Šta je novo?

HTC HD2

meni je posle godinu i mesec dana, crka touch, tj. sva dugmad na njemu rade ali touch nista...da li je imao neko takav problem?
meni je telefon jos u garanciji i juce sam ga odneo VIP prestavnistvo. Zna li neko koliko se ceka na popravku?

Imam 1 problem sa HD2... Na Homescreen-u sam imao 9 quicklink-a i posle automatskog update-a nekih igara sa Marketplace-a mi se prvi quicklink obrisao i stoji prazno polje. Kada tapnem on mi normalno izbacuje da izaberem bilo koji program i kada izaberem quicklink je i dalje prazan. Kada to isto uradim na remove quicklink, on mi daje da izaberem onih 8, a onaj prvi se i ne vidi, kao da ga nema... Probao sam da restartujem mob., da vadim bateriju, gasio ga i palio vise puta, skidao nesto drugo sa marketplace-a, ali nista... Da li je neko imao slican problem i da li ima resenja za ovako nesto?

A aplikacija cija je precica bila na tom mestu ? Uninstall si je ? Ako nisi, probaj prvo to.

Menjao sam touch bez displeja. Displej je fabricki zalepljen za touch i ne moze ga vise niko zalepiti kako je to odradila fabrika.. Moze naravno da se menja ali nije to to, ako ima kesa neka menja sve...

videcu sta kazu u servisu mada ne verujem da treba i touch da se menja, jer sto bi onda prodavali odvojeno ako nece raditi kako treba... nasao sam na ebay-u display za 36e i display sa touch-om za 79e...

Jel zna neko kako na SlovoEd Dictionary staviti da prilikom prevodjenja sa engleskog na srpski ne izlazi prvo English explanatory vec da odmah prikazuje prevod na srpskom, ali da ne deinstalira english explanatory vec da on ostane i da se prikazuje nakon prevoda?!

bio sam u servisu i moze samo da se promeni display sa touch-om, jer je kako kaze serviser display je zalepljen za touch i ne moze se odlepiti... a zamena je 150e :(

sto ne probas ovlascene servisere
jos ako je u garanciji...?

nije u garanciji... :((

@ voodoons ti je vec napisao da ima i jeftinije (za oko 100e), samo ne znam da li je to sa ugradnjom ili bez. Sto se tice "ne moze se odlepiti" - ili ne zna pa lupa gluposti ili ga mrzi da odlepljuje (posto moze da pukne). Nesto veci problem je zalepiti ali odlepljivanje ide bez problema (licno gledao pre godinu dana zamenu touch-a kad je sam touch kostao 100+€ a zajedno sa display-em oko 200)
A imas i ovako: samo display i komplet. Kad je tu 50-110e, mora biti i na drugim mestima (prodavnicama/servisima) iste cene ili jeftinije

Poslednja izmena:
bio sam u servisu i moze samo da se promeni display sa touch-om, jer je kako kaze serviser display je zalepljen za touch i ne moze se odlepiti... a zamena je 150e :(

Samo ti potrazi drugi servis. Nemoj da te lazu, touch se moze sam zameniti a ako ti treba, ja ti ga mogu nabaviti.. cuj, 150e, pa nismo ovce..:p

Pre, recimo 3, 4 meseca nasao sam samo touch u 2 servisa. E sad da li je bio 70 ili 90e da me ubijes ne mogu da se setim. Ja sam odustao od zamene (malo mi je sa strane nacet, kao pivo da sam otvarao) ali moj drugar je menjao touch na samsung omnia II i ispalo je kao iz fabrike.
P.S. ako ovo sme, jedan servis je u trznom cenru kod meka na slaviji a drugi u beogradskoj kad krenes od bulevara ka krunskoj pa u prvih 20ak metara sa leve strane u stambenoj zgradi. Ima mala reklama iznad ulaza.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

ma manite se corava posla..
100e je komplet i lcd i ts.. ko nudi samo ts ili samo lcd za 100e, debelo dere..

Cao ljudi!

Da vas pitam zasto nam mom fonu desava to da uopste ne diram telefon i odjednom se desava nasto, primer: uljuci se kalkulator,ponekad mi samo pomeri ekran na desno ili na levo,ponekad mi se ukljuci neka aplikacija i tako a telefon opste ne pipnem,znaci sam od sebe radi zadatke koje uopste nisu trazene. Koristim wm 6.5 energy rom,i to redovno abdejtujem cim izadje nova verzija,a sa svakom verzijom se pojavi ovo. Sa drugim romom nisam probao,uglavnom koristim energy. neznam dali je to pitanje problema u rom u ili sa telefonom nesto nije bas kako treba???

Za NAND Android ljubitelje:)
Izašao novi JDMS build, RC izdanje.
Oooodličan!!

Јел исправљен проблем са блутутом, оно да троши 60ма у мировању, на том новом JDMS?

ne verujem, to je do cyanogenmod-a, nije do jdms-a

evo i ja stavih novi jdms, za sad me jedino muci sto i dalje nema batt %

Stavih i ja, ali se brzo vratih na 1.6.2! I dalje je brži i stabilniji! Čekam stabilnu verziju! A i nisam nešto lud za džindžerom! :D

Poslednja izmena:
Ne znam za vas, ali meni ginger jdms radi kao sat..

Ja ga ne vidim na xda!?

^ +1
Neuporedivo brzi i bolji nego 1.6.2.
Ovaj RC posebno
A sta je to neuporedivo brze i bolje? U roku od par sati sam imao oba na telefonu i nikako novi RC nije brzi i tecniji od 1.6.2! :)

Sent from my HTC HD²

Ja tebi verujem.
Svejedno, moje iskustvo je takvo: Android je osetno bio brzi, u svakom novom buildu.
Aktuelni RC je brzi od Beta 2.2. Skrolovanje tecnije, otvaranje aplikacija brze.
Jedino i dalje boot vrlo dugo traje, ali to je ocekivano.

@ duler: post #4 JDMS teme

Gledam ali ne vidim link ka 1.7 !?

Pretpostavljam da si cekao dovoljno dugo da uhvati fix?
Koliko znam, Android buildovi za HD2, imaju problem sa GPS-om, ali je napravljen fix, koji je implementiran u vecini buildova, vidi sta tvoj kuvar kaze.
Mogu da ti nadjem taj gps fix, ako ga u tvom buildu nema.

edit: preporucujem aplikaciju GPS Status. Ima i a-gps, i brzo ce ti pokazati satelite, ako gps radi

Vrh Dno