Šta je novo?

HTC EVO 3D

Voodoons, bio sam sarkastican :) zato sto dacha stalno obraca paznju na benchmarke, a ne na realan rad...

benchmarke zadnje testiram =) prvo proverim kameru,pa zatim kako se cuje,potom ga stavim na game test =) tj instaliram gangstar rio,to je jedina igrica koja bas trazi.osim gta3,tu ni jedan rom ne pomaze da se sve igra na high.mada,meni je dosadna pa je i ne igram.pa ako vidim da ne tece bas lepo proverim sta kaze antutu i nenamark2 bencmark.ta dva su bar meni nekako najrealnija,kad god secka igrica i antutu bencmark pokaze losije rezultate,tipa ram+cpu+2d+3d = 4700-4900 poena.kada sam uzimao ovaj fon bilo je ili sgs2 ili sensation ili evo 3d,nije bilo nekog drugog jaceg fona tada u ponudi.volim igrice,muziku,filmove u pokretu,sve drugo mi je manje bitno.i to sto je na svakom ICS romu kretanje meni jako brzo i bez greske i to mi je po strani.sam sense mi je po strani,nebitan.ok,mogao sam kupiti psp ali to nije telefon sa kakvom takvom kamerom =)

pozdrav svima,ja sam nov sto se tice svega ovoga,znam par sitnih stvari u vezi benchmarka i tako toga...Danas sam bas uzeo telefon i izgleda mi perfektno... medjutim sto se tice modovanje ,nisam bas najbolje upucen,sta i kako....hteo bi da ubacim neke modove ,teme ,kernele itd...ako ima neko neki tutorial za pocetnike bio bi mu zahvalan...e da ,uradio sam i test na quadrantu ,dao mi je nekih 1550 poena na stock gingerbredu 2.3.4 cini mi se,ali medjutim ljudi pricaju da moze mnogo vise..koji je po vama najbolji mod i koji najbrze i najbolje radi??? :))) pozz

Upravo sam uradio S-off preko revolutionary ii mislim da sam tako zadrzao garanciju (radio po upustvu vooodoons)... E sad da li se slazete sa Dacinim predlozima za ICS? I ako moze neki link za provereno upustvo posto volim temeljno raditi sve a ne po 50 puta dok ne ubodem :)

Aj буди културан па дај адресу упутства по коме си радио с-офф нешто ми не иде за руком да овде нађем и наравно за коју је верзију ХБООТ-а и фирмвера.Хвала

Aj буди културан па дај адресу упутства по коме си радио с-офф нешто ми не иде за руком да овде нађем и наравно за коју је верзију ХБООТ-а и фирмвера.Хвала

izvolte:)
link

pozdrav svima,ja sam nov sto se tice svega ovoga,znam par sitnih stvari u vezi benchmarka i tako toga...Danas sam bas uzeo telefon i izgleda mi perfektno... medjutim sto se tice modovanje ,nisam bas najbolje upucen,sta i kako....hteo bi da ubacim neke modove ,teme ,kernele itd...ako ima neko neki tutorial za pocetnike bio bi mu zahvalan...e da ,uradio sam i test na quadrantu ,dao mi je nekih 1550 poena na stock gingerbredu 2.3.4 cini mi se,ali medjutim ljudi pricaju da moze mnogo vise..koji je po vama najbolji mod i koji najbrze i najbolje radi??? :))) pozz

Trenutno ne postoji najbrzi posto je sve u fazi razvoja ali evo ti nesto sto bi trebalo lepo da radi

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26668078&postcount=645

Da li je moguce pojacati jacinu zvuka na zvucniku pomocu neke aplikacije? Desava mi se da necujem pozive iako je telefon relativno blizu....

treba ali to nije nista strasno... bar ne tako kako izgleda na prvi mah...

Jel ima neke razlike u odnosu na LG Optimus 3D P920 i koje?

I koji je brzi i stabilniji za rad i koji je kvalitetnije izrade po vama?

Jel ima neke razlike u odnosu na LG Optimus 3D P920 i koje?

I koji je brzi i stabilniji za rad i koji je kvalitetnije izrade po vama?

Ja sam imao LG. Sada imam HTC. Po meni je HTC kvalitetnije izradjen nego LG. Mada LG dosta lepo lezi u ruci i cvrste je izrade, mozda malo masivniji od Evo 3D. Sto se tice brzine, tu neces primetiti neku razliku. LG ima malo sporiji procesor, ali ima dual channel memoriju koja nadoknadjuje to. Plus za LG je 3D koji je prijatniji ocima i opcija podesavanja dubine 3D efekta. Minus mu je Nije HTC :D

Jednostavno sam navikao na HTC i Sense pre svega, zato sam presao na HTC.

Mocno zvuci kod LG sto je 'kao' jedini triple dual tlelefon. Dual core procesor, dual channel memorija I dual 8gb storage (8gb interne, 8gb micro ad).

U sustini ne mozes pogresiti ni sa jednim. Jos pogotovo kada im je cena izjednacena, skoro.

Jedino ne znam kakav je razvoj custom ROM-ova kod LG. Inace dobija i on ICS tj Android 4.0 uskoro.

P.S. Ako uzimas LG obavezno pogledaj ekran kada se otvori neka bela pozadina, u browseru ili nesto slicno, da li ima zutih fleka po ekranu. Na nekim review-ima i kod mene na ekranu je bilo. Nista strasno, cak moze se desiti da je to greska u proizvodnom procesu. Ali nije zgore obratiti paznju, ako ima cistih primeraka ;)

A reci mi sto se tice baterije, kakva je i kod jednog i kod drugog? Vidim da si oba koristio. :) I jel se mozda popravila sa novim OS-om? Inace razmisljao sam isto i o Sensation-u on mi se bas svideo. Samo vidim da mu pljuju bateriju ali mi je nekako lepsi i bolji od S2. S2 mi je nekako ne zgrapan skroz... I jel ima neke razlike izmedju Sensation i EVO 3D sem u kameri toj 3D. Jel je bolja mozda baterija i preformanse kod nekog?

I reci mi 3D slike i video jel mogu da se gledaju na obicnom monitoru i na drugim telefonima ili iskljucivo samo ko ima 3D?

Inace hvala ti, kad se budem odlucio obraticu paznju za display. Inace video sam da im je cena ok preko oglasa sto mi i odgovara mogu da se nadju za 250€ i to u super stanju sa garancijom

Ja sam samo kod drugara malo cackao LG 3D i svidele su mi se neke forice. EVO 3D nisam imao prilike da s eigram zato sam i pitao.

hahahahaahh noobara, zali boze vremena sto neko odvojio da ti pomogne :eyebrows:
Суштински ми нико нико помогао.
Дал сам noob ил не то сад није релевантно не разуме се свако у све могуће теме и науке мора да си ти неко чудо од интелигенције па све знаш?
а враћање фирмвера на старију верзију је по мени врло лоше решење па они који то раде не знам што се чуде кад им не ради камера,гпс,радио итд.

A reci mi sto se tice baterije, kakva je i kod jednog i kod drugog? Vidim da si oba koristio. :) I jel se mozda popravila sa novim OS-om? Inace razmisljao sam isto i o Sensation-u on mi se bas svideo. Samo vidim da mu pljuju bateriju ali mi je nekako lepsi i bolji od S2. S2 mi je nekako ne zgrapan skroz... I jel ima neke razlike izmedju Sensation i EVO 3D sem u kameri toj 3D. Jel je bolja mozda baterija i preformanse kod nekog?

I reci mi 3D slike i video jel mogu da se gledaju na obicnom monitoru i na drugim telefonima ili iskljucivo samo ko ima 3D?

Inace hvala ti, kad se budem odlucio obraticu paznju za display. Inace video sam da im je cena ok preko oglasa sto mi i odgovara mogu da se nadju za 250€ i to u super stanju sa garancijom

Ja sam samo kod drugara malo cackao LG 3D i svidele su mi se neke forice. EVO 3D nisam imao prilike da s eigram zato sam i pitao.

Pa u sustini i LG i Evo baterija izdrzi po jedan dan uz normalno koriscenje. Mozda je malo slabija na LG baterija. Inace ICS je doneo manje poboljsnje sto se tice trajanja baterije. Sensation baterija je poput Evo 3D.

Razmisljao sam da uzmem S2 i ja, ali uzeo LG Optimus 3d :) Nije mi se svideo S2, previse plastican i osetljiv za moj ukus.

Razlike izmedju Evo 3D i Sensation je u dizajnu, memoriji (1gb Evo, 768 Sensation) i u 3D. Slike i video u 3D formatu moze da reprodukuje samo telefon ili monitor koji ima ekran predvidjen za to. Inace fotografije napravljene u 3D formatu mozes prebaciti u 2D i onda se mogu redovno gledati bilo gde. Detaljnije uporedjivanje Evo 3D i Sensation nisam, mada mi buraz od strica ima Sensation, radio.

Ne znam odakle si, trebalo bi da ima Evo 3D na nekom Telenor standu, pa pogledaj da li ti se on svidja. Kakav je u koriscenju.

а враћање фирмвера на старију верзију је по мени врло лоше решење па они који то раде не знам што се чуде кад им не ради камера,гпс,радио итд.

Pošto sam kažeš da se ne razume svako u sve moguće teme i nauke zamolio bih te da nas poštediš svojih naučnih dostignuća.

Ja sam na Custom ROM-u i sve radi bez problema. (Sem 3D-a iz razloga što koristim Sense 4)

Pa u sustini i LG i Evo baterija izdrzi po jedan dan uz normalno koriscenje. Mozda je malo slabija na LG baterija. Inace ICS je doneo manje poboljsnje sto se tice trajanja baterije. Sensation baterija je poput Evo 3D.

Razmisljao sam da uzmem S2 i ja, ali uzeo LG Optimus 3d :) Nije mi se svideo S2, previse plastican i osetljiv za moj ukus.

Razlike izmedju Evo 3D i Sensation je u dizajnu, memoriji (1gb Evo, 768 Sensation) i u 3D. Slike i video u 3D formatu moze da reprodukuje samo telefon ili monitor koji ima ekran predvidjen za to. Inace fotografije napravljene u 3D formatu mozes prebaciti u 2D i onda se mogu redovno gledati bilo gde. Detaljnije uporedjivanje Evo 3D i Sensation nisam, mada mi buraz od strica ima Sensation, radio.

Ne znam odakle si, trebalo bi da ima Evo 3D na nekom Telenor standu, pa pogledaj da li ti se on svidja. Kakav je u koriscenju.

Zar nije jaca baterija i zar ne traje duze na EVO 3D u odnosu na Sensation?

Pa i meni se to ne svidja kod S2 i ako je odlicna masina i nekako mi je bas ne zgrapan za koriscenje. Mada EVO 3D je isti po specifikacijama kao i on. Inace jel postoji mogucnost i kod EVO 3D da se slike i video iz 3D prebace u 2D npr i obrnuto? I jel to on radi sam ili treba neki program?

Inace ja sam iz BG-a. Korisnik sam vec dugo iOS uredjaja, ali sam mislio malo da se oprobam i u Android uredjaima. iOS uredjaje znam napamet i sve sam prostudirao, dok sam za Android noob veliki nis ne znadeh. :d

Mislio sam da pazarim neki dobar Android za nekih 250e.

I to ce biti ubrzo reseno. Momci sa XDA rasturaju od kako se pojavio leak ICS-a za Evo 3D. Bas je zivnula developer sekcija. Jos kad dobiju Source Code...

da =) za sad moze da se gleda 3d video,kazu uskoro ce moci i 3d slikea posle ce raditi i 3d kamera =) ako sve to lepo proradi mislim da vise niko nece biti na sense 3.6 =)

Poslednja izmena:
У која фора... Значи треба даунгрејд?нека хвала.

voodoons ti je covek koji ti najvise moze pomoci sto se tice evo 3d telefona.mislim,verovatno on zna i dosta vise ali je meni do sad trebala pomoc samo za evo.ti ces spustiti hboot na 0007 ali ces uvek moci da ga vratis na 0018 kad instaliras orginalni GB softver.automatski se sve vraca kao sto je bilo i prvog dana,osim sto ce ostati na s-off,to moras ,,rucno'' da vratis,ali to je sve minut-dva vise posla.realno,neces ga vise ni vracati na 0018 kad krenes sa ICS romovima =)
ako ima nesto sto ti nije najjasnije u onom tutorijalu pitaj coveka kako i sta treba i odgovorice ti.samo opusteno ;-)

Zar nije jaca baterija i zar ne traje duze na EVO 3D u odnosu na Sensation?

Pa i meni se to ne svidja kod S2 i ako je odlicna masina i nekako mi je bas ne zgrapan za koriscenje. Mada EVO 3D je isti po specifikacijama kao i on. Inace jel postoji mogucnost i kod EVO 3D da se slike i video iz 3D prebace u 2D npr i obrnuto? I jel to on radi sam ili treba neki program?

Inace ja sam iz BG-a. Korisnik sam vec dugo iOS uredjaja, ali sam mislio malo da se oprobam i u Android uredjaima. iOS uredjaje znam napamet i sve sam prostudirao, dok sam za Android noob veliki nis ne znadeh. :d

Mislio sam da pazarim neki dobar Android za nekih 250e.

Baterija kod Evo 3D ima veci kapacitet, ali u sustini ti to dodje na isto. Mozes da kupi sat, dva duze da traje baterija. A sto se slika tice, fotografije koji napravis u telefonu mozes prebaciti u 2D. Slike se samo preimenuju. Za video ti treba program. E sada fotografije i video koji su 2D treba program da se konvertuje u 3D. Mada ima brdo mesta gde mozes naci 3D fotografije i video. Jer kada se konvertuje 2D u 3D nije uvek savrseno.

Brzo ces se navici na Android. Ima nekih stvari koje izgledaju tesko i strasno ali kada ih skontas vidis koliko je jednostavno.

Суштински ми нико нико помогао.

Tebe sam odmah ' namirisao " kakav si zato sam tako i reagovao, ko zna koje novine ili casopis te poslale da baljezgas ovde na temi. Covek ti je lepo pomogao na takav nacin da ne uvredi ovde nikog i ti si nasao za shodno da cenis " downgrade ne valja " ccccccccc.
Posle downgrade ide upgrade na ICS samo bi mi bilo iskreno zao kad bi se neko potrudio da ti pomogne, kontam da si tu samo da trolujes. No i ako dalje nastavis da palamudis ides automatski na ignore da ne trujem ljudima postove.

voodoons ti je covek koji ti najvise moze pomoci sto se tice evo 3d telefona.mislim,verovatno on zna i dosta vise ali je meni do sad trebala pomoc samo za evo.ti ces spustiti hboot na 0007 ali ces uvek moci da ga vratis na 0018 kad instaliras orginalni GB softver.automatski se sve vraca kao sto je bilo i prvog dana,osim sto ce ostati na s-off,to moras ,,rucno'' da vratis,ali to je sve minut-dva vise posla.realno,neces ga vise ni vracati na 0018 kad krenes sa ICS romovima =)
ako ima nesto sto ti nije najjasnije u onom tutorijalu pitaj coveka kako i sta treba i odgovorice ti.samo opusteno ;-)

Ок верујем ја да се дечко разуме ако тако кажеш, ствар је у томе да 90 одсто људи који су спуштали фирмвер су имали неки проблем касније или углавном одмах. Ко пушком да их неко терао. Мрзе их да се стрпе за званични ИЦС.

Tebe sam odmah ' namirisao " kakav si zato sam tako i reagovao, ko zna koje novine ili casopis te poslale da baljezgas ovde na temi. Covek ti je lepo pomogao na takav nacin da ne uvredi ovde nikog i ti si nasao za shodno da cenis " downgrade ne valja " ccccccccc.
Posle downgrade ide upgrade na ICS samo bi mi bilo iskreno zao kad bi se neko potrudio da ti pomogne, kontam da si tu samo da trolujes. No i ako dalje nastavis da palamudis ides automatski na ignore da ne trujem ljudima postove.
Даунгрејд не ваља то тврдим и даље и то није увреда ни за кога већ моје мишљење на основу много прочитаних постова овде и на страним форумима. Ти си тај који је почео први с троловањем.

Poslednja izmena:
ствар је у томе да 90 одсто људи који су спуштали фирмвер су имали неки проблем касније или углавном одмах.

kakvih problema??? ja nisam imao ni jedan... sve sto nije radilo bilo je do samog roma,a to se desilo na 2 roma do sad.a ima ih na desetine.

Даунгрејд не ваља то тврдим и даље и то није увреда ни за кога већ моје мишљење на основу много прочитаних постова овде и на страним форумима. Ти си тај који је почео први с троловањем.

Kad covek zivi sam sa svojim mozgom onda mu usled godina " skucenosti " svako sire poimanje narusava prirodnu sredinu i ta spoznaja ga boli. Strasno je kad neko sa tvojim " predznanjem " pocne da raspravlja o necemu i jos se u raspravi nadje uvredjen. Najgore je sto i na XDA psotoji masa takvih kao ti, lenjih, ne zelim nista da rizikujem, hocu da mi se servira gotovana.

Baterija kod Evo 3D ima veci kapacitet, ali u sustini ti to dodje na isto. Mozes da kupi sat, dva duze da traje baterija. A sto se slika tice, fotografije koji napravis u telefonu mozes prebaciti u 2D. Slike se samo preimenuju. Za video ti treba program. E sada fotografije i video koji su 2D treba program da se konvertuje u 3D. Mada ima brdo mesta gde mozes naci 3D fotografije i video. Jer kada se konvertuje 2D u 3D nije uvek savrseno.

Brzo ces se navici na Android. Ima nekih stvari koje izgledaju tesko i strasno ali kada ih skontas vidis koliko je jednostavno.

Nadam se i ja da cu se brzo navici. A i onako sam hteo malo da promenim platformu. :D

Pa sta mi onda preporcujete da gledam EVO 3D ili Sensation? Jer mi se i jedan i drugi bas svidjaju. I koji je onda bolji i kome duze traje baterija?
Ili mozda eventualno eki drugi android?

Pa sta mi onda preporcujete da gledam EVO 3D ili Sensation? Jer mi se i jedan i drugi bas svidjaju. I koji je onda bolji i kome duze traje baterija?

Ovo je dilema za " Sta da kupim tred " a ne za ovaj, ovde se raspravlja o evo3d.

Postavio sam pitanje koji je bolji od ova dva, prednosti i mane. Jer vidim da su i EVO 3D i Sensation dosta slicni modeli. Pa sam hteo da cujem iskustva i misljenja drugih ljudi...

Ako imas nesto pametnije da kazes sto se odnosi na moje pitanje i dilemu, slobodno reci.

Poslednja izmena:
Ovo je dilema za " Sta da kupim tred " a ne za ovaj, ovde se raspravlja o evo3d.

Mozda covek i zeli da kupi Evo 3D. Pa zeli, da ga mi koji ga imamo, poguramo u pravom pravcu.

Ako ti se svideo 3D efekat na telefonu (slike, video, igre) onda Evo 3D. A i na papiru je bolji od Sensationa.

Da se ovaj razgovor vodi jedno mesec, dva ranije ne znam sta bih ti preporucio. Ali posto je situacija sa razvojem ROM-ova, a samim tim i potencijalom za poboljsanje Evo 3D, uznapredovala moj glas ide Evo 3D.

A i u nasoj si temi brate :D

Poslednja izmena:
Pa vidim i ja da cu najverovatnije njega pazariti. Svidja mi se sto ima vise rama i jacu bateriju. :D

E sad jel mi mozete jos reci kako mogu da utvrdim tacnu starost telefona, jel moze nekako preko IMEI ili? Vidim da se dosta protura kroz oglase telefoni koji su stari od 10 dana pa navise ali nemaju papire, svi su uglavnom iz inostranstva. Kako sad da znam koliko je ustvari telefon tacno star?

Nazad
Vrh Dno