serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Da.
imas i opciju Hardreset AD u MAGDLR meniju ako mislis da tri wipe-a ne rade posao, zatim imas opcije
format boot
format system
format data
format sdcard
format sd-ext
unutar CWR opcija
to definitivno brise sve sa interne memorije
Opet, mozes ti odraditi i Task29 pa ponovo MAGDLR i CWR, mada mislim da taj nacin vec ide u paranoju :zgran:
Ne mora da sklanja HSPL posto ne ide na 3.14 ROM
Izašle su i nove TopMap mape za iGo (2010.10). Datum mape Srbije je 101213.
Hvala na pomoci, resio sam taj problem tako sto sam drzao zajedno VolUp i VolDown i ubacio bateriju i tek tad je ponudio opciju za hard resetom i podigao sistem stim sto je opet podigao Energy ali neku bukvalno poluverziju gde nesto od onog sto je radilo i dalje radi a nesto ne.
Flashovao sam novi ROM ali mi i dalje ostaje onaj problem sa karticom od posta pre.
Jel' ima neko resenje za to kako da iscupam podatke sa kartice jer su mi tu izmedju ostalog i relativno sveziji backup fajlovi od Sprite-a?
prikaci telefon na komp i uz pomoc Total Commander-a ili Free Commander-a promeni atribute skrivenim folderima (tj. skini im atribute system i hidden)
Vratio sam se na Android na neodređeno! Imao sam par problema sa WP7, a onaj koji je i uspeo da me otera je taj što bih jedva podigao sistem kada bih ugasio telefon. Nekada je odmah zakucavao i restartovao fon još u MAGLDR-u, nekada pred sam boot sistema. Počelo je niotkuda posle par dana i jednostavno više nisam imao živaca! Takođe market...Blaga katastrofa, vidi se da je napravljen da posisa ljudima novac! Nigde poštenog programa, da ne spominjem bar neku omiljenu aplikaciju sa Windows Mobile-a 6.5 ili Androida...Hell, pa ne postoji ni Messenger aplikacija za WP7, što je po meni ludost! Znam da je sistem mlad, znam da mu treba vremena...Ali za sada, nikako ne ide na dobro!
Sa druge strane, interfejs je po meni odličan! Toliko brz, tečan i samo te deli par poteza od bilo čega! Jako mi se sviđa. Android mi sada već po tom pitanju izgleda već old school!
Ništa, dobiće opet šansu kada izadje neki update, ili ako se Market obogati, žao mi je interfejsa, suviše je fin da ga totalno batalim! :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari