Šta je novo?

HTC Desire HD

hm,poredeci sa onim nekim semplovima sto kruze netom od juce, ovo mi deluje bas cudno da je ovako los kvalitet ..

thnx gizmor :)

sad pogledah ovo je slika sa desire z ne sa desire hd... a u kakvim okolnostima je nastala dobro je i ovako ispala... :d

kolko vidim ja, u onom periodu pre cirka (malo manje) mesec dana kad sam cekao pocetak oktobra da mozda kupim desireHD ili da kupim odmah nista mnogo losiji galaxyS...dobro je sto sam uzeo galaxyS onomad, jer ovom cudu ni traga ni glasa (sto znaci da bih bez telefona bio skoro 2+ meseca)a i kolko vidim po netu, cena ce biti sigurno 500+ eura :/
;( nooou

Poslednja izmena:
jeste, moja greska... al su okolnosti jos grdje :d

Ne znam kakva je kamera sto se optickog i digitalnog zuma tice na HD/Z modelima.
Ali, ona slika mi deluje kao da je i jedan i drugi zum doteran do kraja. Cisto sumnjam da je ova prilozena slika bez digitalnog zuma.

Mislim da bi fora da naguraju sto vise megapixela a ostatak karakteristika digitalne kamere bude shit bio zaista nizak potez za HTC.

Poslednja izmena:
kolko vidim ja, u onom periodu pre cirka (malo manje) mesec dana kad sam cekao pocetak oktobra da mozda kupim desireHD ili da kupim odmah nista mnogo losiji galaxyS...dobro je sto sam uzeo galaxyS onomad, jer ovom cudu ni traga ni glasa (sto znaci da bih bez telefona bio skoro 2+ meseca)a i kolko vidim po netu, cena ce biti sigurno 500+ eura :/
;( nooou

u telenor ce stici mnogo pre nego u slobodnu prodaju u radnjama, tako mi rece jedan od jacih mudonja u telenoru danas :) u narednih 10ak dana se ocekuje...

@Ixinho
cisto malo da ti skacem po nadama :p
22. je petak, tako da predpostavljam da ce od ponedeljka da bude shipping. tako da kod nas verovatno sam kraj oktobra ili pocetak novembra.
A kada ga nabavis odmah pravis unboxing i review :D

A sto se tice slobodne prodaje u nasim radnjama to su u 99.999% telefoni koji su skidani sa mreza.

@OTAC
pa sto majstore nisi prijavio da si se odlucio za Samsung. Necu mnogo da idem u offtopic, ali hocu 3 reci koje opisuju utisak o telefonu :D

Poslednja izmena:
ho ho ho :)

Naravno, napravicu unboxing i review :)

Inace OTAC je u temi o galaxiji izneo ne 3 nego 30000 reci i utisaka :D

Inace OTAC je u temi o galaxiji izneo ne 3 nego 30000 reci i utisaka :D

hehe,upravo :)

@ivan, da sad ne citas drugu temu, galaxy je ZAISTA DOBAR! imao sam 3G/3GS i posle iPhone-ova mislio sam, onako razmazhen na kvalitet, da nece biti ni do kolena bez obzira na bolji hardware...ali... :) hehehe telefon ako covek zna da malo cacka i da podesi da ne bude original TOUCHWIZ od samsunga nego LauncherPro Plus, onda telefon dobije drugu (android) dimenziju i stvarno je bez premca.

kupio sam galaxy iz 2 razloga: Mala hardverska razlika je prvi razlog, a drugi razlog je sigurno 100eura manja cena...(pricam za slobodnu prodaju,jer u telenoru na ugovor ne mogu uzeti,vec sam vezan ugovorom)

@topic: jedva cekam da ovo stigne u Telenor, ima da navalim na cackanje/testiranje :)

Poslednja izmena:
Da, posto je poenta postojanja telefona cackanje i testiranje, ko jos koristi te uredjaje u realnim uslovima:)

mislio sam 5ominutno cackanje cisto da imam PREVIEW.

nadam se da si ipak neke pantalone probao u kabini pre nego sto si ih poceo koristiti u realnim uslovima

Svidja mi se ovo uporedjivanje ekrana tj fizickog dizajna telefona.
Lepo se vidi da DesireHD i HD7 predvode po dizajnu, barem po meni. Svidja mi se sto im ekran zauzima 95% prednjeg dela telefona.

Jedino sto mi za sada deluje malo bzvz je blago ispupcena kamera.

A sto se tice ovog najnovijeg handson-a...
Super je lik prikazao skoro sve opcije, i barem nije smarao pricom.
Ono sto bi najvise voleo da vidim jeste poredjenje ekrana(slike) sa obicnim Desire-om i Samsongom.
Na ovom se uopste ne moze oceniti ekran, jer ga je snimao pod takvim uglom da ne relfektuje kameru, ali je zato reflektovao beli plafon pa sve izgleda dosta bledo.

A najsmesnije mi je kada upali kameru u uperi njome o beli zid xD

I meni se svidja sto je skoro ceo prednji deo - display .
I isto mi je to ispupcenje pomalo zasmetalo jer ne vidim poentu, lepse i elegantnije bi izgledala zadnja strana da je ravna. Mozda bude smetalo za shieldove/protectore..

da, prikaz kamere je skroz fejlovao, jos smesnije je sto vrti razne filtere, a sve vreme bleji bela pozadina :D

@Ixinho A kakva je situacija kod nas sto se tice tih shield-ova, protect-ova i sl?

ja mislim nikakva :D ali sad se vec lako i jeftino moze proci uz narudzbinu sa ebaya tako da je to najbolja solucija :)

sad je gotovo, quotovan si :D

Odličan je ovaj HD, vidim i sense je napredovao dosta. Stvarno telefon radi i izgleda odlično.

meni ne smeta uopste :) trolovi jedni :D

back to the topic ..

evo prikaza gpu adreno 205 vs sgx540 (na klipu je htc desire z (g2) , ali gpu je identican i u desire z i u desire hd, s tim sto hd ima jaci procesor pa bi rezultati bili jos bolji)

http://www.youtube.com/watch?v=tM_3QG4U63I (sad dobro proveravam koji sam tab iz explorera kopirao :D )

Vrh Dno