- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
^ Ako nema pisanu garanciju - nikako. Zato i pisu to po oglasima, lakse (i skuplje) da ih prodaju.
Znam da kod iPhone-a samo se ukuca IMEI i izadje kada je prvi put aktiviran, ali takodje moze da se proveri i preko serijskog broja. Mislio sam da tako nesto moze i kod Androida...
Da li neko može da mi pomogne da nadjem tastaturu sa sense 4 da je stavim pošto mi je ova sa 3.6 očajna.
Edit: našao sam neku repliku ali nisam nešto preterano zadovoljan.
evo je:http:// forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569017
Po po nazivu vidim da je ista kao ova sto sam ja okacio necu ni da je probavam onda....
Interesuje me samo jos da li EVO 3D ima mogucnost Video Call preko 3G mreze ili ne? Znam npr. da Desire S ima prednju kameru ali sluzi samo za Skype i ne moze da se koristi za Video Call.
I da li mogu ja sam da otkljucam telefon ako je zakljucan za neku mrezi i da li se time gubi garancija ili ne? I jel moze posle se vrati na stock ako se gubi garancija? I jel uopste komplikovana takva rabota?
Portovanu sa sense 4...
dvoumim se da li da kupim evo 3d ili samsung s plus i onda pre neki dan vidim i htc one v. sta kupiti??? kupiti evo 3d zbog procesora i baterije? i samsung nije los ili one v manje vise kao samsung je samo je procwsor malo slabiji ali je novija verzija androida? vasa preporuka je ???![]()
Суштински ми нико нико помогао.
Дал сам noob ил не то сад није релевантно не разуме се свако у све могуће теме и науке мора да си ти неко чудо од интелигенције па све знаш?
а враћање фирмвера на старију верзију је по мени врло лоше решење па они који то раде не знам што се чуде кад им не ради камера,гпс,радио итд.
цитираш ми два пута исти пост и дајеш различите одговоре мог'о си одједном.Ovo samo potvrdjuje da ne znas. Nije strasno ne znati, niko se naucen nije rodio..
Aj, jedno pitanje. Zasto ti ne bi nesto radilo ako radis downgrade na stariju oficijalnu verziju softvera?
Dok nije izasao oficijelni 1.20.401.8 svi su imali isti taj 1.2.401.2.
Sve sto ces uraditi jeste da ces spustiti hboot i radio. HBOOT spustis na 0007 da bi mogao da mu uradis S-OFF.. cim to uradis, ti mozes podici radio nazad na 10.15 ili ces staviti novi 11.25.2504.06_M koji je predvidjen za ICS.
I ajd za kraj, ako zelis da nastavis da tvrdis kako su neki imali probleme, da das neki konkretan link gde je ko i kako imao problem...
Znam i ja za par slucajeva problema sa downgrade-om ali isto znam da su u pitanju ljudi koje mrzi procitati i rade na svoju ruku nesto sto ne bi trebalo...
цитираш ми два пута исти пост и дајеш различите одговоре мог'о си одједном.
А случајева има много дал да рачунамо Хда форум ил не , ево овде, мобилни свет , андроидсрбија да постављам линкове нећу јер нисам толико докон.
Што се тиче руутовања, да ли је неко откључао без хтцдев-а?
Mobilnisvet ima forum?
Bolje ti kupi konzolu da se igras, a telefonu ostavi da radi stvari koje treba da radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari