Sky_Spy_89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poena
- 320
Dacha84 molim te drugi telefon i okani se ove teme, molim te. Ako ti je problem kinta javi, sredicemo nesto...
Dacha84 molim te drugi telefon i okani se ove teme, molim te. Ako ti je problem kinta javi, sredicemo nesto...
Zna li mozda neko zbog cega mi se desava da kada ubacim u telefon bilo koji ROM, telefon nece da ga boot-uje vec samo izbaci logo "HTC" i onda se restartuje? Imam ###UNLOCKED### SHOOTER_U PVT SHIP S-ON, HBOOT 1.49.0018 i 4EXT Recovery Touch v.1.0.0.5 RC3
Obrises li cash, dalvik, i odradis li factory reset iz recovery-ja? Odakle skidas rom-ove?
Kako da ubacim CWM 4.0.1.4 i koji ti koristis rOM?To je u recowery-ju? Ja koristim CWM 4.0.1.4
Kada si s-on moraš ručno da flesujes kernel ili ti boot.img fajl iz rom-a zato ti se to i desava. Taj recovery koji koristiš je ekstra ima tu opciju da sam flesuje boot ali ga nisam koristio pošto je moj fon s-off uradi i ti s-off i resices te probleme.
Isto kao sto si nabacio 4EXT. Ali mozda da prvo pokusas da nadjes Super Wipe na XDA, flashujesh prvo to iz recovery-ja pa onda rom.
Koristim mdjay ICS 3.0.5.
Ubacio sam na root SD kartice SuperWipe_v2.zip i SuperWipe.conf i pokrenuo ga iz recovery-ja. Izbacio mi je Error in SDcard (status 7)Instalation aborted?
Zna li mozda neko zbog cega mi se desava da kada ubacim u telefon bilo koji ROM, telefon nece da ga boot-uje vec samo izbaci logo "HTC" i onda se restartuje? Imam ###UNLOCKED### SHOOTER_U PVT SHIP S-ON, HBOOT 1.49.0018 i 4EXT Recovery Touch v.1.0.0.5 RC3
Od 220 do 280 sa garancijomsad to od 220 je naravno sa nekim ogrebotinicama, a 280 u fulu bez ikakve falinke
![]()
Uhhh....tek sam se sad zaglibio!!! Hteo sam da probam da ubacim drugi recovery "cwm-4.0.1.4-shooter.img" preko Command prompt-a usao prvo u fastboot i ukucao u command prompt-u "fastboot flash recovery cwm-4.0.1.4-shooter.img" pa zatim "fastboot boot cwm-4.0.1.4-shooter.img" zatim se restartovao i vise nece da udje na recoveryDa li mozda treba da ubacim HBOOT 1.50?
Verovatno da nije u skladu s` pravilima foruma, ali neka obrisu admini ako je tako...
Da li neko od vas prodaje svoj EVO 3D ili ste svi toliko zadovoljni da ga se ne bi odrekli..Ovo je strasno da ne mogu ni jedan normalan da nadjem..
p.s. Rado bih stavio oglas u ``kupujem`` ali slozicemo se da je rublika jako slabo posecena..
Kako to mislis "nijedan normalan ne mogu da nadjem". Sto su nenormalni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari