Šta je novo?

HTC Desire

Ja sam zadovoljan. Zanimljivo je da ima vise interne memorije posle instaliranja svih app

ttalk

Kako više? Trebalo bi manje. Koji si instalirao? Sa HTC sajta, ili sa ovog koji sam ja stavio (njega je onaj lik malo čačkao i povadio nepotrebne stvari). Ništa drugo nije menjano.

Ttalk

ja sam instalirao sa njihovog sajta...na pocetku ima 124 mb slobodno...inace neka preterana poboljsanja nisam video...imam ga tek 10-tak dana...na njemu je bio froyo i nisam se preterano mnogo igrao sa njim tako da ne primecujem neko ubrzanje...ne znam za bateriju jedino....sad mi je displej izbio na prvo mesto potrosaca :)

Kako više? Trebalo bi manje. Koji si instalirao? Sa HTC sajta, ili sa ovog koji sam ja stavio (njega je onaj lik malo čačkao i povadio nepotrebne stvari). Ništa drugo nije menjano.
Instalirao sam sve programe i sad imam 50mb slobodno interne memorije,inace sam imao 20mb.
Odradili su foru sa gmai-om,flash-om,sad je to u okviru samog GB-a. Inace telefon mi je zivahniji,primetno.

ttalk

a zasto kazu da jos nije zvanicno dostupan ovaj 2.3 android za desire? mislim preko update opcije iz telefona

a zasto kazu da jos nije zvanicno dostupan ovaj 2.3 android za desire? mislim preko update opcije iz telefona

na xda kazu da nece ni biti ota:

From the info available from the people who flashed it, it seems /data took a hit from 147 to 121mb, meaning partition table has changed, meaning that it can't be done with an ota update, meaning there will be none.

zasto tacno joe? nije mi bas najjasniji ovaj geek jezik gore :)

Promenili su tabelu particija interne memorije telefona. Povecana je systemska particiia a smanje data, kako bi u system stao novi sense pa su tamo ubacili i jos neke aplikacije. Posto je tebi stari partition table ne mozes odraditi update na GB OTA jer nemoze da izmeni partition table OTA. Ovaj RUU ubacuje novi HBOOT i menja partition table a zatim gazi stari sistem i stavlja GB. Sa novim HBOOT se gubi mogucnost rootovanja telefona.

pa otkud ja znam kakva ogranicenja ima android za menjanje particija, ocigledno da ne moze ota vec mora full wipe, da moze ota pustili bi ota zar ne

edit: eto, objasnio ti ilidan :p

i kad udjem u poruke prvo nesto ucitava pa onda prikaze...to mi se ranije desavalo tek kad sam imao vise od 100 poruka...a sad se desava sa 10

@ilidan i joe
pa zar ne rece nego gore ko je probao da nema novog sensa? :)

ovo je jos uvek kao neka developer verzija, nije zvanicna? :)

nema novog sensa, niko nije ni rekao da ce da bude, a posto ne moze OTA ne znam ni da li ce objavljivati "zvanicnu", mozda ostane ovako, pa ko hoce da radi full wipe nek radi

nema novog sense v3.0 (to nema ni Desire HD, ni Desire S)
ima novog sense v2.1 u odnosu na stari koji je bio na froyo (v1.9) barem sam ja tako skontao (ima ona animacija na flip clock kada se promeni minut)

meni je tako svejedno, ja sam na GB od marta meseca :) AOSP ftw :)

Poslednja izmena:
ma ok, nego meni je sluzbeni telefon, pa da se ne zezam sa rutovanjima i cime sve ne... samo oficijalno :)

Rom nije nista poseban,pogotovo sto je stari Sense... >_>
Mislim da cu ostati na AOSP jos neko vreme :)

Poslednja izmena:
ma ok, nego meni je sluzbeni telefon, pa da se ne zezam sa rutovanjima i cime sve ne... samo oficijalno :)

pa nema veze ako je sluzbeni, rutuj,igraj se ali napravi backup. Uvek mozes da vratis kao da nista nije bilo :)

Da li je neko probao onaj redux miui? Kao može da se instalira i sa oxygen hbootom.

Ttalk

Bio sam probao i Miui AU i Miui XJ i dovoljno mi je da kazem da je sve to isto.Razlika sto kod Redux-a sam biras stvari koje ces da ubacis u rom...bas je barebone minimalistic rom ...

Znam to, nego, rekoh da vidim kako se pokazao, pošto je sve poskidano.
Koristio sam ja miui priošle godine, ali baš mi se svideo ovaj novi redizajnirani izgled, pa rekog da probam.

pa probaj sta te kosta :)

A mrzi me da podešavam rom od nule. :)
Ali, ako se smorim, probaću.

Ttalk

^ To da,ali ujedno me nerira kod MIUi rom-a da konstantno izlaze update-ovi ,i u vecini slucajeva ne mozes da odradis OTA jer ce biti na kineskom ,osim kod MIUI XJ gde momci imaju sopstven updater app,ali ako stavite drugi kernel ili slicno,nece raditi ,itd >_> zna da smori posle vec 2ned ,ja se zato vratio na Oxy.

Da, oxy je stabilan kao stena. Vratio sam se pre par meseci sa cm7 na njega.

Uf sad vidim da ima i Oxy 2.2 :D Wuhu.

Nazad
Vrh Dno