nisu. moci ces da instaliras, ali gubis root, ili sacekas odmah se nakon dan-dva pojavi i stock rom za rooted telefon pa mozes da imas i stock official sense i rooted telefon (bez promene bootloadera)
Pa problem je upravo to , sto mu ocajnicki treba posto cim izadjem iz neke aplikacije , homescreen se bootuje :Sopusti se, ako Androidu zatreba memorije on ce sam to srediti
Rom je zvanicni 2.2 htc sense na launcherPropa onda resetuj telefon, posle reseta ces imati free rama dosta. kako mislis homescreen se bootuje? koji je ROM?
Rom je zvanicni 2.2 htc sense na launcherPro
Pa kad izadjem iz bilo kog programa pojavi se HTC logo i cekam 10ak sekundi da se pokrene home screen :S
I posle reseta mi je ostajalo malo rama
Odradio sam masovan uninstall da bih video koji program gnjavi , i pronasao problem
Zanimljiva cinjenica je sto se ovaj nije ni registrovao da koristi ram memoriju u applications
Buraz mi je u New York-u još 15-ak dana, razmišljao šta je sitno i korisno i jeftinije tamo a da može bez cimanja da se donese. Recimo, procesor, memorija, mobilni, možda netbook.
Na eBay-u se mobilni HTC Desire može kupiti za oko $165, ređe niže a i skuplje, što je 114+ evra, dok je kod nas 270 evra najjeftiniji u današnjim Halo oglasima.
Nisam upućen dovoljno, recimo, da li svi telefoni imaju SIM karticu kao evropski ili neki imaju CDMA sa odgovarajućom mrežom? Našao sam modele kojima piše unlocked, gledao na eBay-u, gde sam pre par godina dosta kupovao. Sem toga, punjači su na 110V. Ima li ovakva kupovina smisla i na šta bi sve trebalo da obratim pažnju?
Uvek otvoren za mudrijaške predloge! Hvala!![]()
Hvala na savetu. Mislio sam da uzmem "used phone", GSM unlocked. Gledao sam dobar deo dana juče cene na eBay-u i Desire HD je dosta skuplji od Desire-a. Gledao sam "completed listings" ili već završene aukcije da bih stekao sliku.p.s. kao savet,uzmi Desire HDverovatno je nekih 50tak $ skplji.
ili izbaci Rosie.apk i ostali Sense bloatwareA sto uopste koristis Sense rom sa drugim Launcherom? bolje ili samo koristi Sense,ili stavi neki AOSP rom pa onda koristi neki drugi launcher...
Koji je to program bio?
jos ako nadjes sa AMOLED ekranom
ili izbaci Rosie.apk i ostali Sense bloatware![]()
U drugoj temi sam postovao "šta sam saznao za 24h" (kao summa summarum), koga zanima neka klikne ovde.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari