juce je zvanicno potvrdjeno da hero dobija 2.1 update u toku juna, mada meni nije jasno odakle vam to da tattoo/magic nece? ^^
Ja imam Heroja (kupio polovnog) i nema ogrebotina. To da ga ja cuvam, i to stoji.
Ako ces svuda da gavuces u futroli, nemas frke sa Herojem. Neko je (u ovoj temi valjda) napisao da mu je Hero pao sa 2m i da funkcionise, tako da izdrzljiv jeste.
Ja imam Heroja (kupio polovnog) i nema ogrebotina. To da ga ja cuvam, i to stoji.
Ako ces svuda da gavuces u futroli, nemas frke sa Herojem. Neko je (u ovoj temi valjda) napisao da mu je Hero pao sa 2m i da funkcionise, tako da izdrzljiv jeste.
Koja futrola se može koristiti za Hero uopšte, s obzirom na chin?
jedna lepa vest (vlasnici magica, hero-a i boljih ne citajte dalje)... HTC Wildfire se pojavio u Grckoj i cena mu je vise nego primamljiva 285eur nov, original
sto je manje od tattoo-a. Znaci pojavice se uskoro i kod nas (nadam se i kod operatera), pa ga ocekujmo uskoro po oglasima za, nadamo se, oko <200 eur
link: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=200179
bolji je od tattoo-a cini mi se u svakom pogledu... A valjda je HTC obecao (mada im nikako ne treba verovati) da ce i wildfire dobiti upgrade na 2.2 verziju android-aKul, samo što Wildfire ima manji displej i čini mi se manje memorije.
Od Tattoo-a jeste ali ne i od Magica i Heroja.
Ne taman posla da vas ta vest ne pogodi
Ne taman posla da vas ta vest pogodi - ovo bi bilo ispravno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari