Šta je novo?

HTC HD2

instaliraj sa marketa neki data switcher koji menja naziv APN-a. tada, bez obzira i ako android pokusa da uspostavi vezu, nece moci to da uradi jer ne postoji validan APN

U tom slucaju (pogresan apn) moze da se desi da provajder belezi mini-konekcije od 1kb pri svakom pokusaju telefona da kontaktira apn.

Telenor trpi u roamingu konekcije do 5kb tako da si miran ali ipak bi trebalo da postoji elegantnije resenje.

Poslednja izmena:
U zadnjih par dana mb mi cure sa telefona kao ludi,trenutno sam iskljucio konekciju ,ali cim ukljucim mb se trose...Ne pokrenem nikakvu aplikaciju niti igricu, telefon je u sleep mody ,sta da radim??

Android, winmo, wp..??

Ok, skini koji tool sa marketa, i proveri koji procesi su ti aktivni i koji ti vuku net. Imas veliki izbor tebi potrebnih aplikacija na marketu. Javi sta ti je pravilo problem ;)

Zar nije lakše da se negde zakači na wifi i da pusti da to iscuri?

Pa ako je instalirao neki app koji konstantno drlja po netu, tesko da ce mu wifi pomoci :)

Recimo, skini Onavo sa marketa i sve ce ti se videti ;) Bukvalno gde ide svaki kb.

ma ukljucim ja wifi samo pici ne staje,,skinuo sam neki program ali pokazuje samo koliko je skinuo mb sa fiwi ili sa kartice,ali ne pokazuje koja app skida..

Pusti neka ide, i ubijaj jednu po jednu. Mora da može da se nađe.

Jedino što mi pada na pamet: ako imaš instaliran G+, on po defaultu sve fotke iz telefona podiže na G+ account. To se isključuje iz same G+ aplikacije

ma ukljucim ja wifi samo pici ne staje,,skinuo sam neki program ali pokazuje samo koliko je skinuo mb sa fiwi ili sa kartice,ali ne pokazuje koja app skida..

Citaj malo sta ti se pise...
Onavo sa marketa

Ok, skini onda dumeter. On bi trebao da ti bude laksi za snalazenje... Mada ti onavo pruza sve sto tebi treba...

Kupio sam na kupujem-prodajem,pre mesec dana hd2 u odličnom stanju.Ubacim novi android rom,radio je savršeno do danas.I sada radi odlično,ali je boja na ekranu pobledela,tamo gde je bela boja sada je žućkasta,kad ga restartujem logo htc nije zelen,nego bledo-plav.Da li to znači da ću uskoro morati da ga bacim.Mislim da nije problem u romu,jer je takva patinirana boja na ekranu,sve vreme dok se podiže android.

Da, bacices ga.. Kupio si falican uredjaj... :(

Kupio sam na kupujem-prodajem,pre mesec dana hd2 u odličnom stanju.Ubacim novi android rom,radio je savršeno do danas.I sada radi odlično,ali je boja na ekranu pobledela,tamo gde je bela boja sada je žućkasta,kad ga restartujem logo htc nije zelen,nego bledo-plav.Da li to znači da ću uskoro morati da ga bacim.Mislim da nije problem u romu,jer je takva patinirana boja na ekranu,sve vreme dok se podiže android.
verovatno u je menjan ekran i touch pa je stavljen neki fush od ekrana...

Ako će nov ekran rešiti problem,uzeću, može da se nađe za 40-ak evra.

Pa taj vec imas, moraces malo vise da se otvoris :)

Da li jos uvek postoji market za windows 6.5 aplikacije? Nesto planiram da ga vratim na stock zbog baterije.

Ako će nov ekran rešiti problem,uzeću, može da se nađe za 40-ak evra.

a koliko ces platiti nekome da ti odvoji touch sa starog ekrana a da ne pukne ni ekran ni touch (ili bar touch da ostane ziv)?
:d

Bez oko 12 000 rsd, ne mozes proci a da bude kvalitetno odradjeno. Pritom mislim i na sam ekran kao i na ruke.

Vidis da ima? A sam si je otvorio?

Priceless :d:smash:

^Ahhahahhhahhah! :D

Genijalno, nema sta! :d

O2X via TT2

Da li neko moze preporuciti gde se u Bg-u povoljno moze srediti taster za prekidanje poziva. Uopste vise ne reaguje. I okvirno koja je cena?

treba ti tastaturna ploca... cenim jedno 30-40e da ce te izaci... sad gde ima u bgd-u, ne znam.. za ns i znam...

Poz ljudi, kako resavate problem kompatibilnosti, odnosno nekompatibilnosti na marketu?? Moja devojka ima HD2 i 80% stvari sa GP joj je nedostupno.. Ja sam kod sebe to resio korekcijama u build.prop fajlu.. Tako da moj Hp touchpad sad nosi naziv Samsung GT-P1000.. :) Ali kod nje ne prihvata korekciju, da li je do roma ili . . . :crash:

Vrh Dno