Pozdrav ljudi dobio sam svoj HTC nazad sa servisa posle 21 dan samo su softver reinstalirali i to je to ono za ekran kao to je normalno. Sad me zanima da kupim za auto neki auto punjac moze li da se koristi Nokia auto punjac za HTC.
# Open the Terminal emulator application
# type su
# type a2sd cachesd to move dalvik cache to your SD card
Hvala ti. Nisam jos pri laptopu, pa cu isprobati. Ja na mom galaxy s stavljam i flesujem sve i svasta, a ovo pošto nije moj telefon imam malo zent da ne zeznem nešto. Kad sam flesovao kolegin dhd, preznojio sam se dok nisam završioMa trivijalno je, unrevoked odradi root i tom prilikom ti naflešuje i custom recovery (cwm, a možeš da izabereš i neki drugi ako oćeš). Posle alpharev i s-off, i tu uglavnom samo klikneš i čekaš da se sve samo završi. Kuvani rom (ili romove) posle prebaciš negde na sd karticu i iz cwm flešuješ, bekapuješ, ristoruješ, itd.
Hvala ti. Nisam jos pri laptopu, pa cu isprobati. Ja na mom galaxy s stavljam i flesujem sve i svasta, a ovo pošto nije moj telefon imam malo zent da ne zeznem nešto. Kad sam flesovao kolegin dhd, preznojio sam se dok nisam završio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari