pa instalirao sam magldr verziju roma iz samo magldr-a, a i kada se dize sistem na vrhu ekrana pise magldrJesi siguran da imaš magldr, a ne cLK?
pojavi se 123 ... go go...Da, ovo je klasican Clk problem.. Tasoti, jel ti butuje direktno u android ili ti se prvo pojavi go go go 123.... ?
Ok, imaš magldr
Ali iz njega nikako nisi mogao da instaliraš ROM, već iz CWM.
Data dropovi ne bi smeli da ti se dešavaju. Jel problem i dalje postoji?
Mene je pre nekog vremena zezao net preko mts 064 kartice, trebalo je promeniti ime apn-a sa gprswap u gprsinternet i izbrisati proxy, mada kod tebe je malo cudno da firefox radi a ostali ne...koristim neki nand miui rom i nema sanse da se vracam na cm7 ili sense posle miui-a... e sad nesto mi baguje browser mnoooogo sporo otvara stranice... probao sam sve moguce browsere za android (opera, skyfire, dolphin hd, maxthon...) i svi imaju isti problem... medjutim firefox radi perfektno... otvara sajtove brzinom svetlosti i nema sanse da zabaguje ali ovaj nesrecni browser nema desktop view niti podrsku za flash... kapiram da ova verzija roma ima problem sa browserima koji imaju user agent podesavanja za desktop view i podrsku za flash content... jel se jos nekome nesto slicno desavalo?? izgleda da mi ne gine menjanje roma a to mi je nekako zadnja opcija... da napomenem ovo se desava samo kad je ukljucen mobile data (3g ili 2g) na wifi rade svi browseri dobro tj ne baguju...
Mene je pre nekog vremena zezao net preko mts 064 kartice, trebalo je promeniti ime apn-a sa gprswap u gprsinternet i izbrisati proxy, mada kod tebe je malo cudno da firefox radi a ostali ne...
Novi Hyperdroid (beta 5.9.0) dolazi sa ADW, izbačen Launcher Pro
Koji kernel ce imati?
Novotarija u CM7 je animacija prilikom rotoranja ekrana, zanimljivo deluje![]()
Ako može neko da mi preporuči neki link na XDA-developers sajtu za stavljanje androida preko win 6.5 (ne znam da li je stock verzija). TOTALNI sam početnik, tj. nikad nisam radio flešovanje ROM-a i sl.
Gledam ovu temu na benču i razne teme na XDA, ali bih voleo da mi neko iskusniji preporuči nešto, a kontam da ću se posle snaći kada već jednom uspešno uradim flešovanje.
Unapred hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari