Šta je novo?

HTC Desire HD

ljudi hitno mi je potreban odgovor koji custom ROM da instaliram na ovaj telefon???

Cm ili ARHD. Izbor je tvoj, ali za koji god da se odlučiš nemožeš pogrešiti... :)

e hvala prijatelju sad me samo muci jedna stvar,ja na huawei koristim CM jel isti taj mogu da instaliram i ovde?

i samo jos nesto,da li je postupak isti kao i na huawei-u instalacija,prvo moram da root-ujem pa sve po redu? :)

Poslednja izmena:
Sorry, DHD-Desire HD a ACE je isto to (to je valjda bio radni naziv ili tako nešto). Znači u svakom slučaju treba ti verzija CM-a specijalno rađena za tvoj fon.

auuuh :) u pravu si :) jel mozes da mi das link ka nekoj temi za desire HD ili link ka romu CM neki najnoviji

Nisi dosadan ali ispred svih 2.x.x verzija su 4.x.x verzije... Ko ne proba, ne zna šta propušta. :)

Jesu li ispravili camcoder problem u ICS romovima za DHD?

Nisu ali taj posao vrsi Videocam Illusion... Kad u julu, avgustu izadje zvanicni ICS update za DHD, bice i to konacno reseno...

Pitanje: da li Vam se 2g konekcija gasi kada imate poziv? Ne mogu da koristim aplikaciju "Ko zove" kada mi je uključen tzv. "2g only" mod, zato što mi se pri pozivu net (2g) ugasi, a po završetku poziva ponovo sam upali. Sa 3g tih problema nema.

procitaj opis programa i sve ce ti se samo kasti :d

:p

"Za rad aplikacije je potreban WiFi ili 3G/HDSPA internet. GPRS/EDGE nije prikladan, jer kod većine operatera u regionu dolazi do prekida internet veze pri dolaznom pozivu!"

:wave:

Jel zna neko mozda da li moze da se downgrade-je sw. 3.13.707.4 i kako? Probao sam sa nekih tutorijala sa XDA, ali jok.

Pa probas sa aahack alatom, on ce prijaviti noviji software od potrebnog i ponuditi i sam skinuti, tebi verovatno potreban 2.x.x itd itd...

Probao sam, odradi mi sve do dela kad fon ode u HBOOT i treba da odradi downgrade...u uputstvu pise da u HBOOT-u treba da me pita da li hocu da instaliram drugi softwere, ali me to uopste ne pita!!!:mad:

E pa posto ovde pricam sam sa sobom:), hocu sam sebi da kazem da sam kr***n jer sam sj***o telefon tj. uz pomoc tacoroot.sh sam uradio temproot skinuo PD98IMG.zip odradio iz HBOOT-a downgrade...ali kad je trebao da digne android, izbacuje crnu sliku. Izgleda da je ili ostecen fajl ili neodgovarajuci:mad: Jel mozda zna neko moze li da se nekako povrati telefon?

da znamo, pomogli bi, ali ovako: obrati se na xda developers

Ja bio u Grcku na more :) i bilo malo slobodnog WiFi inace bi probao da ti pomognem, valjda ga nisi "ubio" do kraja, nije mi komp pored i jos sam sa ogranicenim netom pa ne mogu biti najprecizniji... Ne znam sto si ulazio u prvobitne varijante kada je sada aahack najednostavniji... Al' dobro sada... Daje li ikakve znake zivota, rade li kombinacije tastera ds udjes u fasboot pa sa skinutim nekim RUU update-om da ga prepozna pa... Nije Android bas lako brickovati, polako, xda, google...
Inace neznam kako a'l moj Andro i d i o t mi skide hiljadarku sa iskljucenim data protokom i izbrisanim APN-om... Stigla mi je par puta poruka od Mts-a da ce sav protok biti tarifiran tra la la itd, sto znaci da je " vukao " nekako... :(

Ja bio u Grcku na more :) i bilo malo slobodnog WiFi inace bi probao da ti pomognem, valjda ga nisi "ubio" do kraja, nije mi komp pored i jos sam sa ogranicenim netom pa ne mogu biti najprecizniji... Ne znam sto si ulazio u prvobitne varijante kada je sada aahack najednostavniji... Al' dobro sada... Daje li ikakve znake zivota, rade li kombinacije tastera ds udjes u fasboot pa sa skinutim nekim RUU update-om da ga prepozna pa... Nije Android bas lako brickovati, polako, xda, google...
Inace neznam kako a'l moj Andro i d i o t mi skide hiljadarku sa iskljucenim data protokom i izbrisanim APN-om... Stigla mi je par puta poruka od Mts-a da ce sav protok biti tarifiran tra la la itd, sto znaci da je " vukao " nekako... :(

Pokusao sam prvo sa najlaksom varijantom preko AAHK,ali nije hdeo da downgrade-je,hBOOT uopste nije prepoznao PD98IMG.zip pa sam morao da otpocnem rucnu metodu temproot-a i downgrade-a. Nece uvek da reaguje na power dugme,vec kako mu se cefne digne logo "HTC" uz neprestano vibriranje ili ti udje u HBOOT koji je zakovan i ne reaguje na vol-,vol+ niti hoce da udje u "fastboot", naravno ni u jednoj varijanti ga ne prepoznaje komp.

Pokusao sam prvo sa najlaksom varijantom preko AAHK,ali nije hdeo da downgrade-je,hBOOT uopste nije prepoznao PD98IMG.zip pa sam morao da otpocnem rucnu metodu temproot-a i downgrade-a. Nece uvek da reaguje na power dugme,vec kako mu se cefne digne logo "HTC" uz neprestano vibriranje ili ti udje u HBOOT koji je zakovan i ne reaguje na vol-,vol+ niti hoce da udje u "fastboot", naravno ni u jednoj varijanti ga ne prepoznaje komp.

ako nista drugo, mora na JTAG ;)

Nazad
Vrh Dno