Šta je novo?

HTC Desire

stvarno ne znam sta ti se mrzne, ja od Oxygen nisam video stabilniji ROM

snap20110709_021833.png

a imam instalirano 100 aplikacija, i jos 140MB slobodno

Ma, znam. Verovatno kartica ne radi lepo sa 2 particije. Sada ću da spicim reinstal bez sd-ext.

Ttalking desire.

Ja se slazem sa ilidanom,oxy je super :) imam brdo applikacija i jos ko zna koliko int.mem slobodno :) A imam ext4 particiju od 1gb,iako je ne koristim ^^

Ima li pomoći u "domaćoj radinosti" ako Desire ostane na boot screen-u tj. ne podiže sistem?

rootovan?

Nije root-ovan. Krenuo je sa sve učestalijim restartima i sad je zab'o načisto. Inače, svi simptomi su do sad ukazivali na HW problem jer factory reset nije rešio probleme.

Pozdrav svima.
Imam odredjene problemcice pa se nadam da mi neko moze pomoci.
Prvi problem imam sa wifi-jem.Npr. izadjem ispred kuce i drzim telefon i rukama i signal je 2-3 crtice.Cim ga spustim u krilo signal pada na jedno ili se izgubi.Ima li neko resenje za ovo?
Drugi problem imam sa lokacijom i vremenom.Do pre 2 dana sve je bilo ok dok mi nije odjednom promenilo lokaciju na Moskvu i naravno poremetilo i vreme.
Vreme sam sredio tako sto sam iskljucio da vuce podatke sa neta i rucno upisao.
Ali kada udjem u navigaciju sada mi pod "my location" stoji Moskva.Kako da vratim sve k'o sto je bilo?
Treca stvar je jacina zvuka kod media fajlova.Pod "sound" u "settings" sam stavio sve na maksimum i radilo je ok.E onda,odjednom mi se "media sound" smanji malo(na fabricki se vrati).Kako da zapamti podesavanja da ne moram stalno da jurim po settingsu?

Kad imas vise od 3 problema,menjaj Rom ... imas Root ?

Trenutno nemam ni vremena a ni neku zelju da se zezam sa tim.A i ne gubi mi se garancija,samo sto sam ga uzeo.Zanima me ako je ikako moguce resiti gore navedene probleme bez root-a?

Bilo je reči o tome, nećeš da izgubiš garanciju tek tako... :) Uvek možeš da vratiš stock rom i da se bude kao iz kutije ;)

Ima li pomoći u "domaćoj radinosti" ako Desire ostane na boot screen-u tj. ne podiže sistem?

Pošto je telefon kupljen u Telenoru, predao sam ga na reklamaciju u njihovoj radnji i za pet radnih dana dobio telefon nazad. Za sada ne restartuje a u servisnom nalogu piše da je zamenjen PBA. Obzirom da sam dobio drugi IMEI, pretpostavljam da je zamenjena matična ploča.

U svakom slučaju, ažurnost je za svaku pohvalu! Očekivao sam razvlačenje na 45 dana i sl.

Evo mene opet sa problemima.:/
Zanima me kako vam rade yt klipovi u 480p? Meni su skroz nesinhronizovani zvuk i slika.Cas secka cas ide prebrzo,bas lose.
Preko yt aplikacije sve radi kako treba ali tu nemam mogucnost izbora rezolucija(samo hq).Da li je moguce da mora yt da secka?

Nisam gledao youtube, ali sam gledao neke druge sajtove i lepo je radio. Sta ce ti uopste to, kada imas app?

Ttalking desire.

Evo mene opet sa problemima.:/
Zanima me kako vam rade yt klipovi u 480p? Meni su skroz nesinhronizovani zvuk i slika.Cas secka cas ide prebrzo,bas lose.
Preko yt aplikacije sve radi kako treba ali tu nemam mogucnost izbora rezolucija(samo hq).Da li je moguce da mora yt da secka?

Hmmm,nisam imao nikakvih problema sa YT klipovima,u bilo kojoj rezoluciji.
Update-uj YT app i Flash app opali restart telefona i probaj ponovo.

Pozdrav drugari.
Imam mali problemcic (ne znam...mozda je i veliki :) )
Ovo mi je prvi HTC pa sam zbunjen i zatrpan novim stvarima :)...
Sve je pocelo tako sto sam hteo da instaliram link2sd. root-ovao sam telefon uz pomoc unrevokeda i mislio da je to dovoljno...napravio drugu particiju na kartici ali nisam mogao da je mauntujem...izguglao sam da mora da se uradi i s-off
skinuo sam iso koji sam nasao u uputstvu ali nije mi prepoznao telefon :(
Sem root-a nisam uradio nista vise. Na njemu je froyo. u pitanju je amoled verzija
HVALA!!! :)

sigurno postoji objasnjenje za ovo nazad negde u temi...ali ne mogu opet sve da iscitavam :(

e da....jos jedna stvar....s-off mi nije prioritet...ako mogu nekako drugacije da nateram link2sd da proradi

Poslednja izmena:
Nisam nikada koristio tu skriptu, pa ne znam da li mora da je podržava i sam rom. U slučaju da mora, moraš da menjaš rom, ali da bi to uradio, potreban ti je s-off. Ja sam koristio alfarev.nl
Uglavnom, imaš na xda everything desire temu, pa u njoj sve piše.
Ako mi veruješ, ja sam to uradio pre godinu dana, pa se ni ne sećam postupka. Doćiće valjda neko ko je skorije to radio.

Ttalk

I ja sam probao sa timn...izbacio da ne podrzava ovaj model...pokusao sam samo jednom...da li telefon treba da bude ukljucen kad ga povezem ili sta vec

Probao opet...opet mi izbacuje isto ...huh...jel zna neko jos neki nachin:(

Sad sam stigao malo dalje...nije bilo dovoljno ukljuciti samo usb debugging...ukljuchio sam sve tri opcije i prepoznao ga je...pitao me je da li da ubaci neki recavery....i posle toga je pukao...nije mogao da prebaci flash image...ili tako neshto...uglavnom prva stvar koju je pocheo da radi...probao i sa i bez recavery-ja i isto se deshava...gde sad greshim :)

od kako sam stavio oxy jedino mi nedostaje sto u imeniku nemam slike svih sto su syncu sa face-om... mozda ima neka fora?
inace koristim u poslednje vreme go contacts

Ostala je jos jedna stvar koja mi pada na pamet....imam 0.92 hboot...da li mi to pravi problem sa s-off-om

sad sam stigao malo dalje...obrisao sam link2sd...ne znam da li to ima neke veze...i stigao do treceg koraka i dobio ovo...stajalo tako skoro pola sata...ja se smorio i iskljucio ga...nista se nije desilo...i dalje radi a s-on je i dalje tu...sta raditi

Prilozi

• IMAG0004.jpg
    IMAG0004.jpg
    550.8 KB · Pregleda: 79
Smorio sam vec sve :(...obecavam necu vise...dao sam jednu netachnu informaciju...u pitanju je Hboot o.93.0001

Hvala...odlichno uputstvo...radio sam bas ovako...probacu kasnije da obrishem drugu particiju sa kartice...posto vec nije hteo da prodje do 3 koraka zato shto je bio instaliran link2sd mozda mu i ovo smeta :(

Krajem meseca :)...kobajagi...zato i ne znam da li da se vise cimam sa ovim...i onako posle apdejta nece raditi

Pozdrav svima.Interesuje me da li vam asphalt(free sa marketa) secka ili je neki problem kod mene?
Da li bih ubacivanjem custom roma dobio na brzini jer na ovom zna da usporava?Npr. neki put laguje pri prelasku na drugi home screen,laguje menu.Secka mi takodje kada listam poruke,ali ne znam da li je to do go sms aplikacije ili do moba?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Moram dupli post jer ne moze da se izmeni.
Kako vam radi snimanje na ovom fonu?
U 720p kada snimam ima 22fps(tako pise u details na kompu),dok kada pustim u kmplayeru on prijavljuje 5fps?!
Kada stavim 800x480 onda javlja 25fps,ali opet secka.
Moze li nekako da se namesti da snima u 30fps?
Fon mi laguje kada mi je u pozadini pustena muzika(PowerAmp) i desava se da secne muzika(npr. prilikom pregleda slika).Ima li resenja za ove moje probleme jer me izludujuju vise?

Vrh Dno