Šta je novo?

HTC Desire

^ Možeš malo da objasniš?:) Nisam koristio do sada ndrive, vidim da treba da se "kupe" karte. Koristiš google-ove karte u ndrive ili svaki program posebno?

da li je iko rootovao 2.3 stock rom odavde?

edit: rutovao uspesno, i stavljen s-off uz pomoc revolutionary..

Poslednja izmena:
^ Možeš malo da objasniš?:) Nisam koristio do sada ndrive, vidim da treba da se "kupe" karte. Koristiš google-ove karte u ndrive ili svaki program posebno?

Koristim maps posebno, jer radi brzo kao i ostatak sistema. Ndrive i igo su uvek sporiji, Igo pogotovo.
Ndrive koristi mape od contrasta, tako da mislim da pasuju iste mape. :D

Koristim maps posebno, jer radi brzo kao i ostatak sistema. Ndrive i igo su uvek sporiji, Igo pogotovo.
Ndrive koristi mape od contrasta, tako da mislim da pasuju iste mape. :D
Cekaj malo, ja sam video da su unapredili gmaps ali ima jedan problem. Displej se brzo ugasi. Kako ga odrzis upalenog?

Ne koristim ja turn by turn navigaciju u gmaps. Nju koristim samo da pogledam gde se nešto nalazi i koliko sam blizu. To je sve.

za to je ekstra stvar
ja je stalno koristim za to.

E onda meni kaži kako pretražuješ brojeve zgrada u gmaps. Imam za dosta kontakata upisanu adresu u imenik, pa kada treba da vidim gde je to samo kliknem. Ali, ako imam upisan broj zgrade, kaže ta ulica ne postoji, pa samo upišem ime ulice. :(

---
desire + oxygen 2

Primetih nesto pa me interesuje da li se jos nekom desava...korisitm official gingerbread...ne koristim google imenik nego onaj na telefonu ali su mi kontakti linkovani...e sad...kad neko od kontakata ko nije imao slicicu je stavi meni taj kontakt zabode...kad pokusam da ga pozovem izbaci fc za phone.apk...moram da ga unlinkujem pa opet linkujem i onda proradi

Napravi backup iz recovery-ja.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ja danas pokusao da uradim backup iz recovery-j ai nesto nece...dodje do cache i stane...dva puta pokusavao i isto se desava a ranije je radilo

imas mesta na sd card?

Mozda nije pravo mesto ali da pitam. Juce sam uzeo Galaxy S telefon i krenem da instaliam Skype kad ono nece. Kaze nema dovoljno memorije a ima cela 2 GB za aplikacije. Proguglao sam malo i provalio da instalacija prolazi kada wape-ujem cache i onaj drugi cache. :) No, kada sam pokusao da instaliram Angry Birds opet ista prica. :/ Da li je moguce nekako resiti ovaj problem ali da ne gasim svaki put fon i da idem da wipe-ujem kes? Valjda Android koristi cache memoriju prilikom instalacija pa one aplikacije koje su malo "teze" ne mogu da se instaliraju.

Ne vidim zašto bi u desire temi pitao nešto za Galaxy S, da li imaš 2.2.1?

Izvinjavam se, ali me pretraga "bacila" ovamo.

No ne javlja se ovo samo kod galaxy-a. I da, nemam 2.2.1 vec sam rootovao fon i ubacio DarkyRom 10.2 tj 2.3.4 Andorid.

Ovo mi se mislim desilo i kada sam imao Tattoo-a. I on je bio na 2.3.4.

Odradio sam opet revolutionary ali mi nije sredio recavery...prebacio ga je opet ali opet puca na istom mestu :(...jel ima neko resenje

E, jesam ja, ali sa onom starijom verzijom. Tad jos nije bilo ove Windows varijante, mada vidim da se ljudi sad uglavnom zale kako im ne radi, ne prepoznaje telefon itd. Cenim da je zbog neodgovarajucih ADB drajvera, ali evo ti proveren metod:
Skini tu staru linux verziju (0.2a), narezi iso fajl na neki rw, butujes masinu i prikacis telefon koji si prethodno isto butovao u HBOOT (drzis volume down + power pri ukljucivanju). Pratis dalje uputstva (koliko se secam, pritisnes bilo koje dugme na tastaturi :)) i pustis da program odradi svoje. Ukoliko je uspesan, ispisace ti odgovarajucu poruku (da platis coveku pivo :D). Desava se da prijavi da je odradio uspesno, al kad probas drugu karticu vidis da nije otkljucan. Onda probas ponovo :) Uglavnom je svima uspevalo iz 2-3 pokusaja.

P.S. Ne znam da li ima veze, pretpostavljam i da ne, ja sam ovo odradio dok mi je telefon jos bio i S-ON i nerutovan, HBOOT verzija 0.93.0001, znaci pre poslednjeg update-a... Aj pa javi sta si uradio.

E ja sam probao ovaj za windows, krene on, pronadje telefon i S/N, i onda izbaci neku gresku dok se on resetuje u hboot, i sledeci red pise nesto za hboot i one tackice idu, al se nista ne desava...greska je nesto 31... a za ovo iso, ja nemam pojma kako da narezem to, jel preko nera da bude bootabilni dik, ili sta, bas se ne razumem u to rezanje, osim ono, na divču..inace, moj hboot je 6.nesto nesto.0001, ne znam da li to ima veze ili ne?

Samo prevuci .iso fajl u Neru i on ce prepoznati da je image fajl, i ponuditi da ga nareze kako treba ;)
Sto se tice HBOOT-a, evo sta pise za staru verziju: "The app doesn't require root or s-off and should work on any hboot and radio version." Probaj, nista te ne kosta.

odradio, i uspeo... hvala puno na pomoci...:)

pera987

i kojom metodom si otkljucao htc desire...

Windows version

Bootable linux cd

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno