PoisonFree
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.07.2004
- Poena
- 619
uzeo sam ja, pre jedno 10ak dana. I dalje su otkljucani.
ma da kako da ne, u VIP-u je 52000 u slobodnoj prodaji!
e i mene zanima to za torbicu sa magnetima, da li smeta jel magnet kao mannet smeta tim radio talasima.
a zamima me i kakva je torbica i koliko kosta,l imas li neku sliku torbice kakvo je ubacivanje telefona, sa koje stane.
sta je to htc sense i sto bi ga uopste iko iskuljucivao , to me zanima? I jel ima neko da se pokajao sto je kupio ovaj tel, posto sam se nalozio i planiram da ga kupim
recimo kod kontakata kada linkujes za fb profil ime kontakta se promeni u ime sa profila....
ili recimo kada neko(br. 12345) posalje sms sa necijim brojem u njemu(br. 678910), i tapnesh taj broj u poruci izadje ti onaj meni gde postoji call opcija za +xxx12345678910(broj osobe koja je poslala poruku+br u poruci). i to me ubedljivo najvise nervira.....a kada sam pokusao taj broj da stavim na call listu i da ga editujem fon je poceo da zove sl osobu na listi i ekran se palio i gasio, 30ak sec nisam mogao nista da uradim, uzasali kapiram da je to iznenadni bug...
onda te fore sa ekranom, kao da senzor ne funkcionise bas najbolje, nekada se ugasi ekran i pre nego sto ga primaknem.
jel bolji desire ili samsung wave? ili recimo galaxy s?
jel bolji desire ili samsung wave? ili recimo galaxy s?
Zašto postavljaš isto pitanje na svaka tri dana? Imaš čak i temu na ovom forumu o poređenju tih telefona, eto zašto se posle žale ljudi da je nepregledan forum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari