Šta je novo?

HTC HD2

nema još uvek 1.66 WWE East Europe ROM-a, zato neće da ti prihvati s/n :)

hvala

hm!
a da li se zna kda će da izađe!?
može li neki drugi oficial rom da se install, npr. World Wide English (WWE) 1.66.405.2!?
koliko sam chitao i skontao kada install new rom sve sa telefona se izbrishe!
da li se izbrishe i sa mem kartice!?
hvala na svemu!

hm!
a da li se zna kda će da izađe!?
može li neki drugi oficial rom da se install, npr. World Wide English (WWE) 1.66.405.2!?
koliko sam chitao i skontao kada install new rom sve sa telefona se izbrishe!
da li se izbrishe i sa mem kartice!?
hvala na svemu!

memorijska kartica ostaje netaknuta
sto se tice zvanicnih romova ne znam sta i kako ide, ali kad imas instaliran hardspl telefon prihvata sve

wikipedia

high1 cemu sluzi net framework? vidim da dosta software-a nece da se pokrene trazeci framework??

The Microsoft .NET Compact Framework (.NET CF) is a version of the .NET Framework that is designed to run on Windows CE based mobile/embedded devices such as PDAs, mobile phones, factory controllers, set-top boxes, etc. The .NET Compact Framework uses some of the same class libraries as the full .NET Framework and also a few libraries designed specifically for mobile devices such as Windows CE InputPanel. However, the libraries are not exact copies of the .NET Framework. The ones in the .NET Compact Framework are scaled down to take up less space.
It is possible to develop applications which use the .NET Compact Framework in Visual Studio.NET 2003, in Visual Studio 2005 and in Visual Studio 2008, in C# or Visual Basic.NET. Applications developed with Basic4ppc are also eventually compiled for the .NET CF. The resulting applications are designed to run on a special, mobile-device, high performance JIT compiler.

The Microsoft .NET Compact Framework 3.5 Redistributable contains the common language runtime and class libraries built for the .NET Compact Framework. In addition to version 3.5 support, it also supports applications developed for version 1.0 and 2.0. The .NET Compact Framework 3.5 provides new features such as Windows Communication Foundation, LINQ, SoundPlayer, new runtime tool support, and many other features.

!?

poslao sam juche mail vip Korisnički servis
sledeće sadrzine
Poshtovanje!
iama jedno pitanje!
zašto ne mogu da skinem novi rom update sa official sajta htc-a!?
http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=856
neće da mi prihvati sn kada ga upishem
The serial number you’ve provided appears to be invalid. Please try again.

oni mi odgovaraju

Želimo da Vam se zahvalimo na dopisu i da Vas obavestimo da novi softver za pomenuti model telefona još uvek ne može da se preuzme, u pitanju je verzija 2.1.

Ono što je jako važno da znate, je da ne smete sami raditi update softvera, jer bi samim tim izgubili pravo na garanciju.

imali neko komentar na ovo sa garancijom!?

telefon mi je ispao u liftu naravno bio sam na nekom speedu kao i uvek :) i mislim da se sjebao nazad mali zvucnik pored blende, sada lose se cuju zvukovi kod tipke brojeva i ostalo vezano za zvuk koji dolazi iza - nekako bruji da ne kazem krci, da li moze da se pomeri prilikom pada, mozda je malo "skliznuo", savet, hvala

poslao sam juche mail vip Korisnički servis
sledeće sadrzine
Poshtovanje!
iama jedno pitanje!
zašto ne mogu da skinem novi rom update sa official sajta htc-a!?
http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=856
neće da mi prihvati sn kada ga upishem
The serial number you’ve provided appears to be invalid. Please try again.

oni mi odgovaraju

Želimo da Vam se zahvalimo na dopisu i da Vas obavestimo da novi softver za pomenuti model telefona još uvek ne može da se preuzme, u pitanju je verzija 2.1.

Ono što je jako važno da znate, je da ne smete sami raditi update softvera, jer bi samim tim izgubili pravo na garanciju.

imali neko komentar na ovo sa garancijom!?
vratiš 1.43 WWE East Europe ROM sa kojim je telefon došao pre nego što ode na servis i boli te uvo

nisaam savim siguran kakav je zvučnik unutra!
pretpostavljam da je klasičan
h t t p://img262.imageshack.us/i/g104990aee1.jpg/
mislio sam da je membrana probijena!pa treperi prilikom stvaranja zvuka i to stvara krčenje!
mislis da se moze probiti membrana prilikom pada, iako je zatvorena unutra?
da li jos neko ima odgovor?
hvala

pitanje opet

zna li neko dobar file explorer i task manager!?
imam problem sa bluetooth-om!
neće da se konektuje na comp/laptop(toshiba)!
na kontam!
ne vidi ga laptop, mob vidi laptop i cela procedura konekcije preko mob na komp prođe
i onom shifrom i na kraju nič!
ima li neko ideju!?

na kontam!
ne vidi ga laptop, mob vidi laptop i cela procedura konekcije preko mob na komp prođe
ima li neko ideju!?
probaj drajvere za bluetooth da updatujes za tvoju konfig. ja sam imao problem sa drajverima

na kontam!
ima li neko ideju!?
inace, resco file explorer je skroz ok

ali to nije rešenje zar ne!?
shto onda postoje update na official site!?
nije mi jasan taj trenutak!
to je rešenje, jer oni ne mogu nikako da utvrde koliko puta si ti flešovao telefon :) Ako treba da ide na servis, vratiš na prvi ROM sa kojim je telefon došao i boli te racku

ma gluposti, ne gubi se garancija zbog update-a telefona...

ali se gubi ako se odradi hard spl... i stavi kuvani rom...

Unos teksta

Možda glupo pitanje ali ...
Juče sam probao HD2 u Vip-u i nije mi prijao osećaj koji sam imao pri kucanju sms-a, kao da radi neka vibracija. U ostalim kretanjima po ekranu toga nije bilo - znači samo kod unosa teksta. Da li se to može isključiti ? Da li je u pitanju neko podešavanje ??

vibracija samo ukazuje na to da si pritisnuo tipku na touch-u - ne vidim nista lose u tome to ce ti samo pomoci, uostalom ako ga kupis videces da je to totalno nebitno u celoj prici, srecno

...

ciao svima!
da li vam malo nedostaje volume control na cablu slušalica!?
meni baš nedostaje!
da li bi mogle da se stave npr. slušalice sa nokia 5800 koje imaju daljinac!?
da li bi taj daljinac shljakao!?hm!?ima neko ideju!?
ima li neke slushke sa full control da se pazare senhaiser bi bilo lepo!?
da li vam se lepo razglavila futrola za hd2!?
morate li ga jako stisnuti da bi ga izvukli(naravno mislim na htc HD2)!?
mislite li da će od tog stiskanja hd2 početi na tom mestu malo da žvaće!?

Vrh Dno