Šta je novo?

HTC EVO 3D

Na svim se desava i to je do aplikacije, igo nije po defaultu radjen za tu rezoluciju pa je malo nagrdjena ali brate svarno ste razmazeni, ne kontam sta vam to smeta, imate full working igo navigaciju, for free, sa svim mapama i onda .. skrnavo mi to, ne vidi se full ekran i slicno ?

***,neki vole da sve bude u fulu i to nije mana =)

micens
postoji li neki program koji moze da raspakuje/zapakuje .apk? mozda bi mogao sam da resis taj problem tako sto bi izmenio .cfg ili .ini fajl,kako to vec ide na androidu...nisam iskusan pa neznam,znam da mi je to uspevalo sa symbian telefonima i uspeva mi sa igricama na kompu.

^ U to se vec ne bih petljao... Ne razumem se u te stvari bas toliko da bi sam nesto prckao...

Zašto kada uđem u "Battery Use", razlikuju mi se AWAKE i SCREEN ON, naravno AWAKE je više zastupljen, a gledao sam po netu SS nekih drugih telefona, i gotovo svuda se ove dve crte poklapaju 100%?! ;)

Nesto ti drzi telefon "budnim" i kada je ugasen ekran. Ne mora da se poklapaju, ali je pozeljno da budu sto priblizniji. Ako nema nekih velikih odstupanja, nemas brige. :)

U principu nema velikih odstupanja, a primetio sam da mi neke aplikacije ostaju "upaljene" i verovatno one drže "budnim" telefon, npr. SliceIt, SyncMyPix, i slično... Odem na "force stop" i pogasim ;)

Poslednja izmena:
problem je sto te od 2000mAh nemaju realnih ni 1000....
ja gih kupio jedino original kad bi bila negde....

Ima ih na Amazonu za 11e. Trazite BA S580

To je inace 590 sa losim nazivom. 580 je za salsu.

Sve ostalo je tacno sem naziva.

ni to nije original... ja mogu da nabavim baterije koje se vode kao original ali to nije to... mislim na kapacitet...

pa dobro,zna li iko gde se mogu kupiti orginalne baterije koje zaista vrede? kad smo vec dali 300-600e za fon baterija od 50e nije trosak,ako zaista vredi.

zna li neko postoji li neki fajl u sistemu preko kog bih mogao da ,,pojacam'' zvuk? koristim Virtuous Eclipse M2 SHOOTERU rom,sve je extra (bar meni) ali je dosta tih... nebih koristio neki program ili petch,radije bih sam promenio neki fajl u sistemu,ako neko zna koji je i ako uopste moze tako.

xLoud maybe?

ni to nije original... ja mogu da nabavim baterije koje se vode kao original ali to nije to... mislim na kapacitet...

Originalna baterija na Amazonu: (Opet napominjem greska je u nazivu, treba da pise S590 a ne S580)

http://www.amazon.de/HTC-S580-Akku-...1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1337432951&sr=8-1-fkmr0

Originalna baterija na Ebayu:

http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-HTC..._PDA_Akkus&hash=item19cc13dcf5#ht_2810wt_1139

Kapacitet je kod svih 1730mAh kao i ona iz telefona.

Originalna baterija na HTC sajtu:

http://www.htcaccessories.com.au/HTC_EVO_3D_Battery.aspx

Sve baterije su 1730mAh kao i ona iz telefona.

Poslednja izmena:
os, super... jel to kod nas? nije..
kod nas ne moze da se nabavi originalna baterija...

os, super... jel to kod nas? nije..
kod nas ne moze da se nabavi originalna baterija...

Pa kad sam ja spomenuo da je kod nas?

Lepo sam pitao par postova iznad koju biste mi bateriju preporucili da kupim sa AMAZON.DE, i onda se javis kako originalnih baterija nema. Mnogi mogu da kupuju iz inostranstva pa ce im ova informacija biti od koristi.

Poslednja izmena od urednika:
Things are looking fine on Evo 3D - New base, New FW, new RUU on horizont

nama to skoro pa i ne treba pored mdeejay-a

Da, Virtuous Team radi za sve pare, flash novog radia je pao, kao i 3.0.3 ROM-a, radi besprekorno, ICS 4, Sense 3.6

Cisto radi probe da vidim kako reaguje na novi Radio, sam vratio jedan GB ROM KingCobra 2.4 sa Nandroid-a i za sada radi sve bez problema, bukvalno kako sam ga ostavio :)

sve je to lepo sto oni rade,ali 3d video klipovi sa neta i 3D filmovi jos uvek seckaju (sense4 za sad nemoze ni najobicniji klip da prikaze kako treba),skoro da su svi ics romovi losi za igrice (velicine 1gb i vise).tako da su po meni svi ti romovi jako lepi na oko,brzi,pozivi tu i tamo rade kako treba,mozes da biras tastaturu sa i bez strelica za pisanje poruka,odigras igricu tipa tangram...i tako...1,2ghz dual core procesor (koji opusteno moze da radi i na 1512mhz),768mb operativnog i 256mb grafickog rama ode na lep interfejs,pozive i kuckanje poruka.nisam bas odusevljen.moje misljenje,ne trazim da se iko slozi samnom.
ipak,programerima sa xda svaka cast,najiskrenije.bez njih,realno receno ne bih ni znao kako izgleda ICS sense 4 i sense 3.6

Poslednja izmena:
da li je neko probao ovaj rom iz prethodnog posta? da li je konacno sve ok sa prikazom klipova/3d klipova? nemislim na snimke snimljene njegovom kamerom.i da li je konacno ''normalan'' sto se tice igrica? nebih da opet menjam rom jer sam opet na orginalnom pa zato pitam,mozda je neko vec probao.

Posto me vise mrzi da cekam zvanicni update resio sam da ja to odradim . Ako neko moze malo da me uputi posto nisam nikad to radio. Telefon je iz telekoma i zeleo bih da mi ostane garancija. Zanima me ICS neki koji mi vi preporucite kao najbolji. Hvala

Vrh Dno