Šta je novo?

HTC HD2

HD2 mislim da sam zaboravio da se zahvalim na programima koje si mi perporuchio.Hvala!

nema na cemu
kod mene prebacivanje iz jednog u drugi format traje max 1sec,probao sam u porukama i operi 10

Poslednja izmena:
juce preko noci sam ostavila napunjen do kraja mobilni da radi ni sam ga gasila kada sam ustala ujutru bio je prezan skroz u cemu je problem ?Primetila sam da kad pritisnem onu ikonicu za mrezu i otvori se onaj meni pisemi da orange internet i broji nesto da li je moguce da se automacki ukljucuje na internet ili je to nesto drugo i kako da to isljucim?Uspem sam na kratko da iskljucim

То ти је вероватно неки програм остао укључен у позадини па се мало заглупео и кренуо да троши батерију :)

Не верујем да је проблем са качењем на интернет као што је поменуо Martin Mystere, јер је код мене увек накачен, скида временску прогнозу, пошту и сл (на свака 4 сата) и око 6-7% батерије ми скине преко вечери.

To sto se nakaci na net i skine prognozu, stanje deonica ili nesto slicno ne bi smelo da joj tako drasticno utice na potrosnju baterije ali bi bilo dobro da to iskljuci da ne bi imala troskove zbog toga, bez obzira koliko mali oni bili. To naravno ako je na Telenoru, posto ako je na VIP-u pretpostavljam da ima besplatne MB stoi je i u najmanjem paketu vise nego dovoljno da joj ne napravi dodatni trosak.

HTC EVO 4G

http://24gadget.ru/phones/1161040819-htc-evo-4g-wimax-kommunikator-postupit-v-prodazhu-v-iyune.html

GOOGLE Translate

Према обавештени извори, датум почетка продаје ХТЦ 4Г ЕВО - 13. јун, иако су могуће и ослобађање недељу дана раније, 6. јуна. То ће бити издат у САД-оператора Спринт, која пружа услуге мобилне у стандардним ЦДМА, а сада шири своју мрежу мобилних УиМАКС. ХТЦ 4Г ЕВО подржава оба стандарда - и ЦДМА и ВиМАКС. Ово је бомбоне бар са великим екраном осетљивим на додир готово цео предњи панел и никакав хардвер на тастатури. Можете га инсталирати на табели са посебним подршку, на пример, да бисте видели видео. ХТЦ 4Г ЕВО је базиран на Куалцомм Зијевалица платформу са 1 ГХз процесор и оперативни систем андроид 2.1. Опремљена је са 8 МП камеру са дуал ЛЕД блицем и видео снимање 720п. Онда може да доведе до екстерни монитор интерфејс ХДМИ. Иако нема поузданих информација о трошковима ХТЦ 4Г ЕВО, иако је мало вероватно да ће бити ниска.

Poslednja izmena:
strana mreza

sada kad sam iskljucila vremesku i akcije baterija mi traje duze ubacila sam onaj program no dat ali sada kad idem na internet svaki put moram da ukljucim i iskljucim jer mi se kad pritisnem onu ikonicu na mrezi stalno nesto broji samo kad iskljucim no dat toga nema u cemu je problem

noData

sada kad sam iskljucila vremesku i akcije baterija mi traje duze ubacila sam onaj program no dat ali sada kad idem na internet svaki put moram da ukljucim i iskljucim jer mi se kad pritisnem onu ikonicu na mrezi stalno nesto broji samo kad iskljucim no dat toga nema u cemu je problem

taj program zato i sluzhi!
da ti onemoguci protok interneta!
nije namenjen za trenutno onemogucavanje interneta nego za stalno!
tako da cesh morati da ga stalno on/off kada hocesh na net preko mob operatera ili da podesish tu progmozu, berzu, twitter,fb... i sve shto ti se kachi na net da se manje ili uopshte ne kachi samo!

a to shto ti broji je vreme provedeno na netu!

Poslednja izmena:
caki ako ne idem na net ali sam probala da kada je isljucen no da nemogu da posaljem mms to je isto normalno?D a li moze da se iskljuci veliki sat na displeju i kako

kad isljucim no date tada mogu da primam ali i ne da saljem mms i kad primim mms moram da download mislim da je to normalno jer su dotok podatak iskljucen

No data ne bi trebalo da utice na slanje i primanje MMS ali svejedno kada bas zelis da odes na net surfa radi, proveris mail, posaljes MMS ili updatujes neki servis ukljuci tada net, ne treba da ti bude ukljucen sve vreme. Inace to sto ti pokazuje koliko vremena je net ON ne znaci nista specijalno jer se racuna kolicina prenetih podataka a ne vreme provedeno na netu.
I na kraju, ne vidim potrebu da iskljucujes taj veliki sat, posto em je koristan em lepo izgleda. Mada na xda-developers forumu mozes da nadjes neki analogni ako ti se bas ne dopada taj digitalni.

No data ne bi trebalo da utice na slanje i primanje MMS ali svejedno kada bas zelis da odes na net surfa radi, proveris mail, posaljes MMS ili updatujes neki servis ukljuci tada net, ne treba da ti bude ukljucen sve vreme. Inace to sto ti pokazuje koliko vremena je net ON ne znaci nista specijalno jer se racuna kolicina prenetih podataka a ne vreme provedeno na netu.
I na kraju, ne vidim potrebu da iskljucujes taj veliki sat, posto em je koristan em lepo izgleda. Mada na xda-developers forumu mozes da nadjes neki analogni ako ti se bas ne dopada taj digitalni.

no data iskljucuje sve profile za prenos podataka pa i onaj za mms, nisam testirao ali znajuci kako radi 99% je tako

ma samo sam pitala za sat i meni se svidja slucajno sam nasla program za to :D da i ja nesto nadjem;)

ne

no data iskljucuje sve profile za prenos podataka pa i onaj za mms, nisam testirao ali znajuci kako radi 99% je tako

noData iskljuchuje samo one profile koje ti zhelish!
mms mozhe da ti bude ukljuchen i da radi.
dok pored toga mozhesh da iskljuchish wap i sve ostalo!

--aham, nisam znao da ti daje da biras --
daje ti da stopirash konekciju koju ne zhelish, a ne da izbrishesh! ;)
posle je mozhesh odstopirati!

Poslednja izmena:
sada kad sam iskljucila vremesku i akcije baterija mi traje duze

e cao,
ne znam koliko dugo imas telefon ali fora kod winmo je da prvih 10tak punjenja/praznjenja baterija ne izdrzi ni ceo dan,kad prodje taj period trajace ti i dva dana sa ukljucenim prenosom podataka

Poslednja izmena:
Kad smo kod programa NoData, postoji i alternativa Data Controller, koji je prilagođen Manila interfejsu. Ja koristim verziju 1.0 (koja se nalazi u EnergyROM-u, pa nisam instalirao noviju), ali izašlo je još nekoliko novijih verzija.

Kad smo kod programa NoData, postoji i alternativa Data Controller, koji je prilagođen Manila interfejsu. Ja koristim verziju 1.0 (koja se nalazi u EnergyROM-u, pa nisam instalirao noviju), ali izašlo je još nekoliko novijih verzija.

probaj bandswitch 2.8
prekida idle konekcije ( za razliku od registry podesavanja ovaj uvek radi posao), prebacuje sa 3g na gsm i obrnuto i iskljucuje izabrane data konekcije u zadatom vremenskom intervalu (recimo niko nema potrebu da mu telefon proveri mail 10 puta nocu dok spava vec je dovoljno da to bude tek ujutru)

Pozdrav svima, imam jedan problem,od pre par dana nece da mi update-uje weather za beograd. Znaci uradim update now refreshuje sve ostale gradove koji se nalaze pod ostalim lokacijama sem Beograda koji se nalazi na naslovnoj i koju po difoltu animira na home screenu. Pokusao sam i sa soft resetom i sa menu> connections>advanced>select networks i da me menjam streaming, wap, internet ali i dalje nece da updejtuje beograd. Kada ga dodam kao posebnu lokaciju u add locations prepoznaga i procita vreme ali nijedna druga lokacija ne moze da se postavi kao home vreme. Da li je neko imao ovih problema i kako da ga resim?

Pozdrav svima, imam jedan problem,od pre par dana nece da mi update-uje weather za beograd. Znaci uradim update now refreshuje sve ostale gradove koji se nalaze pod ostalim lokacijama sem Beograda koji se nalazi na naslovnoj i koju po difoltu animira na home screenu. Pokusao sam i sa soft resetom i sa menu> connections>advanced>select networks i da me menjam streaming, wap, internet ali i dalje nece da updejtuje beograd. Kada ga dodam kao posebnu lokaciju u add locations prepoznaga i procita vreme ali nijedna druga lokacija ne moze da se postavi kao home vreme. Da li je neko imao ovih problema i kako da ga resim?

hard reset, verovatno ti je i fabricka verzija softvera, uradi upgrade na 1.66, ovo mi se desilo jednom i to kad sam kupio telefon

Meni se isto dešava, ali samo kada sam kod kuće (N.Bgd). Očigledno da se ta BS "ne predstavlja", pa update ne prolazi. Sa svih drugih lokacija, radi bez problema.

nova

nemam ga dugo nekih 6 dana dali kad istaliras aplikacije zavisi od necega koju ces da uzmes n.p od roma,ili jos bolje nasta trebas da obratis paznju da napimer nesto ne istaliras pogresno jer mi se desilo da sam istalirala aplikaciji ali mi se nigde nije pokazala u start a telefon je pokazao da je istalirao pretrazila sam sve nadam se da steme razumeli :trust:

nemam ga dugo nekih 6 dana dali kad istaliras aplikacije zavisi od necega koju ces da uzmes n.p od roma,ili jos bolje nasta trebas da obratis paznju da napimer nesto ne istaliras pogresno jer mi se desilo da sam istalirala aplikaciji ali mi se nigde nije pokazala u start a telefon je pokazao da je istalirao pretrazila sam sve nadam se da steme razumeli :trust:

pa ako nisi sigurna u aplikaciju koju installirash najbolje ti je da pitash ovde na forumu u vezi te aplikacije!ili josh bolje da kazhesh shta ti tachno i za chega treba pa da ti neka dobra dusha, kojih je ovaj forum prepun :) preporuchi neq dobru, provereni aplikaciju iz svog isqstva koja ce tebi odigrati ulogu!
a shto se tiche install aplikacija i njihovog ne pojavljivanja kao prechice to se deshava!
mozhda je kao npr. igicu kada install otishla automacki u folder games ili pak cesh je morati ruchno izbaciti!
nadjesh je tamo gde si instrall my device ili storage card/program files/... pa onda copy-rash kao shortcut u my device/windows/start menu/programs

p.s. neke aplikacije zavise od roma ali uglavnom zavise od win mo i od rezolucije ekrana!
najbolje je ako mozhesh da trazhis aplikacije koje su pisana za hd2

Poslednja izmena:
@mishans: Zašto ne staviš link do zvanične stranice? Bolje je to nego link na warez sajt ;)

@mishans: Zašto ne staviš link do zvanične stranice? Bolje je to nego link na warez sajt ;)
naleteo sam na ovaj pa ga okachio!(vishe linkova za skidanje na toj stranici)
nije namerno!
shto!?
to neki problem!?
i onako je free program nema piraterije!ne?

ok!trudicemo se da vishe ne kachimo sumnjive sajtove!

Poslednja izmena:
Što se mene lično tiče, nema problema, nego warez je warez (nebitno što je ovaj program free, ali ima tamo i "drugih" linkova), pa bolje ne čačkati mečku :)

jel to kad se udate vremenska prognoza ili bilo sta on sam se kaci na internet. jel ima mogucnost da se sam kaci za to vrijeme na wi-fi naravno ako je dostupan. ja sam imao skoro samsung omniu 6.1 verzija i mogao sam da se iskljuci da se ne moze kaciti internet moje mreze

jel to kad se udate vremenska prognoza ili bilo sta on sam se kaci na internet. jel ima mogucnost da se sam kaci za to vrijeme na wi-fi naravno ako je dostupan. ja sam imao skoro samsung omniu 6.1 verzija i mogao sam da se iskljuci da se ne moze kaciti internet moje mreze
koliko znam nije moguce da ti se phone sam-automatski zakachi na wifi da bi skinuo prognozu!
i da mozhe to bi realno znachilo da bi morao na svakom mestu gde idesh i gde ima wifi da predefinishehs konekciju! drugachije on ne bi znao na koju mrezhu da se zakachi ako nije u napred definisana!

Nazad
Vrh Dno