raligno011
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.01.2008
- Poena
- 320
Nista izggleda od ogficijelnog update,..kraj jula,bla bla.....dal ce biti nesto na kraju majku mu .......
Da li neko zna kako da smanjim auto brightness na oxygen? Nalazim samo za desire hd i za druge ali sa sense romovima.
Da, ali ga reguliše po unapred određenim stupnjevima. A oni su postavljeni na poprilično visoke vresnosi.
E ja bih da smanjim te vrednosti, jer mi visoke, realno, trebaju samo napolju.
---
desire + oxygen 2
Sa kojim particijama koristite oxygen?
Vidim na alpharev sajtu da ima r2 za oxygen.
Nešto mi dojadilo da čekam novi cyanogen,pa ću možda da probam.
Par pitanja za kolege sa Desireom
Pre 10 dana sam skinuo i update-ovao GB, i sve radi kako treba. Zanima me sledece - imam njegovu stock karticu od 4 GB, class 2, i hteo bih da kupim neku najbrzu (class 10) od recimo 8 GB i da na njoj napravim particije, tj da tu mogu da instaliram programe, posto trenutno imam samo oko 30 MB slobodno. Znaci, koja je procedura kada kupim karticu (moze neka preporuka?)? Da li je potreban s-off, root, sta vec? Znaci, ne zanimaju me custom romovi, ovaj je sasvim dovoljan za moje potrebe, radi sve kako treba, samo hocu da zamenim karticu i da na nju mogu da instaliram programe.
Hvala unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari