Šta je novo?

HTC HD2

4.u porukama ne prepoznaje kontakt kada krenesh da qcash ime/ili shta qcash vec

Prepoznaje:D samo sto prvo moras da otkucas 2-3 slova pa izbrises jedno i onda ti tek ponudi kontakte na to prvo ili prva dva slova:d

drugari planiram kupiti HD2 pa me zanima jel nemu valja ROM koji dolazi u njemu (mislim moze li se telefon koristiti sa njim) pocetnik sam u tome pa ne znam. i jos jedno pitanje narucio sam telefon u Njemackoj na ebay preko kolege pa me zanima da li ce u njemu biti vise jezika ili samo Njemacki.

Valja.
Kod mene je nakon kupovine bio 1.48 WWE i radio je sasvim OK tako da nisam imao bas nijedan realan razlog da ga menjam mada sam to ipak uradio ali ne zbog neke preke potrebe vec zato sto sa stavio WM 6.5.5 - nekako mi lepse izgleda.

ah hvala puno na informacijii. pitam jel to nisam nikad radio pa bi bilo dobro da mi neko samo jednom pokaze kako to ide onda ne bi bio problem

drugari planiram kupiti HD2 pa me zanima jel nemu valja ROM koji dolazi u njemu (mislim moze li se telefon koristiti sa njim) pocetnik sam u tome pa ne znam. i jos jedno pitanje narucio sam telefon u Njemackoj na ebay preko kolege pa me zanima da li ce u njemu biti vise jezika ili samo Njemacki.

mislish li da bi bilo koja firma izbacila bilo koji proizvod koji nije u staru funkcijonalan!?
pa oni bi mogli odmah sutra da stave katanac!
sve radi kako treba i radi sjajno!a sa novim romovima ispravalju se neke sitne greshke koje su malte ne neprimetne...dobija se mozhda na brzini, stabilnosti...
ipk je najbolji test korisnik lichno i po njegovom fitback-u se pravi new rom!
evo snimka kako se installira!
doista nishta lakshe ne postoji!
http://www.youtube.com/watch?v=7PDEcZLzn7E

i da bice ti najverovatnije na nemachkom!
Germany: (GER) 1.66.407.1
i to najverovatnije ovaj ili stariji!
koristicesh ga u srbiji!?
istall onda ovaj i zvone ti ...
East Europe: (WWE_EastEurope) 1.66.479.1 -engleski
http://rapidshare.com/files/3593602...CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe

i da bice ti najverovatnije na nemachkom!
Germany: (GER) 1.66.407.1
i to najverovatnije ovaj ili stariji!
koristicesh ga u srbiji!?
istall onda ovaj i zvone ti ...
East Europe: (WWE_EastEurope) 1.66.479.1 -engleski
http://rapidshare.com/files/3593602...CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe

mihans znacu moracu stavljati ipak ROM jer ce doci na njemackom.:wall: dajte mi neku stranicu gdje direktno skidam npr. tu verziju 1.66 mislim ako je ta ok. hvala unapred:

mihans znacu moracu stavljati ipak ROM jer ce doci na njemackom.:wall: dajte mi neku stranicu gdje direktno skidam npr. tu verziju 1.66 mislim ako je ta ok. hvala unapred:

da moracesh da ubacujesh novi rom ako necesh da ti bude na nemachkom
--ako neko misli da greshim neka me ispravi!--
ovaj je officialni sa tog rapida!
ali ga nema na zvanichnom sajtu!
ako te zanima zashto ga nema i u chemu je stvar to stvarno niko ne zna ili probaj da prochitash ranije postove mozhda ti neshto bude jasnije!

zdravo svima

al se pisalo danas,ja ne pamtim da smo vikendom ovoliko pisali(mislim na danas i juce) u poredjenju sa proslim vikendima - obicno je bio tajac
sinisag
ti mozes da skines taj 1.66 rom sto ti je predlozio mishans i da ga ubacis pomocu hspl mi da na taj nacin imas zadnji rom na engleskom jeziku

zdravo svima

al se pisalo danas,ja ne pamtim da smo vikendom ovoliko pisali(mislim na danas i juce) u poredjenju sa proslim vikendima - obicno je bio tajac
sinisag
ti mozes da skines taj 1.66 rom sto ti je predlozio mishans i da ga ubacis pomocu hspl mi da na taj nacin imas zadnji rom na engleskom jeziku

gde si -HD2-!?
uvek se zaqva kada neko novi dodje i hoce da qpi phone!
take volimo!
samo tako nastavite!
a da li mozhe u BsB tweaks da promeni bar manila language?
*** win mo ce mu ostati na nemachkom! :)

ciao!
probao sam ovaj programchic -FingerKeyb-2.1-WVGA- pa ako nekoga zanima moje mishljenje evo ga
+
1.ima dosta podeshavanja(boja, prechice, jezici, osetljivost,taptime...)
2.vizuelno je atraktivna(to je lechni dojam)
3.malo veca od fabrichke tastature u landscape

-
1.ne podizhe se sa sistemom(morash da stavish prechicu u startup)
2.nije nishta veca, mozhda je chak i manja od fabrichke tastature u portret modu!
(3.treba vremena za privikavanje)
4.u porukama ne prepoznaje kontakt kada krenesh da qcash ime/ili shta qcash vec
5.ako je dugachka prechica tipa -www- u portret modu prelazi preko taster
6.na space tasteru pishe FingerKeyb ( :( zashto!? kao da program nije placen!ali nema nigde ni da se plati!mislim da je free)

u svakom sluchaju hvala user-u HD2 an postu i trudu!
kako se tebi user-u HD2-u pokazo programchic!?
imali reshenj za sitne problemchice ove?

4. je vec dat odg. pocnes da kucas ime onog kog trazis pa izbrises zadnje slovo koje si uneo pa ti onda izlista
5.precica "www" bas mali ali bas malo prelazi,jedino ako nisi nesto dodavao tipa www.benchmark.rs pa da ti to prelazi preko tastera
6.pa valjda je izumitelj tastaru tako zeleo da bude,mislim da nema veze dal se ona placa ili ne, ova je free

sto se tice problemcica,meni je jedini problem to sto je napisano u 4. tacki i za sad nemam resenja,ovako je sve ok

gde si -HD2-!?
uvek se zaqva kada neko novi dodje i hoce da qpi phone!
take volimo!
samo tako nastavite!

ee! evo me,
ma ja volim kad je forum ziv i kad ima da se pise,
evo sad cu da ubacim BsB da prosaram kroz opcije da vidimo dal ima "taka" mogucnost

*** win mo ce mu ostati na nemachkom! :)[/QUOTE]

ubacio sam BsB i kad se program pokrene u menu stavkom ima opcija manila language i pod njom engleski francuski spanski italijanski nemacki ceski portugalski,ja koristim spb mobile shell pa tako da ne mogu da isprobam da li ovo funkcionise

hvala drugari na pomoci kad mi stigne fon ako ne budem znao sta i kao javlam vam se da pomognete... pozzzzzzz

ubacio sam BsB i kad se program pokrene u menu stavkom ima opcija manila language i pod njom engleski francuski spanski italijanski nemacki ceski portugalski,ja koristim spb mobile shell pa tako da ne mogu da isprobam da li ovo funkcionise[/QUOTE]

pa da!
koristim ja BsB pa sam video da ima language switch opcija!
to ce mu biti cool dok se ne ushtosi da install new rom!

slicno BsB

kao sto u naslovu stoji appl slicna BsB ima dosta opcija,
evo i slicice da ja nebi puno pricao

Prilozi

• XTHACKXDA.zip
    269.3 KB · Pregleda: 50
  • picture1ny.jpg
    picture1ny.jpg
    399.2 KB · Pregleda: 130
juce preko noci sam ostavila napunjen do kraja mobilni da radi ni sam ga gasila kada sam ustala ujutru bio je prezan skroz u cemu je problem ?Primetila sam da kad pritisnem onu ikonicu za mrezu i otvori se onaj meni pisemi da orange internet i broji nesto da li je moguce da se automacki ukljucuje na internet ili je to nesto drugo i kako da to isljucim?Uspem sam na kratko da iskljucim

Verovatno ti je podeseno da ti se na odredjeno vreme konektuje i radi update vremenske prognoze.
Otvori vremensku prognozu (klikni na sunce, kisu, stagod vec), zatim klikni na opciju Menu, tamo na samom dnu imas settings - klikni na tu opciju i kad ti se pojavi sl. ekran decekiraj "download data automaticly".
Odradi isto i za stocks - to ti je ona opcija koja ti pokazuje rast-pad akcija na berzi.
Inace pravo resenja za prevenciju takvih stvari je programcic no data mada moze da pomogne i SPB wireless monitor.

Lock screen

verujem da je svima dosadio onaj standardni luk skrin i malo je nezgodan jer je slajd za otkljucavanje skroz gore,stariju korisnicu su se snasli ubacivanjem cab-a koji omogucava da slajd sidje dole

ovaj luk skrin sto vam ja dajem bar meni je lepsi od standardnog i slajd je dole,u rar folderu ima 2 cab-a prvi se zove MetroLock i on izgleda kao na slici,drugi MetroLock-noBack on nema logo MS

Prilozi

• MetroLock.rar
    402.5 KB · Pregleda: 42
  • Metrolock.jpg
    Metrolock.jpg
    37 KB · Pregleda: 89
Molba za hd2 i mishansa

Momci stvarno, veoma sam vam zahvalan za postove kojima direktno ili indirektno pomazete svima kojima pomoc u vezi sa HD2 treba, ali mozete li da koristite opciju EDIT i dodate prethodnom postu to sto zelite ili korisccenje vise citata odjednom (+ u donjem levom uglu) umesto sto pisete po nekoliko postova jedan za drugim za samo nekoliko minuta?

Jedini razlog zbog kog vas ovo molim jeste bolja preglednost i lakse kretanje kroz temu posto smo takvim pisanjem dosli do 68-me strane umesto sto bi bilo bar nekoliko strana manje, sto nekome ko zeli da recimo iscita temu (neko novi) ili da se vrati nazad i ponovo procita nesto sto je ranije video ipak znatno otezava posao.

Nadam se da ovo necete shvatiti kao kritiku, jer vas dvojicu stvarno niti imam zasto niti bih zeleo da kritikujem zbog bilo cega (naprotiv) vec samo kao molbu zbog drugih, uglavnom novijih clanova foruma ili korisnika HD2.:wave:

Poslednja izmena:
Molba za hd2 i mishansa

Momci stvarno, veoma sam vam zahvalan za postove kojima direktno ili indirektno pomazete svima kojima pomoc u vezi sa HD2 treba, ali mozete li da koristite opciju EDIT i dodate prethodnom postu to sto zelite ili korisccenje vise citata odjednom (+ u donjem levom uglu) umesto sto pisete po nekoliko postova jedan za drugim za samo nekoliko minuta?

Jedini razlog zbog kog vas ovo molim jeste bolja preglednost i lakse kretanje kroz temu posto smo takvim pisanjem dosli do 68-me strane umesto sto bi bilo bar nekoliko strana manje, sto nekome ko zeli da recimo iscita temu (neko novi) ili da se vrati nazad i ponovo procita nesto sto je ranije video ipak znatno otezava posao.

Nadam se da ovo necete shvatiti kao kritiku, jer vas dvojicu stvarno niti imam niti bih zeleo da kritikujem zbog bilo cega vec samo kao molbu zbog drugih, uglavnom novijih clanova foruma ili korisnika HD2.:wave:

dogovoreno

Molba za hd2 i mishansa...
...Nadam se da ovo necete shvatiti kao kritiku, jer vas dvojicu stvarno niti imam niti bih zeleo da kritikujem zbog bilo cega vec samo kao molbu zbog drugih, uglavnom novijih clanova foruma ili korisnika HD2.:wave:
nema frke!pardoniram!
iskreno nisam bio upoznat sa tim opcijama i u buducnosti cu se truditi da ih koristim redovno!
ovom prilikom se izvinjavam!

ode na novu stranu! :)

Poslednja izmena:
4. je vec dat odg. pocnes da kucas ime onog kog trazis pa izbrises zadnje slovo koje si uneo pa ti onda izlista
5.precica "www" bas mali ali bas malo prelazi,jedino ako nisi nesto dodavao tipa www.benchmark.rs pa da ti to prelazi preko tastera
6.pa valjda je izumitelj tastaru tako zeleo da bude,mislim da nema veze dal se ona placa ili ne, ova je free

sto se tice problemcica,meni je jedini problem to sto je napisano u 4. tacki i za sad nemam resenja,ovako je sve ok

Ove prechice su stvarno dobra stvar ali mislim da nijedna tastatura nije dobra kao fabrichka.Ja sam se odmah vratio na fabrichq chim sam instalirao,shto bih svima savetovao,BsB Tweaks i smanjio osetljivost ekrana.

HD2 mislim da sam zaboravio da se zahvalim na programima koje si mi perporuchio.Hvala!

Imam pitanje za korisnike koliko vam brzo vraca iz landscape-a u portrait,recimo u operi ili dok qcate poruke?Meni se nekad desi da to sporije radi,nekad tipa i po par seqndi dok prebaci iz jednog u drugi mod.

Vrh Dno