kibicer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.05.2004
- Poena
- 885
Ipak radiNe radi Current widget![]()
Ipak radiNe radi Current widget![]()
samo prati ovo i radice [Confirmed working]HowTo actvate your wp7/HD2 Live services.
Aktivirah i ja WP7 najzad! Pozvao, ime, prezime broj telefona i PUF! Code je tu!
E sada me nešto market zeza, ne može da skida trenutno! Hmmm, videću šta ima o tome na XDA...
Kako ti se ponaša phone. Zanima me trajanje baterije i preciznost prilikom korišćenja tastature?
trajanje baterije je pristojno ne mogu da ocenim jer je trenutno u fazi konstantnog koriscenja ( popularno drndanje) , ali mislim da se vise greje nego na winmo 6.5 . tastatura je odlicna i odziv moze da se poredi sa tweakovanim odzivom na winmo, andorid mi je radio losije. jedini problem u celoj prici je sto ekran povremeno otkaze poslusnost ( u kucanju do sada i nije ali u nekim drugim situacijama jeste kao sto je na primer lock screen tj otkljucavanje, nekad mora 2-3 puta da se ponovi komanda nije da ekran stvarno zakuca)
Jeli, je probao neko WP7 3MktPlace? To mu dodje pa poput nekakvog blackmarket-a za WP7! Fino šljaka! :d
Ma pored ovog nand izdanja androida, ne pada mi na pamet cak ni da testiram win 7
A svasta sam do sad testirao![]()
jos bolja je 0.5.1 verzijanarocito 0.5 verzija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari