Šta je novo?

HTC EVO 3D

Dacha84 molim te drugi telefon i okani se ove teme, molim te. Ako ti je problem kinta javi, sredicemo nesto...

Kako mogu da namestim da mi u kalendaru pise kad je ciji rodjendan od mojih kontakata? Kad udjem u imenik imam za svaki kontakt kad je rodjendan upisan, ali ne znam zasto mi ih ne prkazuje kad udjem u kalendar... :trust:

Kako da ubacim novi radio a da ne flesujem ponovo telefon, znaci samo radio da zamenim? Probao sam da iskopiram na karticu kao prvi put kada sam rutovao telefon ali nema vajde od toga jednostavno ne prepoznaje da ima na kartici taj fajl...

Prvo moras da budes S-off najlakse ti je preko fastboota "fastboot flash radio radio.img" ili preimenujes radio u PG86IMG.zip kopiras ga na root sd kartice i udjes u bootloader.

Poslednja izmena:
Hvala marinac, ma s-of mi je nego je problem bio sto sam ja kopirao fajl PG86IMG.328.5.....zip a treba samo kao sto si ti napisao bez verzije fajla :). Tako da sam resio problem.

Nema na čemu bar nešto korisno da napišemo u ovoj temi.
Sada će mi se neko smejati posle 3-4 meseca korišćenja skinuo sam napokon folije sa ekrana i zaštitu sa ledja sada mi se fon još više svidja a taman sam imao u planu prelazak na s3 ili hox pa me čisto interesuje kako vam izgledaju telefoni bez zaštite moj je kao iz radnje ali da nije bilo folija i ledja neznam našta bi licio. Sve u svemu dali je tel podložan habanju ?

Cim sam sam ga kupio skinuo sam sve zastite i od tada ga koristim bez futrole pa opet izgleda kao nov. Ispao mi je jednom sa oko 1.5 m na beton i dobio mizerne ogrebotine na coskovima inace da mi se to nije desilo ne bi se videli tragovi koriscenja...

Marinac nemoj da bacas pare, sacekaj jos nekoliko meseci, pa onda uzmi HOX ili S3, jedino ako zelis da budes u trendu onda ok :)

Ovi dual core telefoni ima da guraju jos najmanje godinu dana, pa pogledaj single core telefone i dalje im nista ne smeta...

Neću da bacam pare nego mi ističe ugovor za par dana pa samo zbog toga da iskoristim priliku a kada može na 6 rata što da ne toliko zadovoljstvo mogu debi da priuštim.

Jel zna mozda neko odgovor na moje pitanje od malo pre u vezi kontakata i rodjendana, zasto mi ih ne prikazuje u kalendar kad udjem, a u imeniku ih ima za svaki kontakt kad je kome rodjendan? :)

Zna li mozda neko zbog cega mi se desava da kada ubacim u telefon bilo koji ROM, telefon nece da ga boot-uje vec samo izbaci logo "HTC" i onda se restartuje? Imam ###UNLOCKED### SHOOTER_U PVT SHIP S-ON, HBOOT 1.49.0018 i 4EXT Recovery Touch v.1.0.0.5 RC3

Zna li mozda neko zbog cega mi se desava da kada ubacim u telefon bilo koji ROM, telefon nece da ga boot-uje vec samo izbaci logo "HTC" i onda se restartuje? Imam ###UNLOCKED### SHOOTER_U PVT SHIP S-ON, HBOOT 1.49.0018 i 4EXT Recovery Touch v.1.0.0.5 RC3

Obrises li cash, dalvik, i odradis li factory reset iz recovery-ja? Odakle skidas rom-ove?

Kada si s-on moraš ručno da flesujes kernel ili ti boot.img fajl iz rom-a zato ti se to i desava. Taj recovery koji koristiš je ekstra ima tu opciju da sam flesuje boot ali ga nisam koristio pošto je moj fon s-off uradi i ti s-off i resices te probleme.

Isto kao sto si nabacio 4EXT. Ali mozda da prvo pokusas da nadjes Super Wipe na XDA, flashujesh prvo to iz recovery-ja pa onda rom.

Koristim mdjay ICS 3.0.5.

Poslednja izmena:
Kada si s-on moraš ručno da flesujes kernel ili ti boot.img fajl iz rom-a zato ti se to i desava. Taj recovery koji koristiš je ekstra ima tu opciju da sam flesuje boot ali ga nisam koristio pošto je moj fon s-off uradi i ti s-off i resices te probleme.

Imas li neki link kako da uradim S-ON?

Isto kao sto si nabacio 4EXT. Ali mozda da prvo pokusas da nadjes Super Wipe na XDA, flashujesh prvo to iz recovery-ja pa onda rom.

Koristim mdjay ICS 3.0.5.

Ubacio sam na root SD kartice SuperWipe_v2.zip i SuperWipe.conf i pokrenuo ga iz recovery-ja. Izbacio mi je Error in SDcard (status 7)Instalation aborted?

Kad flesujes rom, moras flesovati kernel iz fastboot-a...
fastboot flash boot boot.img ti je komanda...

ili lepo odradi S-OFF pa neces razmisljati o tome

Pozz momci..
Planiram da uzmem ovaj telefon (polovan) ali me izludjuju ludaci sa njihovim cenama u rasponu od 190-390 e.. Interesuje me posto pretpostavljam da vi pratite kretanje cena vasih ljubimaca :) koja je onako realna cena za ovaj polovan mob..

p.s. da definisem polovan - bez nekih ogrebotina, naravno nisam picajzla, ali da ne bude otkinut :), sa opremom i tako to, znaci neko stanje 8 ili 9 od 10..

Od 220 do 280 sa garancijom :) sad to od 220 je naravno sa nekim ogrebotinicama, a 280 u fulu bez ikakve falinke :)

Uhhh....tek sam se sad zaglibio!!! Hteo sam da probam da ubacim drugi recovery "cwm-4.0.1.4-shooter.img" preko Command prompt-a usao prvo u fastboot i ukucao u command prompt-u "fastboot flash recovery cwm-4.0.1.4-shooter.img" pa zatim "fastboot boot cwm-4.0.1.4-shooter.img" zatim se restartovao i vise nece da udje na recovery :mad::mad: Da li mozda treba da ubacim HBOOT 1.50?

Verovatno da nije u skladu s` pravilima foruma, ali neka obrisu admini ako je tako...

Da li neko od vas prodaje svoj EVO 3D ili ste svi toliko zadovoljni da ga se ne bi odrekli.. :) Ovo je strasno da ne mogu ni jedan normalan da nadjem..

p.s. Rado bih stavio oglas u ``kupujem`` ali slozicemo se da je rublika jako slabo posecena..

Uhhh....tek sam se sad zaglibio!!! Hteo sam da probam da ubacim drugi recovery "cwm-4.0.1.4-shooter.img" preko Command prompt-a usao prvo u fastboot i ukucao u command prompt-u "fastboot flash recovery cwm-4.0.1.4-shooter.img" pa zatim "fastboot boot cwm-4.0.1.4-shooter.img" zatim se restartovao i vise nece da udje na recovery :mad::mad: Da li mozda treba da ubacim HBOOT 1.50?

Ako pise samo shooter pogresan recovery si instalirao. To je za CDMA Evo 3D. Evo samo da Dropbox ucita sa PC-a pa cu ti poslati link da ponovo instaliras.

Verovatno da nije u skladu s` pravilima foruma, ali neka obrisu admini ako je tako...

Da li neko od vas prodaje svoj EVO 3D ili ste svi toliko zadovoljni da ga se ne bi odrekli.. :) Ovo je strasno da ne mogu ni jedan normalan da nadjem..

p.s. Rado bih stavio oglas u ``kupujem`` ali slozicemo se da je rublika jako slabo posecena..

Kako to mislis "nijedan normalan ne mogu da nadjem". Sto su nenormalni?

Kako to mislis "nijedan normalan ne mogu da nadjem". Sto su nenormalni?

Pa dobro ne bukvalno, ali ako vam neko trazi 290e za polovan telefen star par meseci u ``dobrom stanju``, a neko drugi prodaje nov za 320, slozicemo se da i nije bas normalno..
Imam neki odredjeni budzet koji iznosi tako oko 250e za tel sto kao sto djilkos rece uklapa u tu neku prosecnu cenu Evo-a..

Vrh Dno