E i koliko je tacno da navodno nece da radi wireless (tacnije puca konekcija) na nekim AP-ovima navodno onima koji imaju Realtec cipset, vidim pominju to u drugoj temi?
Hvala unapred :smoke:
Fora je sto bi ja uzeo telefon uz neki od VIP postpaid ugovora npr 325 jer mi to odgovara, plus dobijes nov telefon u fabrickom pakovanju koji nije skidan sa mreze, dve godine garancije itd itd
Recimo Tattoo sa 325 ugovorom kosta 7000din NOV sto je zaista dzabaleska naravno pod uslovom da ti odgovara postpaid tarifa![]()
Ako hocu da mi vremenska prognoza uvek stoji tacna pored onog sata sta treba da mi bude ukljuceno i ako treba nesto da se ukljuci da li ce mi skidati kredit ili ne ?
I jos jedno pitanje, koliko sam razumeo wifi znaci da mogu da idem preko telefona besplatno na net, e sad me tu zanima da li ja taj wifi mogu da koristim samo kad sam recimo u centru grada u nekim kaficima ili moze uglavnom bukvalno bilo gde, recimo dok sam u troli ili dok negde putujem? Malo me buni sve to, tipa wifi, gps, gprs... Hvaaaala puno![]()
odlična zamena za Tattoo (2.1, capacitive, multitouch), a cijena - sitnica
http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-wildfire-fl-en.shtml
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari