Šta je novo?

HTC Desire

ne mogu da verujem da imam najbolji telefon na svetu!!!:banana:

HTC torbica sa magnetnim zatvaranjem

Kupio sam u Big Bang-u torbicu za Desire. Nije original ali je taman. Nego me interesuje kakva je fora sa magnetima jer jedino sam takvu našao. Mogu li da oštete telefon. Kako ga nositi (ekran ka sebi a zadnji deo ka magnetima ili obrnuto)

e i mene zanima to za torbicu sa magnetima, da li smeta jel magnet kao mannet smeta tim radio talasima.

a zamima me i kakva je torbica i koliko kosta,l imas li neku sliku torbice kakvo je ubacivanje telefona, sa koje stane.

e i mene zanima to za torbicu sa magnetima, da li smeta jel magnet kao mannet smeta tim radio talasima.

a zamima me i kakva je torbica i koliko kosta,l imas li neku sliku torbice kakvo je ubacivanje telefona, sa koje stane.

Torbica ko torbica. Nema klip nego se navuče na kaiš. Horizontalna, crna, kožna. Desire lepo leži pošto je uska po defaultu tako da on ne mrda a taman kao da je za njega pravljena. Firma je čini mi se cellular nešto. Cena 1‚999 Din ili 1199 din ne znam pošto sam kupovao i neke kablove, mada mislim da je prva cifra.

Mnogo je skupa ta torbica, ziva deru svugde

Što niko da odgovori u vezi ovih magneta na torbici. Nije valjda da niko nije imao nikakva iskustva

I ja razmisljam o kupovini Desire-a i interesuje me SEnce. Ako ga iskuljucis da li se sve izmeni kao da imas nexus-a ili je promenjen samo pocetni ekran. Interesuje me browser, sat i ostale aplikacije koje su drugacije na nexusu (i vise mi se dopadaju).
:,,:Hvala

kada iskljucis Sense i stavis drugi launcher, izgubis dock (svaki launcher ima svoj dock) i izgubis sense widgete. sve ostalo je tu, contacts, mail, weather, black notification bar...

Kako "hide-ovati" pojedine kontakte iz phonebook-a ili people app-a ?
Postoji li neki "zamenski" contacts app ili neka druga ... maDJija ?

sta je to htc sense i sto bi ga uopste iko iskuljucivao , to me zanima? I jel ima neko da se pokajao sto je kupio ovaj tel, posto sam se nalozio i planiram da ga kupim

HTC Sense ti je HTC-ov UI koji se potpuno razlikuje od stock vanilla Androida.

Poslednja izmena:
sta je to htc sense i sto bi ga uopste iko iskuljucivao , to me zanima? I jel ima neko da se pokajao sto je kupio ovaj tel, posto sam se nalozio i planiram da ga kupim

uzeo sam fon pre nedelju dana, imao sam legend pre toga...super je telefon ali ima mane, i to bas dosta, dok npr te stvari na legendu nisu postojale...nista ozbiljno, ali cisto da znas da postoje i da ih nije malo :)

Jel mozes da ih nabrojis, ma koliko sitne bile, posto planiram i ja da uzimam Desire, pa da vidim da li ce mi neka od tih mana smetati.

E, i mene zanima sta po tebi nikako ne valja... ja imam tel vec 2-3 meseca i sve mi je ok. Mozda nisam primetio... po meni najvece mane su oko razgovora sa paljenjem i gasenjem ekrana u smislu primicanje odmicanje telefona ka glavi. Desavalo mi se da odmaknem tel od uveta i u tom trenutku se upali ekran verovatno , te kad pipnem ponovo prekine se veza.... valjda ste me razumeli.... eto to po meni jedino , malo mi se tu istripuje. Na iPhone-u mi je bilo lepse reseno, javljanje , prekidanje veze i te stvari u vezi toga.

recimo kod kontakata kada linkujes za fb profil ime kontakta se promeni u ime sa profila....
ili recimo kada neko(br. 12345) posalje sms sa necijim brojem u njemu(br. 678910), i tapnesh taj broj u poruci izadje ti onaj meni gde postoji call opcija za +xxx12345678910(broj osobe koja je poslala poruku+br u poruci). i to me ubedljivo najvise nervira.....a kada sam pokusao taj broj da stavim na call listu i da ga editujem fon je poceo da zove sl osobu na listi i ekran se palio i gasio, 30ak sec nisam mogao nista da uradim, uzas :) ali kapiram da je to iznenadni bug...
onda te fore sa ekranom, kao da senzor ne funkcionise bas najbolje, nekada se ugasi ekran i pre nego sto ga primaknem.

ja nisam imao problem sa proximity senzorom, a bas cesto pricam dok nesto drugo radim i obe ruke su mi zauzete pa koristim rame da drzim telefon :)

a to za broj u poruci cu morati bas da probam, nisam naisao na takav slucaj

Meni se desavalo na Magic-u da isto tako iskopira broj, a koristim Handset SMS, pa moguce da nije problem do Desire-a

recimo kod kontakata kada linkujes za fb profil ime kontakta se promeni u ime sa profila....
ili recimo kada neko(br. 12345) posalje sms sa necijim brojem u njemu(br. 678910), i tapnesh taj broj u poruci izadje ti onaj meni gde postoji call opcija za +xxx12345678910(broj osobe koja je poslala poruku+br u poruci). i to me ubedljivo najvise nervira.....a kada sam pokusao taj broj da stavim na call listu i da ga editujem fon je poceo da zove sl osobu na listi i ekran se palio i gasio, 30ak sec nisam mogao nista da uradim, uzas :) ali kapiram da je to iznenadni bug...
onda te fore sa ekranom, kao da senzor ne funkcionise bas najbolje, nekada se ugasi ekran i pre nego sto ga primaknem.

Da li je to problem sa romom Desire ili je možda do dialer aplikacije? Da li si pokušao da koristiš SuperDial ili neku sl. aplikaciju?

nisam pokusavao nista, i nije rutovan fon...znaci fabricki skroz, bas zato me nervira sto zeza

jel bolji desire ili samsung wave? ili recimo galaxy s?

jel bolji desire ili samsung wave? ili recimo galaxy s?

Zašto postavljaš isto pitanje na svaka tri dana? Imaš čak i temu na ovom forumu o poređenju tih telefona, eto zašto se posle žale ljudi da je nepregledan forum...

Poslednja izmena:
posle sistem softvere update primetio sam da kada je u konaktu ubacen datum rodenja da se on pokazuje i u kalendaru sto pre toga nije bio sulucaj ( hteo sam da pitam kako to da namestim) sad mi se desava da neki kontakti imaju dva unosa, ili cetiri dva su duplirana, godisnjica i ime's birthday, a neki samo jedan. zasto se to desava i kako da ispravim?

Zašto postavljaš isto pitanje na svaka tri dana? Imaš čak i temu na ovom forumu o poređenju tih telefona, eto zašto se posle žale ljudi da je nepregledan forum...

Postavljam to pitanje zato sto je ogroman novac u pitanju i ne zelim da se zaje*em,vec kad kupim da je to to za duzi period a ne da ga menjam na svakih mesec dana, a ujedno zelim iskreno, objektivno razmisljanje nekoga ko se dobro razume u telefone.

Uostalom ako ti nesto smeta preskoci i ignorisi i odgovori na ono sto zelis i kome zelis. I mnogi drugi postavljaju ista pitanja vise puta samo se odnose na druge stvari. Ovde smo valjda jedni drugima da pomognemo a ne da budemo drski i uobrazeni.

Vrh Dno