Šta je novo?

HTC Desire

Ako ti je najwaznije da imas andro.tel. koji je fizicki otporan na sve,cak i kryptonit uzmi Defy,u suprotnom Desire.Kazem iz iskustva jer sam bio vlasnik Defy nekih 2 nedelje,jos u Januaru,i zamenio sam za Dezire jer je bio spor,mnogo sporiji od Desire.
Tako daa druze ako se vec nisi idlucio,ako ne zelis dati pare za DHD uzmi Desire i neces zazaliti,ja nisam.
Argh, taman sam se odlučio, gledao odlične ocene koje je Defy dobio kao i dobru eBay cenu jer ih ima puno u ponudi. On je klasa kao Desire, dok je na eBay-u Desire dosta ređi i sa cenom $300+ za korišćen, a Defy $180+ za korišćen. Nije mala razlika. Hvala što si podelio svoje iskustvo sa mnom. Čitao sam iskustva po stranim forumima, nisam našao da se neko žalio da se spor i na lagove. Da li si rutovao Defy?

Da naravno :) Root-ovao sam i probao 2-3roma ,e sad to sto je meni sporo radio,to je subjektivno misljenje/

Da naravno :) Root-ovao sam i probao 2-3roma ,e sad to sto je meni sporo radio,to je subjektivno misljenje/
Jesi mogao da menjaš kernel? Ako je bootloader zaključan developeri ne mogu baš da menjaju njihove ROM-ove i prilagodjavaju kako oni zele -- nemaju punu slobodu. Da li su ispeli da zaobiđu dootloader? Jesi imao neki problem? Hvala.

Izvinjavam se, neće biti više postova koji nisu vezani za Desire.

Ako sam imao trilemu sta bih sledece mogao kupiti posle desire-a,htc vs samsung vs apple, sad je vise nemam. Ostaje dilema samsung vs apple...

Wow kako jadan potez HTC-a ... taman kad su se ispraznile zalihe Desire-a uz agresivnu kampanju da je telefon jos uvek popularan i da ce dobiti ginger , i kad se pojavila serija S telefona ... slucajno je otkazan Gingerbread za Desire ...
Svaka im cast za ovaj potez , posle ovakvog bezobrazluka nece se bas najsjajnije provesti ...

P...e velike!!!
Wow kako jadan potez HTC-a ... taman kad su se ispraznile zalihe Desire-a uz agresivnu kampanju da je telefon jos uvek popularan i da ce dobiti ginger , i kad se pojavila serija S telefona ... slucajno je otkazan Gingerbread za Desire ...
Svaka im cast za ovaj potez , posle ovakvog bezobrazluka nece se bas najsjajnije provesti ...

Iskreno, ja sam ovo i očekivao. Stock Gb nije bilo šanse da nam daju, a sense 2 i 3 nema gde da se stave. Opet se sve vraća na ono njihovo škrtarenje sa memorijom.

Док год имамо xda нема разлога за бригу:D
Али им је много труо фазон. Мада, вероватно су скапирали да ће продаја нових модела бити боља ако овог скину са листе...

Ok , posto znamo da nece biti leba od HTC-a vise , dajte neki tut za rootovanje fona da se stavi ginger :)

xda developers forum :D
Не знам напамет адресу

Sramno da model koji je pre godinu dana bio praktično br.1 ne može da dobije ovakav update.

Sve bre namerno rade.
Inace dosta ljudi i ne bi imali razlog da menjaju fon, mada meni i ovo nije razlog.

Телефон је у потпуности функционалан и без џинџера,али пуно људи, који никад нису чули за рутовање или не желе то да раде, ће пасти на приче како је џинџер сто пута бржи и мање једе батерију,па ће похрлити у радње да купе сензацију и друге моделе који ће доћи. Слично као и прошле године...

Линк?

Spremite se na čekanje, ovo je tipično ponašanje za HTC. Ko je imao Hero-a zna kako je HTC ažuran i kako brine o svojim korisnicima. Jedna lasta ne čini proleće, tako ni jedan update na FroYo ne čini HTC dobrom kompanijom. Sigurno neću u skorije vreme kupiti HTC, dopustili su da ih Samsung pređe u softverskom delu a znamo da u hardverskom nemaju šta da traže.

Da li mogu nekako da se vratim na stariju verziju software-a?
Do sada sam radio samo update-ove koje mi telefon ponudi... problem je sto mi ne radi BT u kolima posle, cini mi se poslednjeg update-a...

Poslednja izmena:
Uh , stiglo im je iz dupeta u glavu da je ovo zapravo uzasan PR potez ...
Sad ostaje da se ceka jos pola godine , dok ne izadje Desire SS , pa ce onda opet da kazu - e *** nemamo uslova da stavimo Ginger na Desire xD

Jaoj kako mi je prso telefon. Evo posle 24 ga još nisam sredio.
Sto mrzim kada se tako nešto desi 2 dana pred ispit.
Prvo sam ga resetovao zbog nekih podešavanja i kada se upalio, nije video sd-ext. Šta god ja uradio, ništa nije upalilo. Formatirao karticu iz raznih programa, ma ništa ne pali. Probao i sa darktremor skriptom, neće, probao i sa s2e, neće. Tj za oba, radi par minuta, resetuje se i onda udje u loop pri dizanju sistema.
Sada sam ponovo reinstalirao rom, ali neću koristiti sd-ext, čisto da probam.

Ttalk.

"To resolve Desire's memory issue and enable the upgrade to Gingerbread, we will cut select apps from the release. "

Nazad
Vrh Dno