Šta je novo?

HTC EVO 3D

Ja cache i dalvik-cache brisem posle svake promene iz recovery-ja :D

Bogami lepih novina u gsm sekciji, malo malo pa neki novi rom, igracke za sve :)

Jos samo da izadje neki ICS "zvanicni", pa da imamo i drajvere za njega...

Sta nece niko da proba ? :)

Jeeezzzz

Prvi utisci, boot normalno, brz cak i prebrz ali je i po defaultu OC-ovan na 1.5 ghz. WiFi radi odlicno, gps odlicno, bt nisam proveravao ali ikonica se upali, ima cak i 4G opciju. Scroll blazing fast, Camera 2D radi, 3D jos ne, na cdma radi sve cak imaju i fw upgrade. Call drop-a nisam imao ali neki jesu.

Batery drain je prisutan cak mislim da uopste ne puni bateriju, posle nekog vremena pocne da laguje ne puno ali se primeti. Sve sinhronizacije su tu odn. Sense 3.6 kompletan, ko je bio na 3.5 dosta je slicno.

Sveukupno izgleda odlicno takodje je zvanicno najavljeno u Francuskoj za kraj Maja Official release.

Cim je Camera proradila ovo ostalo su sve moderske sitnice :p

Ja probao sve sljaka super sem poziva kaka se uspostavi veza tako puca.

los rom za igrice.dzabe mu gpu forced,mozda sa drugim kernelom bude bolje.ovako lepo izgleda,kamera radi i u 2d i u 3d modu.

Takodje sam ga nabacio probe radi. Doduse nisam stavljao novi firmware. I za sada nemam nikakvih problema.

http://rootzwiki.com/topic/21225-evo..._fromsearch__1

danas sam skinuo rom sa ove adrese,bila je 3.0.0 verzija.sada ima 3.0.1 ali link za download je mrtav...ima li neko link za 3.0.1 verziju?
...sad radi... ne mogu da obrisem post...
i ispravka za misljenje o romu.rom je haos,bar meni koji volim da igram igrice na poslu ili u putu.na antutu je bez database IO i sd card write/read postigao 5050 poena,brzi cpu,bolji gpu.i na igricama se vidi razlika.ko se dvoumi nece pogresiti,stari ruu gingerbread 2.3.4 je definitivno proslost.

Poslednja izmena:
http://rootzwiki.com/topic/21225-evo..._fromsearch__1

danas sam skinuo rom sa ove adrese,bila je 3.0.0 verzija.sada ima 3.0.1 ali link za download je mrtav...ima li neko link za 3.0.1 verziju?
...sad radi... ne mogu da obrisem post...
i ispravka za misljenje o romu.rom je haos,bar meni koji volim da igram igrice na poslu ili u putu.na antutu je bez database IO i sd card write/read postigao 5050 poena,brzi cpu,bolji gpu.i na igricama se vidi razlika.ko se dvoumi nece pogresiti,stari ruu gingerbread 2.3.4 je definitivno proslost.

Link za 3.0.1

3.0.1 Mirror: http://www.myupload.dk/showfile/1Ml5urLoD.zip
MD5: ed9b7c54be7dabc65f0b72dfe8f02ff2

Jesi flesovao i novi firmware ili si bez toga?

bez toga.i radi odlicno.pozive nisam probao,to je i jedino sto nisam probao.a ova 3.0.1 verzija kao da daje malo losije rezultate od 3.0.0 mada je jedina razlika to sto je 3.0.1 bez 3d igrica spiderman itd.

evo,sada je u antutu osvojio 2574 poena naspram onih 5050 na 3.0.0 verziji =(((

Poslednja izmena:
kada izlazi oficijalni ics? da znam da vratim ruu rom pa da updejtujem.

Dacho, ti si moj idol, keve mi... :D

E mironiko ne pratis ga ti od pocetka :) Ja sam se samo zbog njega pretplatio na ovu temu :)

sto bi flesovao oficijelni RUU? Tako sa nestrpljenjem iscekujes novi hboot i dobijes nemogucnost s-off-a?

sto bi flesovao oficijelni RUU? Tako sa nestrpljenjem iscekujes novi hboot i dobijes nemogucnost s-off-a?

mozes li prostim recima da mi objasnis cemu sluzi s-off? koliko sam ja razumeo kada se to uradi onda se moze menjati nand po volji? ili nisam lepo razumeo? necu ni vracati orginalni ruu,onaj ics radi dosta bolje.antutu ponekad nacisto zabrljavi na ovom ics romu ali zato igrice idu bez greske.

@dacha
Nisi nista zabrljao, samo si zabavan... :) Recimo, 11ti put u poslednjih nedelju dana pitas kad ce ICS zvanicni... :D

@Djilke
Moracu da se vratim u nazad i citam stare postove onda... :)

mozes li prostim recima da mi objasnis cemu sluzi s-off? koliko sam ja razumeo kada se to uradi onda se moze menjati nand po volji? ili nisam lepo razumeo? necu ni vracati orginalni ruu,onaj ics radi dosta bolje.antutu ponekad nacisto zabrljavi na ovom ics romu ali zato igrice idu bez greske.

s-off znaci security-off a to opet znaci da mozes flesovati i menjati svaki deo nand memorije iliti eMMC chipa..
hboot, recovery, system, radio... sve to mozes menjati kad si na s-off..

Vrh Dno