Ne ljutim se, samo mislim da se preuvelicavaju performanse desire-a nad xperiom. Desire ima stvarno bolji softver, kvalitetno je uradjen, precizno je sklopljena maska, izgleda skuplje, ne svidja mi se izgled nesto preterano, ono sto je losije kod njega je kamera, mada su kamere generalno losije kod htc-a gledajuci i druge njihove uredjaje, i nije mi jasno to oko ROM, RAM memorije i slobodnog prostora za instaliranje aplikacija. Kod x10 je dizajn definitivno bolji, malo je losije to sto je cela maska od plastike, kamera je najbolja medju android uredjajima sto kaze i test sa mobilnogsveta, mana je starija verzija softvera i to sto nema multitoucha. Ekran je fantastican, po mom misljenju malo bolji od desire-a po prikazu boja. I opet mi nije jasno isto kao kod desirea to sa prostorom za instaliranje aplikacija. Primetio sam i preko nekoh klipova na youtube-u da se x10 brze bootuje. Mene jedino interesuje da neko REALNO moze da mi kaze razliku u audio delu telefona: zvucnik i reprodukcija video klipova i muzike i meni bitnije kvalitet zvuka koji se isporucuje kroz 3,5 mm jack, kao i slusalice koje se isporucuju uz oba uredjaja. Nadam se da ce neko moci da mi odgovori realno na pitanja, tj. da ne simpatizira desire ili x10 samo zato sto ga on ima. Meni nisu bas male pare koje dajem, pa sam zeleo da pronadjem neki kvalitetan savet. A ne samo Desire je bolji (zato sto ga ima pola foruma)...pozzz