Код мене исто, јако лоша батерија на Oreo. Једва изгура 3 и по сата SOT-a, на Nougat-y је ишао и до 4 и по, максимум 5.Ovo je baš loše,na Nugatu je mnogo bolja bila![]()
Послато са HTC 10 уз помоћ Тапатока
Pa sve zavisi koliko će još dugo da se podržavaju aplikacije za android 6, ali po mojoj proceni bar 2-3 godine si mirna tako da samo napred.
Sent from my Mate 10 Pro
Rekao sam da na 4 ne radi, na 5 radi! I da, možeš da držiš na os6 dokle god ne osetiš potrebu da uradiš update ili zameniš telefon (pre će ovo drugo biti kontam).Na OS 5 Viber radi, imam ja android sa OS 5. LG. Radi odlično.
Reci mi, da li si mislio na ono što sam gore napisala: da mogu da ga držim na OS6 sve dok mi to ne zasmeta, pa ako npr Viber neće da radi, ja ga apdejtujem na Nugat ili čak na Oreo? To će biti moguće za 2-3 god?
Mislim, pitam i zbog 'nesigurne budućnosti' moje voljene firme htc.ili njihova budućnost nema veze sa već proizvedenim modelima koji su u opticaju? kao ni sa zamenskim delovima, u budućnosti?
Rekao sam da na 4 ne radi, na 5 radi! I da, možeš da držiš na os6 dokle god ne osetiš potrebu da uradiš update ili zameniš telefon (pre će ovo drugo biti kontam). Sent from my Mate 10 Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari