Šta je novo?

HTC Desire

up and running :)

ima miui style battery level (linija iznad status bar)

Kratko pitanje, pošto sam čitao tridesetak stranica unazad i nisam našao odgovor. Ako apdejtujem Desire na zvanični gingerbread da li ću onda moći da rešim iritirajući problem sa manjkom prostora zbog nemogućnosti da prebacim sve aplikacije na SD, ili i sa gingerbreadom moram da nalazim krivinu za to?

Ne. Stavi neki custom rom. Preporučujem oxygen sa promenom partition table-a.

Ne. Stavi neki custom rom. Preporučujem oxygen sa promenom partition table-a.

slazem se. Sto se tice Desire, po meni najbolji rom, najjstabilniji. A sa partition table-om resavas i najveci problem.

Ajd jedno glupo pitanje.
Da li postoji mogucnost da se poruke koje sam primio automatski smeste u Inbox folder,
a one koje sam posalo u Sent folder ? Nije valjda da nemoze ?
Ovako mi pise Pera (1), Zika (2) ..

Hvala.

što se mene tiče, najbolj je rootovan htc-ov GB+a2sd. Ostali nisu loši, ali se ovaj pokazao najbolji, bar za mene.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Jedno pitanje za vlasnike desire-a, nudi mi drugar povoljno njegov kojeg je "zeznuo" pokušao je ra apdejtuje androide, verovatno rootuje, dobio neku grešku i sad tel. više neće da mu se bootuje. Može li to da se sredi. Znam da to nije mnogo informacija da bi se ocenilo tačno stanje ali čisto onako okvirno, šta mislite?

Verovatno moze. Ali mozda ne moze u kucnoj radinosti. Za koliko para mozes da ga kupis, ako nije tajna?

ako moze da udje u bootloader (power + volume down) onda bi trebalo da moze da se sredi

imam cudan problem. od kad sam ubacio mt:s karticu u telefon, nijedan poziv se ne registruje u call history. i dalje stoji lista poziva do promene kartice. u cemu je fora?
dva puta sam poslao zahtel za wap podesavanja preko *797# i cekam sms sa podesavanjima ali nista. mrzi me rucno da podesavam. kako jos mogu da podesim za internet?

Poslednja izmena:
Evo moj postupak:
1. odes na www.revolutionari.io i skines (download for windows) revolutionary-0.4pre4, skines HTC driver i skines android USB driver i takodje imas uputstvo kako se instaliraju drajveri,USB. Obavezno pre svega toga deinstaliraj sve od HTC sto imas (HTC Sync takodje).
2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016084 citaj polako i radi korak po korak (ne izgleda sve isto jer je noviji revolutionary interfejs,samo citaj i polako) Dok radis S-Off pitace te da li hoces da instaliras i Clockwork (u onom DOS prozoru) sve je laganica
2. Gparted,skines zadnju seriju,image fajl i narezi na disk i bootuj racunar sa diska, imas takodje video tutorijal,laganica. Vidi samo kako da je particionises u zavisnosti od ROM-a koji hoces.
3. POsle klasika,kopiras na sd i iz recovery-a install zip i to je to
Dosta lakse nego na magic-u sto je bilo

Meni je bio telefon bio s-off ,hwboot 98.0002 rom 1.47.401.4 i nisam imao onaj ljubicasti Revolutionary logo u boot meniju.
Uradio sam po gornjoj proceduri i dobio boot menu 6.98.1002, pitao me da li da svuce cwm i kada je to uradio telefon se digao.
Znaci, prvi deo sam uradio.

Da li za drugi deo mora da se ide sa ext4 i dve particije na sd karti ili moze i sa Gingerbreak 1.20 ?
Posle roota, da li ostaju svi podaci na telefonu i kartici?

Sta ce se desiti, kada mi HTC preko Fote ponudi novi rom. Da li cu izgubiti s-off i root?

Hvala.

da li je u ovoj temi negde ranije neko davao proceduru za rootovanje i ubacivanje custom rom-a al onako od pocetka sa linkovima, da krenem da kopam?

imam stock 2.2 i nisam mislio da ga diram, ali pocinje da smeta sto je jako malo mesta za aplikacije. takodje, da li postoje custom rom-ovi iz kojih su vec izbacene neke stvari kao npr facebook, news i slicne stavke koje ne trebaju svakome?

ako nema u ovoj temi, koji su preporuceni linkovi/forumi za ove stvari, i da li su ti saveti primenjivi na telefone zakljucane na npr telenor, sto je slucaj kod mene? izvinjavam se ako sam lose srocio pitanje, i unapred hvala za pomoc.

hvala na pomoci, proverio sam hboot i imam 0.93.0001, a na linku koji je postavio Santa (hvala) stoji ''***This method only works for users with hboot 0.93 and lower.''.

Sada sam u nedoumici da li hboot koji imam upada u ovu kategoriju tj da li ova procedura uopste vazi za moj telefon.

kako mogu da ubacim sense 3.0? na android 2.2.

Mislim da je i moj bio taj (otprilike sam 95% siguran).

Uspesno sam uradio s-off i root Desire S telefona.

eto :) e sad mozes da biras sta ces da radis sa njim :)

mora naravno, ako zelis custom ROM moras imati custom recovery koji mozes staviti samo ako ti je telefon rooted

ja mislio da moze preko marketa ili kao sto sam sa 2.1 nadogradio na 2.2 android preko sistemsko updatea.
mada u zadnje vreme razmisljam da rootujem tel.

mozes odraditi preko RUU .exe fajla na 2.3.3 ali tu neces imati Sense 3.0 vec neku budzevinu Sense 2.1
http://htcdev.com/devcenter/downloads

Desire nije dobio update OTA 2.3.3 zbog drugacijeg partition table, zato mora ovako da se odradi official update na Gingerbread

Nazad
Vrh Dno