Ja bio u Grcku na morei bilo malo slobodnog WiFi inace bi probao da ti pomognem, valjda ga nisi "ubio" do kraja, nije mi komp pored i jos sam sa ogranicenim netom pa ne mogu biti najprecizniji... Ne znam sto si ulazio u prvobitne varijante kada je sada aahack najednostavniji... Al' dobro sada... Daje li ikakve znake zivota, rade li kombinacije tastera ds udjes u fasboot pa sa skinutim nekim RUU update-om da ga prepozna pa... Nije Android bas lako brickovati, polako, xda, google...
Inace neznam kako a'l moj Andro i d i o t mi skide hiljadarku sa iskljucenim data protokom i izbrisanim APN-om... Stigla mi je par puta poruka od Mts-a da ce sav protok biti tarifiran tra la la itd, sto znaci da je " vukao " nekako...![]()
Pokusao sam prvo sa najlaksom varijantom preko AAHK,ali nije hdeo da downgrade-je,hBOOT uopste nije prepoznao PD98IMG.zip pa sam morao da otpocnem rucnu metodu temproot-a i downgrade-a. Nece uvek da reaguje na power dugme,vec kako mu se cefne digne logo "HTC" uz neprestano vibriranje ili ti udje u HBOOT koji je zakovan i ne reaguje na vol-,vol+ niti hoce da udje u "fastboot", naravno ni u jednoj varijanti ga ne prepoznaje komp.
ako nista drugo, mora na JTAG![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari