Šta je novo?

HTC HD2

Ja ne planiram da stavljam CWR za sada! Posto ce MAGLDR 1.12 imati integrisan CWR, ne vidim razlog da sada stavljam postojeci CWR...

Šta kažete na ovakav Quadrant score? :D

CAP201101120111.jpg

kazemo, u cemu je fora?

btw, jedan info, 4% mi je baterija otisla preko noci u standby-u:)

Pitanje za vas sve a narocito voodoons :)

stavio sam NexusHD2-FRG83D V1.8 SD android (necu jos da se prebacujem na nand, bar jos dve nedelje) da i iima neki bolji rom koji je baziran na nexusu? I ako je neko ovo koristio, zanima me koja je situacija sa baterijom, sta da ockujem (ne znaima me standby, vec da li moze da pregura dan sa ukljucenim wifi ili gprs po 10ak sati, uz pricanje neko normalno)?

Hvala unapred

Ja batalio otkljucavanje. Prodao ovaj sa telenora i kupio otkljucan. Prodao ga u roku od 2 sata, cudo koja je potraznja za hd2 od kako je izasao NAND android za njega!

stavio sam NexusHD2-FRG83D V1.8 SD android (necu jos da se prebacujem na nand, bar jos dve nedelje) da i iima neki bolji rom koji je baziran na nexusu? I ako je neko ovo koristio, zanima me koja je situacija sa baterijom, sta da ockujem (ne znaima me standby, vec da li moze da pregura dan sa ukljucenim wifi ili gprs po 10ak sati, uz pricanje neko normalno)?

Hvala unapred

Ja sam zadnjih meseci samo njegove build-ove koristio i sto se nene tice boljeg nema (a ako preferiras nexus build nesto i nemas alternativa)
Jedino sto je klalo bateriju na SD su gps i bt (sa ukljucenim jedim od ovo dvoje telefon nece da "udje" u standby). Meni je bez problema izguravao ceo dan normalnog koriscenja a nekad i i vise

Hvala unapred

Ne bih znao sta da ti kazem za SD build. U NG sam usao sa NAND-om i od tad sam probao vise izdanja. Koristim MDJ Gingerbread 2.1 sad, baterija traje opusteno preko dan, imao sam juce preko sat vremena poziva, non stop na wi-fi, cak sam imao jedno 3h ukljucen BT (a rom ima bag da je standby potrosnja kad je ukljucen BT 60-ak mA), koristio i Dolphin HD bar pola sata, par bekap aplikacija u pozadini, Live Wallpaper aktivan, ukljucen WiFi i GPS Location svo vreme, ukljucen Auto Sync, sta da ti kazem, ja prezadovoljan sa tim..
Vidim sad da je izasao JDMS 1.7 Beta koji je pravljen za CWR ali tek kad malo prodje period Beta testiranja, ako je ok, ici cu na njega..
Suma sumarum mojih preporuka:
Android 2.3.1 - MDJ Gingerbread
Android 2.2.1 - JDMS
HTC Sense romovi su glomazni i ne bih ih turao na evropski 512MB HD2;)

@voodoons, jel to ovo
[11 JAN] -=MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.2 [A2SD+][GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S10.2 OC]

ako jeste, sta mu je ovo cyanogenMod

znaci da je izdanje 2.3.1 ali od CyanogenMod tima, nije Nexus S izdanje, po meni kompletniji 2.3.1 od Nexusovog..
Sad skontah da je i JDMS 1.7 BETA 2.3.1 nadam se da je CM izdanje.. Nisam gledao, nema sad vremena :(

cekamo Final, jos je RC ;) Svakako, Darkstone pravi odlicne buildove, zna covek znanje :p

NAND ga preobratio! :d

Pa ostavi neki link ili upustvo ***e ;)

radi uglavnom treba jos poraditi na njemu al radi uglavnom sve ( telefoniranje , svuk, sms, wifi, kamera ) najveci je hendikep sto se nemoze prijaviti na LiVE tako da nista od skidanja programa, mada ima opcija koju upravo pokusavam

Korisniku voodoons je neko hakovao account! Nemoguće da je on ovo onapisao!!!
:d

NAND ga preobratio! :d

Upravo tako. Dok smo furali SD buildove, prvo sam koristio 1024MB data.img pa sam presao na 512MB data.img pa se vratio na 1024MB data.img. Poceo sam puno aplikacija da instaliram, poneke i igrice i sl..
Prelaskom na NAND susreo sam se sa problemom 512MB interne memorije kojoj OS i particije zauzimaju dosta prostora. Licno, meni je ~130MB malo na internoj memoriji bez obzira koristio Move to SD iz menija telefona.
Da koristim eksterni data.img na kartici ili particionisem karticu, sad mi je malo, onako, mrhnj.. Ne kazem da u buducnosti mozda necu ako naprave pristojan DHD build ;)
Sinhronizovao sam kontakte na google, a to sam na Sense romovima radio sa outlookom pa mi je u pocetku falio HTC Sync iz Sense romova, al sad ok..
Manje-vise, sve je stvar navike ;)

radi uglavnom treba jos poraditi na njemu al radi uglavnom sve ( telefoniranje , svuk, sms, wifi, kamera ) najveci je hendikep sto se nemoze prijaviti na LiVE tako da nista od skidanja programa, mada ima opcija koju upravo pokusavam

koji GPS softver koristis?

Pitanje ti je vise nego na mjestu , ako se nemoze prijaviti na Live onda nista od skidanja programa tako da nema nista ni od Navigacije.

A inace na DHD koristim IGo

Vratio se sa 3.14 na 1.66, radio sa 2.07 na 2.15.50 i sad ne mogu da odlucim koji nand android izabrati... Sta preporucujete? Koji je najbolji kada je u pitanju trajanje baterije?

MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.3 A2SD+ NAND?

Poslednja izmena:
Jedno pitanje od mene. Instalirao sam MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.3 [A2SD+][GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S10.3 OC]. Radi odlicno ali imam jedan problem. Kada instaliram aplikacije nerade ukoliko se nalaze na sd kartici. Dali postoji neka varijanta da rade kad ih instaliram na sd karticu ?

Recimo primer je angry birds koji se normlano instalira ali nece da radi dok ga ne prebacim na internu memiriju i tako jos mnostvo aplikacija. Pa koji ce mi onda sd kartica kad moram sve da instaliram na internu memoriju...

Poslednja izmena:
Vrh Dno