Šta je novo?

HTC Desire

Šanse za stock su sve veće. :-D

Yes, YES!

Neka izbace useless aplilacije kao sto su stocks, news
I slicne trashine koje se inace mogu skinuti sa marketa... em sto ce imati dovoljno prostora em sto ce korisnici biti srecni jer nemaju useless aplikacije koje im jedu memoriju

<Tapatalk>

I ja se iskreno nadam da će izbaciti sve te glupave aplikaije koje ne koristi ni 5% vlasnika....

Izbacice neke apps i sami su rekli to. Samo kad ce to da bude to je pitanje. Svaka informacija dobro dosla :) :type:

Jel ima ovde neko ko moze da me umetne 2.3 na moj desire,posto vidim da su poceli masovno da dobijaju updatove,a ovaj moj je valjda neki vodafonov za kojeg nema nista na netu kad ce biti updatovan

ko je dobio update? ja nisam cuo da je iko u svetu jos dobio 2.3 OTA na Desire

On misli na custom rom. Valjda :S

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

pa to ljudi ne dobijaju, nego sami stavljaju :)

Ko ne zna sam da stavi, taj dobije :)

FYI u vezi Gingerbread-a se ni ne treba toliko nervirati. Froyo radi posao, a ko ga bas zeli ima custom romove. Radije bih da vidim jos koje Froyo unapredjenje...

Jel vam se dešava na CM7 da vam zamrzne ekran tj touch uopšte ne reaguje? Ne mogu da otključam telefon ali zato kada držim power dugme mogu da izaberem reset... Resetuje se telefon i sve je opet ok.

Da, to i crni ekran. Zato sam se juče vratio na oxygen, jer nikako da izađe cm 7.1. :D

Da, to i crni ekran. Zato sam se juče vratio na oxygen, jer nikako da izađe cm 7.1. :D

Pa sudeci po Nigthly-jima ,trebalo bi uskoro da izadje :) Ali je razlika izmedju 2.3.3 i 2.3.4 neprimetna,a nit 7.0.3 ima neke strasne (ili bilo kakve) bagove (barem kod mene) koje treba popravljati sa novom verzijom...

Jel vam se dešava na CM7 da vam zamrzne ekran tj touch uopšte ne reaguje? Ne mogu da otključam telefon ali zato kada držim power dugme mogu da izaberem reset... Resetuje se telefon i sve je opet ok.

Nope,vec mesec+ dana na Cm7 i ni jedan jedini problem do sad :D
Jel mozes postovati jos par detalja,jel ti je rom stable verzija 7.0.3 ili Nightly izdanje? koji launcher? itd

koliko sam čitao problem nije u cm7, već u samom gingerbreadu.

Ne znam zašto,ali stavio sam telefon na punjač i pokazuje 90%,a led dioda sija zeleno kao da je puna baterija.Zašto se ovo dešava?(doduše meni je prvi put)
Rom je cyanogenmod 7.0.3

da tako je kod CM. to je ispravljeno kod Oxygen (ne znam tacno od koje verzije) promeni led u zeleno kada battery level dodje na 100%

Izasao CM 7.1 Rc1 :)
Fleshovano i radi bez greske,za sad ;)

da tako je kod CM. to je ispravljeno kod Oxygen (ne znam tacno od koje verzije) promeni led u zeleno kada battery level dodje na 100%

Ušao sam u recovery i uradio wipe batery data,vratio na punjač i jutros je pokazivao 100%.
Da li je još neko probao RC?
Zanima me kako instalirate gmail?Meni kada flešujem novi gapps neće da skine ni jednu aplikaciju,pa uvek vraćam bekap.

Gmail instaliram sa marketa. Sa gapps instaliraš market i talk i još par stvari.

Ttalking desire.

Ok presao sam na Oxygen 2.1.4 pa me zanima od korisnika tog roma,koji A2SD/D2sd/sta god koristite?

ja ne koristim ext particiju na sd card. stavio sam oxygen hboot partition table sa aplharev.nl sajta (90MB/10MB/337MB system/cache/data) tako da imam sasvim dovoljno phone memory za aplikacije. koristim google_ov a2sd (sto prebaci deo aplikacije na sd car u /sdcard/.android_secure folder)

Koristi li neko još uvek MIUI?:) Vidim da se slabo priča o njemu. Vredi li trenutno?

meh... meni nekako plasticno izgleda, plus sto mnogo lici na iOS :)

@aca
Ja koristim ap2sd koji je ugrađen u oxygen. Razmišljao sam da pređem na d2sd, ali nema potrebe, realno.
@swiper
Izgleda da se svi polako prebacuju na aosp, makar ovde.

Koristi li neko još uvek MIUI?:) Vidim da se slabo priča o njemu. Vredi li trenutno?

Evo ja ga stavio sinoć, GingerBread Base 2.3.4, za sada samo pozitivni utisci. Veoma je brz lepo izgleda čak ima i HTC IME tastaturu ( instalira se posebno ), dialer mu radi ekstra, nisam primetio neke bitne bug-ove, ali ima vremena kratko ga koristim :)

Mene sve više nervira desire. Malo memorije kada ne koristim sd-ext, kada koristim, malo malo pa zamrzne (i cm 7 i oxygen). Malo i ja preterujem, ali bude možda jednom dnevno. A i kartice su krš.
Razmišljam se da ga prodam i kupim galaxy s. Realno, mi ništa vise ne treba.

Ttalking desire.

Vrh Dno