Šta je novo?

HTC Desire HD

Nemoj tako, sad su ubacili i specifikacije :D Al buni me to sto ne navode karticu od 8gb koja bi trebala da je standard.

Jeste,Samsung microsd 8GB

Naravno, pa stav s-lcd pored samoled-a pa sam pogledaj uglove gledanja kao i jarkost boja. E drugo pitanje je koj ce mi djavo uglovi gledanja kad u 99% slucajeva gledam pod 90stepeni a mene pride amoled umara. Al sve zavisi od coveka do coveka, zato i samoled ali i slcd imaju trziste.

Ja se zato i razočarah...imam SGS, ali ide drugaru uskoro, sad neću bar do N.G. pazariti ništa skuplje, ali razmisljam i o DHD kad dođe vreme...

Mada ne verujem, ekran mi je ako ne najbitnija stavka, onda odmah posle baterije...naravno 800MGHz i 512+MB RAM-a se podrazumevaju...a u toj klasi vidim samo... opet SGS...

Ja se zato i razočarah...imam SGS, ali ide drugaru uskoro, sad neću bar do N.G. pazariti ništa skuplje, ali razmisljam i o DHD kad dođe vreme...

Mada ne verujem, ekran mi je ako ne najbitnija stavka, onda odmah posle baterije...naravno 800MGHz i 512+MB RAM-a se podrazumevaju...a u toj klasi vidim samo... opet SGS...

Ček, a koji tip ekrana se koristi na Wave II modelu (s8530) tj znam da je neki Super Clear TFT i po prvim utiscima na testovima vidim da ga veoma hvale (pretpostavljam da je drugačiji od ovog što se ugrađuje u DHD, ko više da popamti sve tipove)...

Ček, a koji tip ekrana se koristi na Wave II modelu (s8530) tj znam da je neki Super Clear TFT i po prvim utiscima na testovima vidim da ga veoma hvale (pretpostavljam da je drugačiji od ovog što se ugrađuje u DHD, ko više da popamti sve tipove)...

na žalost, opet varijanta S-LCD-a u izvedbi Samsunga, pročitaj tekst iz gornjeg linka...mada badu ne bih sebi ni uzimao, navikao sam na android...

na žalost, opet varijanta S-LCD-a u izvedbi Samsunga, pročitaj tekst iz gornjeg linka...mada badu ne bih sebi ni uzimao, navikao sam na android...

da da. Ma mislio sam samo na display, malo sam zbunjen svim ovim tipovima display-a (a na nekoliko testova koje sam pročitao za Wave II, prilično hvale kvalitet slike za jedan LCD :D ). Kapiram da če i neki sledeći Android modeli iz Samsunga stizati sa ovom vrstom display-a (bar neki jeftiniji)

papreno je rec koju bih i ja upotrebio..
PA nista, ostaje da cekamo petak i vidimo to cuveno snizenje cena "nekih" modela...mada ja cisto sumnjam da ce biti ikakvih korekcija ovde, a pitanje je i za ove stare skuplje modele (desire, wave, droid..)

Poslednja izmena:
Razlika između običnog Desire-a i HD-a 20000rsd, previseee :(

Prvo je bio problem ekran na DHD, sad kad znam cenu ubijena je svaka nada da cu uzeti ovo cudo umesto Galaxy S-a.

ovi nasi operateri i ljudi u njima zaposleni su j*b*ni IMBECILI NAJGORI!

ne spuste cenu starog modela kad dodje novi, 600eura je cena na prenesi400 uz ugovor na 12 meseci :/

KOJI SU ONI BOLIDI ***!!!

ja nemam vise reci...gde zivimo.... :/

Radio S-OFF and SuperCID coming to a Desire HD near you

Just like the G2 (vision) we can now get radio s-off and superCID on our devices . there is also the chance of a sim unlock this way (i cant verify this working on the ace as mine is unlocked)

[What Is Radio S-OFF ?]
Basically what we have at the moment is an ENG hboot that is ignoring the securflag value .... which means if you update an official RUU or just to a shipping hboot you will lose S-OFF. But with this you will always be s-off and therefore no matter what you wont have write protected eMMC even on a shipping hboot

[What Is SuperCID ?]
The CID (Carrier ID) is a string that the hboot looks at to see what RUU's you can flash i.e HTC__001 can flash WWE roms and VODA only Vodafone roms. With SuperCID (11111111) we can flash any rom from anyone

Source

Uzeo sam ga danas u Telenoru, izasao je 13.900,00 din uz mesecnu potrosnju od 4.000 din.
Baterija je posle 2 sata vec na 10%, a nije puno koriscen tel...
Da li neko zna gde moze da se nabavi dobra futrola za njega?

Ja ga uzimam veceras. Narucio sam silikonsku futrolu iz jedne radnje u Becu.

Nemoguce je to za bateriju, sigurno je vec bila slaba kad si uzeo tel...

Otvori su kutiju, otpakovali sve sto treba, baterija je fabricki naopacke postavljena, znaci tel. nije bio upaljen pre nego sto sam ga uzeo. Baterija je trajala od 12.30 do sada, ugasio se tel. Videcemo kako ce se pokazati ovih dana...

Baterija je oko 40% kada se uzme, samim tim dok se ischachka, prvi boot, podesavanje accounta i svega, syncovanje i slicno, tako da istina je da se veoma brzo spusti na 15 20%.
Sto se tice futrole, futrola od HD2 savrseno odgovara i DHD-u. Dok se ne pojavi ovako nesto kod nas, hd2 futrola savrseno radi pos'o! ;)

Mnogo bre 600e,znate be koliko je to pive .A i laptopcina ko zmaj ja te pare

Ma moram gledati neku futrolu ubrzo jer ce brzo izgrebati, ta je dobra samo sto ne verujem da ima kod nas da se nabavi...

Nazad
Vrh Dno