tipa ruzicasta gray boja(ovo sam cak video i na izlozenom VIP primerku u knezu)....
gps ne radi nakon updatea(i jos mnogo sto sta, kada procitas dodje ti da ga ne updatujes uopste)...
sredina ekrana totalno ne reaguje na dodir...
telefon crkne iz cista mira![]()
Jedno pitanje, mozda dosadno, ali meni vrlo bitno: da li je neko u poslednjih 10-tak dana uzimao u Telenoru Desire i dali su i dalje otkljucani (nova "tura" telefona je pitanju pa moram da proverim).
Ovo pod dva jel si uopšte pogledao malo u kontaktima, mislim toliko je lako da si sigurno morao da vidiš import/export, naravno da ne briše kontakte.
U telenoru nema desire na stanju tih proteklih 10 dana , a kad sam ih pitao hoće li ga biti oni ne znaju. Mislim da VIP ima najbolju ponudu kad su u pitanju telefon + postpaid+tarife i cene. I to da im puca veza da je signal slab da se plaća unapred i da te isključuju it rominga i svašta su ljudi ovde pisali još nisam osetio a drug mi je na Vipu već preko godinu dana i prezadovoljan je (pre je bio na MTS), tako da sam i ja odlučio da se odreknem norveških derikoža.
da li je tacno da u nekim prodavnicama u bg-u moze da se kupi Desire po 400-450e? Normalno sve full i garancija... Meni je to onda bolja ponuda nego da uzimam recimo "postpaid 60" paket od VIP-a koji kosta isto toliko..![]()
Naravno da mozes, u Vipu za te pare. Skoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari