for the HTC HD2 as soon as Microsoft makes it available.

A mozda i nece po najsvezijim informacijama
Recently it was reported that Only the HTC HD2 will get WM7. Unfortunately, information regarding the WM7 upgrade for the HTC HD2 that was tweeted by HTC_RU was posted in error and is unconfirmed at this time.

My take: WM7 could just be still too far enough out that no one knows what hardware will be required to run it.

Sve je to lepo ali treba ti polozen vozacki ispit da se snadjes.

primetio sam da se dosta aplikacija ne zatvara kad izadjem iz neke app. vec stoji u task-u pa ih moram rucno zatvoriti preko task m. zasto je tako reseno da bez razloga operecuje memoriju? highl1 ti si expert, pucaj
Ovako,

Registruj se na forum.xda-developers.com, idi na ovaj topic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584415 , skini Touch X Taskmanager.cab na HD2, pokreni taj .cab i instaliraj ga u Main memory

Idi onda na settings tab, pritisni desni soft key, odaberi all settings, pa System, i onda idi u Task Manager. Imas opciju button, štikliraj da se dugme pojavljuje, a zatim štikliraj da se programi zatvore kad pritisneš X, i to je to

Sve ja ugasim što tamo ima i dalje je Storage memory 76% i crveno je, šta da radim? I gde mogu naći dobre igre za telefon a da nisu ograničene?

Poslednja izmena:
onda deinstaliraj programe i pobrisi slike/muziku/filmove, pa kupi neku vecu microSD karticu. Free igre imas na XDA-dev i na marketplace-u

Nazad
Vrh Dno