gavro, majstore, to je to!@joriq
ja sam uvek radio full wipe pre instalacije i nije mi se nikada desilo dupliranje slika, mozda ti pomogne ovo
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29474757&postcount=2550
kad instaliras novi rom,dobijes i novi kernel koji ide sa njim a posle mozes da instaliras neki drugi kernel mada ne vidim zasto bih to radio, imas aplikacija uz pomoc kojih mozes da overklokujes procesor. Settings/about phone i tu ti pose koji kernel imas. Jel ti se greje telefon vise nego inace dok radi toliko overklokovan i koliko ti traje baterija?Evo i ja da se javim u temi posle duge pauze, imam i dalje svoj dhd, vec 2 godine i 2 meseca, i poslednjih godinu i po sam na cm 7.1 . Presao bih sad na cm10.1 cisto iz zabave, e sad ja imam neki kernel s kojim mi je cpu na 1.5 ghz , iskreno zaboravio sam i koji je kernel i zaboravio sam dosta ovih procedura , da l mogu da ga zadrzim kad pregazim stari rom ili?
kad instaliras novi rom,dobijes i novi kernel koji ide sa njim a posle mozes da instaliras neki drugi kernel mada ne vidim zasto bih to radio, imas aplikacija uz pomoc kojih mozes da overklokujes procesor. Settings/about phone i tu ti pose koji kernel imas. Jel ti se greje telefon vise nego inace dok radi toliko overklokovan i koliko ti traje baterija?
Ja sam instalirao ovaj novi cyanogenmod 10.1 o kome je već bilo govora, ali baterija mi jako teško izgura od jutra do spavanja. Sve ostalo radi, ali bateriju baš jede. Ono što mi je zanimljivo jeste da mi je na ARHD baterija držala ladno dan ipo, a mislio sam da ARHD troši više zbog svih dodatnih gluposti koje ima. Jel to samo do mene? Kako se vama ponaša baterija na CM-u?
imaju svi, ne samo dhd korisnici. idi na druge teme ima uputstvo sta treba raditi da se ne ponavljam i ovde
@Benny Blanco
ja koristim cm 10.1 m series a vidim da je alirez sinoc izbacio sabsa sense 4.1 v.14. njegovi romovi su uvek bili dobri i brzi, koristio sam neke ranije verzije
ako moze link gde da idem u vezi marketa..hvala drug
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari