hm!
a da li se zna kda će da izađe!?
može li neki drugi oficial rom da se install, npr. World Wide English (WWE) 1.66.405.2!?
koliko sam chitao i skontao kada install new rom sve sa telefona se izbrishe!
da li se izbrishe i sa mem kartice!?
hvala na svemu!
high1 cemu sluzi net framework? vidim da dosta software-a nece da se pokrene trazeci framework??
high1 cemu sluzi net framework? vidim da dosta software-a nece da se pokrene trazeci framework??
vratiš 1.43 WWE East Europe ROM sa kojim je telefon došao pre nego što ode na servis i boli te uvoposlao sam juche mail vip Korisnički servis
sledeće sadrzine
Poshtovanje!
iama jedno pitanje!
zašto ne mogu da skinem novi rom update sa official sajta htc-a!?
http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=856
neće da mi prihvati sn kada ga upishem
The serial number you’ve provided appears to be invalid. Please try again.
oni mi odgovaraju
Želimo da Vam se zahvalimo na dopisu i da Vas obavestimo da novi softver za pomenuti model telefona još uvek ne može da se preuzme, u pitanju je verzija 2.1.
Ono što je jako važno da znate, je da ne smete sami raditi update softvera, jer bi samim tim izgubili pravo na garanciju.
imali neko komentar na ovo sa garancijom!?
kako mislis probio?
mislis da se moze probiti membrana prilikom pada, iako je zatvorena unutra?nisaam savim siguran kakav je zvučnik unutra!
pretpostavljam da je klasičan
h t t p://img262.imageshack.us/i/g104990aee1.jpg/
mislio sam da je membrana probijena!pa treperi prilikom stvaranja zvuka i to stvara krčenje!
hvala shomi, aj prišiejt jor opnjon...možda od pritiska prilikom udarca!
nisam sasvim siguarn!
a možda je samo ispao iz ležišta!
***!
verovatno nishta bez otvaranja ili ponovnog pada da se vrati na mesto!
probaj drajvere za bluetooth da updatujes za tvoju konfig. ja sam imao problem sa drajverimazna li neko dobar file explorer i task manager!?
imam problem sa bluetooth-om!
neće da se konektuje na comp/laptop(toshiba)!
na kontam!
ne vidi ga laptop, mob vidi laptop i cela procedura konekcije preko mob na komp prođe
i onom shifrom i na kraju nič!
ima li neko ideju!?
inace, resco file explorer je skroz okzna li neko dobar file explorer i task manager!?
imam problem sa bluetooth-om!
neće da se konektuje na comp/laptop(toshiba)!
na kontam!
ne vidi ga laptop, mob vidi laptop i cela procedura konekcije preko mob na komp prođe
i onom shifrom i na kraju nič!
ima li neko ideju!?
koja verzija!?inace, resco file explorer je skroz ok
resco.net, inace ja imam v.7.05 i ok radi, ne zuri sa novom ...koja verzija!?
pokušavam da nađem 2010 ali mi ne ide!
to je rešenje, jer oni ne mogu nikako da utvrde koliko puta si ti flešovao telefonali to nije rešenje zar ne!?
shto onda postoje update na official site!?
nije mi jasan taj trenutak!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari