Šta je novo?

HTC HD2

ne znam. u toj kombinaciji, takvi simptomi ne bi trebalo da se pojavljuju

Da, ovo je klasican Clk problem.. Tasoti, jel ti butuje direktno u android ili ti se prvo pojavi go go go 123.... ?

Moja preporuka ti je,ako baš hoćeš da se poigraš, jedno,nedelju dana,instaliraj ICS.Međutim, to nije rom (još uvek) za dnevnu upotrebu.Ima tu još puno posla,mada mislim da će tytung,da reši sve problema u narednih 6 meseci.

Ok, imaš magldr
Ali iz njega nikako nisi mogao da instaliraš ROM, već iz CWM.
Data dropovi ne bi smeli da ti se dešavaju. Jel problem i dalje postoji?

koristim neki nand miui rom i nema sanse da se vracam na cm7 ili sense posle miui-a... e sad nesto mi baguje browser mnoooogo sporo otvara stranice... probao sam sve moguce browsere za android (opera, skyfire, dolphin hd, maxthon...) i svi imaju isti problem... medjutim firefox radi perfektno... otvara sajtove brzinom svetlosti i nema sanse da zabaguje ali ovaj nesrecni browser nema desktop view niti podrsku za flash... kapiram da ova verzija roma ima problem sa browserima koji imaju user agent podesavanja za desktop view i podrsku za flash content... jel se jos nekome nesto slicno desavalo?? izgleda da mi ne gine menjanje roma a to mi je nekako zadnja opcija... da napomenem ovo se desava samo kad je ukljucen mobile data (3g ili 2g) na wifi rade svi browseri dobro tj ne baguju...

Ok, imaš magldr
Ali iz njega nikako nisi mogao da instaliraš ROM, već iz CWM.
Data dropovi ne bi smeli da ti se dešavaju. Jel problem i dalje postoji?

da,da iz cwm-a, pa postoji i dalje ali dobro ne nervira me mnogo, zakljucio sam da se to dogadja kada telefon duze vreme stoji u stanju mirovanja, npr.tokom noci, a i jedan reboot resava.... nije strasno. Nego ajde jos jedno pitanje, u zadnje vreme malo malo vidim po neku aplikaciju na marketu da ispisuje ono tipa vas uredjaj nije kompatibilan sa aplikacijom, izgleda da ima veze sa trenutnim dpi ekrana, ali ima li neko elegantno resenje da se ovo zaobidje , posto nema teorije da je sa nekim aplikacijama ne kompatibilan. Npr. malopre probah da instaliram aplikaciju vecernjih novosti i izbaci mi gresku, a npr. ranije sam je imao. Sada mi je dpi podesen na 167 i moguce da je do toga, ali malo je bezveze ako moramsvaki cas pre instalacije da otvaram dpi changer da menjam dpi, mora da ima neko kulturnije resenje ? pozdrav

koristim neki nand miui rom i nema sanse da se vracam na cm7 ili sense posle miui-a... e sad nesto mi baguje browser mnoooogo sporo otvara stranice... probao sam sve moguce browsere za android (opera, skyfire, dolphin hd, maxthon...) i svi imaju isti problem... medjutim firefox radi perfektno... otvara sajtove brzinom svetlosti i nema sanse da zabaguje ali ovaj nesrecni browser nema desktop view niti podrsku za flash... kapiram da ova verzija roma ima problem sa browserima koji imaju user agent podesavanja za desktop view i podrsku za flash content... jel se jos nekome nesto slicno desavalo?? izgleda da mi ne gine menjanje roma a to mi je nekako zadnja opcija... da napomenem ovo se desava samo kad je ukljucen mobile data (3g ili 2g) na wifi rade svi browseri dobro tj ne baguju...
Mene je pre nekog vremena zezao net preko mts 064 kartice, trebalo je promeniti ime apn-a sa gprswap u gprsinternet i izbrisati proxy, mada kod tebe je malo cudno da firefox radi a ostali ne...

uspeo sam da sredim ovo... trebalo je da se iskljuci proxy i opcija wlan only... ako nekoga bude zezalo ovo eto resenja :p

Ima li ko za preporuciti neki miui rom,da isprobam kada budem stigao ?

Sta ce ti miui? Gruni novi hyperdroid i to je to... Nemas vise brige ;)
PItao si za market... SKini hackovan i neces imati problema.. Ako ti treba linak, vici :)

Ma ne treba,samo rekoh ako je ok, da se isproba :) Ajde baci linak :) na hackovan market i na najnoviji hyperdroid, ako moze sa adw launcherom, nesto mi onaj launcherpro malo malo trazi upgrade na plus verziju, pozdrav

Vazi, cim sednem za komp. Btw, go launcher rulez ;)

Pa najbolje ako ima integrisan hyperdroid sa go launcherom da probam i njega, hvala, poz

Evo linka za hyperdroid, odlican je:
LINAK

A market cu ti poslati na mail, samo mi ga pusti na pp.
Pozz

Novi Hyperdroid (beta 5.9.0) dolazi sa ADW, izbačen Launcher Pro

Majstore, svaka čast, ako imaš strpljenja i vremena da tako često flešuješ!
Pratiš li ICS? Ja ni najmanje, ne stižem :-(

Edit:
Proveri mail, poslao sam ti zip koji flesujes iz cwm-a.
Pozz

Poslednja izmena:
Ako može neko da mi preporuči neki link na XDA-developers sajtu za stavljanje androida preko win 6.5 (ne znam da li je stock verzija). TOTALNI sam početnik, tj. nikad nisam radio flešovanje ROM-a i sl.
Gledam ovu temu na benču i razne teme na XDA, ali bih voleo da mi neko iskusniji preporuči nešto, a kontam da ću se posle snaći kada već jednom uspešno uradim flešovanje.

Unapred hvala :)

dok ne naucis da flesujes android u nand cipove (onako kako je najbolje i jedino normalno, tj. kako se radi kod prirodnih/fabrickih android telefona), moze da ti posluze i android sistemi koji rade sa SD kartice, ima ih na xda-dev koliko hoces. oni se lako "instaliraju" prekopiras ih samo na SD karticu (praznu, min. 2gb) tj sve se nalazi u 'android' folderu... U tom folderu posle iz windows mobile file managera startujes prvo clr* (tako nesto) pa posle haret.exe (kod prvog se nista ne desava, ne moras ponavljati kliktanje.. kad startujes haret.exe krene da se ucitava android... u potpunosti su funkcionalni, radi sve kako treba ali su malo sporiji, i trose vise bateriju.. nisu za ozbiljnu upotrebu ali su dobri da se upoznas sa android sistemom pre nego sto uradis pravu stvar

Ako može neko da mi preporuči neki link na XDA-developers sajtu za stavljanje androida preko win 6.5 (ne znam da li je stock verzija). TOTALNI sam početnik, tj. nikad nisam radio flešovanje ROM-a i sl.
Gledam ovu temu na benču i razne teme na XDA, ali bih voleo da mi neko iskusniji preporuči nešto, a kontam da ću se posle snaći kada već jednom uspešno uradim flešovanje.

Unapred hvala :)

Vrh Dno