Šta je novo?

HTC Android - Magic, Hero, Tattoo

E i koliko je tacno da navodno nece da radi wireless (tacnije puca konekcija) na nekim AP-ovima navodno onima koji imaju Realtec cipset, vidim pominju to u drugoj temi?
Hvala unapred :smoke:

Dok sam koristio Tattoo (~mesec dana), kačio sam se na bezbroj WiFi mreža i ni na jednoj nisam imao problema.

E i koliko je tacno da navodno nece da radi wireless (tacnije puca konekcija) na nekim AP-ovima navodno onima koji imaju Realtec cipset, vidim pominju to u drugoj temi?
Hvala unapred :smoke:

ovo si sigurno procitao u mojoj temi,da napomenem da ovo nisu moja iskustva ,samo informacije nadjene na gsmareni i mobilnomsvetu.... :trust:

Fora je sto bi ja uzeo telefon uz neki od VIP postpaid ugovora npr 325 jer mi to odgovara, plus dobijes nov telefon u fabrickom pakovanju koji nije skidan sa mreze, dve godine garancije itd itd
Recimo Tattoo sa 325 ugovorom kosta 7000din NOV sto je zaista dzabaleska naravno pod uslovom da ti odgovara postpaid tarifa :)

Ne znam kako stojis sa parama, ali uz vip325 ja bih isao na Desire (32 000rsd).

Pogledaj review-ove, pa videces i sam da nije losa investicija (naravno, ako imas para)

molim nekoga za pomoc i objasnjenje, ako bi recimo hteo da uzmem desire u vipu preko onih paketa da li mogu posto sam student ili moram biti zaposlen, stvarno to ne razumem?

Samo bih da pohvalim izdrzljivost Heroja...pao mi je do sada 2 puta i to bas dobro prvi put na asfalt i nije mu nista bilo sem vecih ogrebotina u gornjem desnom uglu,a drugi put je sa 2m visine na plocice i baterija i poklopac zadnji mu je ispao i to je pao na ekran i nista mu nije bilo...i dalje radi savrseno...ko mi posle ovoga kaze da HTC telefoni nisu kvalitetni moze da se killuje momentalno.

Aaaaaaa, da ga pripaziš malo? :)

ja se iznenadila kako je tatoo izdrzljiv. ker skocio i stampedo preko njega, al hvala bogu nema ni najmanju ogrebotinu :)

Ako hocu da mi vremenska prognoza uvek stoji tacna pored onog sata sta treba da mi bude ukljuceno i ako treba nesto da se ukljuci da li ce mi skidati kredit ili ne ?
I jos jedno pitanje, koliko sam razumeo wifi znaci da mogu da idem preko telefona besplatno na net, e sad me tu zanima da li ja taj wifi mogu da koristim samo kad sam recimo u centru grada u nekim kaficima ili moze uglavnom bukvalno bilo gde, recimo dok sam u troli ili dok negde putujem? Malo me buni sve to, tipa wifi, gps, gprs... Hvaaaala puno :)

Ako hocu da mi vremenska prognoza uvek stoji tacna pored onog sata sta treba da mi bude ukljuceno i ako treba nesto da se ukljuci da li ce mi skidati kredit ili ne ?
I jos jedno pitanje, koliko sam razumeo wifi znaci da mogu da idem preko telefona besplatno na net, e sad me tu zanima da li ja taj wifi mogu da koristim samo kad sam recimo u centru grada u nekim kaficima ili moze uglavnom bukvalno bilo gde, recimo dok sam u troli ili dok negde putujem? Malo me buni sve to, tipa wifi, gps, gprs... Hvaaaala puno :)

wifi mozes da koristis dok ima signala koji dopire do telefona. U nekim slucajevima moras sifru da znas da bi se konektovao uopste.

Da li moze da se podesi negde da aplikacije instalira na SD karticu a ne na telefon?
Cackao sam ali ne mogu da nadjem.
Hvala

izasao novi htc wildfire :) mnogo dobro deluje

^ Meni deluje kao zesca glupost... Legend u drugom pakovanju.

dunno, trebalo bi da bude ~100e jeftiniji od legenda, pucaju na nizu klasu ovim telefonom. izgleda super....mada mogli su malo veci ekran ali kapiram da hoce da zamene tattoo

Baš dobro izgleda telefon, i verovatno bi trebao da zameni tattoo...

Dobro je sto se nisam zaleteo i kupio tattoo, wildfire me je odusevio, bas sam gledao neke klipove na you tube-u i zaista dobro izgleda, deluje mi kao kombinacija tattoo-a, desire-a i google nexus one-a, od sva ta tri ima ponesto, kao da su pitali mene kakav da naprave :) jedva cekam da stigne pa se nadam da ga kupujem i da nece cena biti visa od 250 evra,jer ipak je to mnogo vise pristupacnije vecini nas nego desire koji je valjda oko 450 evra. I oblik je cool cak mi se malo vise i svidja nego sto je kod desire (malo mi deluje izduzeno kao daljinski) ali definitivno ce na kraju biti ili wildfire ili desire sto ce naravno zavisiti od razlike u ceni.

pa pise da bi trebalo da bude ~250e, ako je vise od toga onda bolje uzeti legend ili desire....ne bi im se isplatilo
mnogo mi se dopada fon, ali rezolucija ekrana....ista kao na tattoo samo je veci ekran :wall:

^ + sto nije wide. Mislim, ako bude 250 nije lose (uz malo OC-a), ali ako bude 300 onda se vec ne isplati

Ovo je Balkan... :) tj. Srbija, osecam da ce biti preko 300e...

Znaci wildfire 350 eura realno:smackbum: bolje da uzmem tattoo i cutim.

Meni ovo deluje kao besmislena kupovina, pored živog (još uvek) Magica.

Meni još besmislenija pored živog Heroa. Koliko sam upoznat, Tattoo i Magic softver više neće dobijati update od strane HTC-a, dok to ne važi za Hero. Nadam se da će za koji dan da se napokon pojavi i oficijalni 2.1 ROM za Hero, mislim, vreme je...

Vrh Dno