Šta je novo?

HTC 10

Neki launcher i udri...kao da nisi znao šta oreo nosi ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Odgovara mi ovaj htc-ov launcer...ovo mi je malo glupo ali nema veze [emoji16]

Послато са HTC 10 уз помоћ Тапатока

Da li je neko uporedjivao kameru htc-a sa huaweijem p10 mozda (objektivno)?
Dvoumim se izmedju ova dva telefona, kamera mi je presudna.

Poslednja izmena:
Imam Sprint-ov Htc 10 ,onaj sto sam sam otkljucao :D i pre otprilike nedelju dana mi je stigao Oreo..kakvi su vasi utisci? I jos nesto,moze li uopste da se instalira jer je telefon rootovan? Videh na netu da mozda moze preko neke FlashFire aplikacije..jel radio neko to?

Meni Oreo radi bolje nego Nugat,jedina zamerka ali nekima i ključna je da je baterija dosta lošija...sad izdrži oko 4 sata na wi-fi...sigurno pola sata ako ne i sat manje nego na Nugatu

Uradi unroot, vrati stock recovery i odradi OTA. Lako ces da flesnes ponovo TWRP i SuperSu

Pa meni je inace nesto baterija oslabila..ne znam da li je ovo normalno..facebook sam obrisao jer mi je dosta trosio pa mi zato Chrome sad srce bateriju.. ali za ovaj sistem sve nekako imam utisak da je previse ovo.
Screenshot_20180304-1.jpg Screenshot_20180304-2.jpg

Jel zna neko,da li je normalno da sistem ovoliko trosi bateriju? I jos nesto,da li bih ja sad mogao da skinem oficijelni HTC rom za Unlocked telefone i flesnem njega preko TWRP-a umesto ovog Sprintovog?

Ako je kao sto je bilo na M8, moras da promenis CID telefona, da bude otkljucan i S-Off.

Ovo je baš loše,na Nugatu je mnogo bolja bila
8254ee74057a3b966d1d0b6ed82c17fe.jpg

Nadjoh na nekim forumima to za CID..ali se pominje i nesto oko radija,tj signala..Nisam bas najbolje razumeo..da treba Sprintov radio da ostane..ali to vazi za zakljucane valjda..ovaj moj je otkljucan..moracu jos to da potrazim. Mada,kad vidim baterija kako drzi,premisljam se da li i da ubacujem 8icu..

Ovo je baš loše,na Nugatu je mnogo bolja bila
8254ee74057a3b966d1d0b6ed82c17fe.jpg

Код мене исто, јако лоша батерија на Oreo. Једва изгура 3 и по сата SOT-a, на Nougat-y је ишао и до 4 и по, максимум 5.

Да ли неко зна како да flash-ујем Lineage OS, а да не изгубим сигнал?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Tema mrtva... xD

Kakva je situacija sa updatom? Da li su izbacili sta od novih i jesu li ispeglali bagove sa drainom u prethodnom Oreo-u?

Nema update, nema drain. Jedino što je baterija oslabila na nekih 83%, što je još i dobro za više od godinu dana korišćenja.
Mislim da je dosta njih požurilo, počevši od mene, sa utiscima za bateriju na Oreo. Ipak treba vremena dok se to slegne.
Nego, šta bi, jel si menjao bateriju?

Poslednja izmena:
Thx za infor.

U AT nasao oficijelni servis (partnera) za HTC telefone, 50e traze za bateriju i ruke...Ali time gubim preostalu garanciju i postoji sansa da kvrcne ekran tokom zamene, u tom slucaju ja pokrivam troskove za novi... Tako da nisam pametan...

Sacekacu do isteka garancije, taman u Septembru kada prodju vrucine pa da vidim za zamenu... Ukoliko zeznu, oh well... Nesto mi se svidja Huawei Mate 10 pro serija kao naslednik ove 10ke...

Poslednja izmena:
Au kakve gluposti, pa kakav je to servis, da li su normalni?! [emoji102] Svašta. Koji su ti AT?
Ja polažem nade u U12+, Mate takođe ne deluje loše, ne znam šta dalje, možda Pixeli...

Hahaha da ti plaćaš ako ti servis polomi ekran za postupak koji im plaćaš 50e? Svašta ću čuti..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Koliko košta zamena baterije u ovlascenom servisu?

Molim za hitan odgovor. Mogu da uzmem HTC 10 koji je još uvek na fabričkom Androidu 6. Zbog problema sa baterijom itd, ako ga uzmem, ja ga ne bih apdejtovala dalje. Da li mislite da bih mogla da ga koristim sa tim fabrickim OS 6, bez daljih apdejtova sistema (Nugat, Oreo) i da to bude OK? Tj da iskljucim ili ne konstatujem sve opcije / notifikacije za dalji update OS i da to tako traje, dokle god, godinama... :) Thx.

Pa sve zavisi koliko će još dugo da se podržavaju aplikacije za android 6, ali po mojoj proceni bar 2-3 godine si mirna tako da samo napred.

Sent from my Mate 10 Pro

Pa sve zavisi koliko će još dugo da se podržavaju aplikacije za android 6, ali po mojoj proceni bar 2-3 godine si mirna tako da samo napred.
Sent from my Mate 10 Pro

Podržavaju aps za android 6? Pa nije to apple :) bar bio... hoću reći, rade sasvim pristojno i androidi sa OS 5.
U tom slučaju, nisam baš sigurna da je to OK varijanta ako misliš da će ukinuti podršku OS 6, jer se može naći mnogo jeftiniji sa OS 6 kao npr M8. Doduše 10 je bolji fon. Ili računaš na to da ja za jedno 2-3 god mogu da apdejtujem OS na Nugat :)

Poslednja izmena:
@Dushanna Upravo to...androidi sa os 5 rade, ali neke aplikacija već neće da radi sa os4 (da ti tako laički objasnim), npr viber i sl.

Sent from my Mate 10 Pro

Na OS 5 Viber radi, imam ja android sa OS 5. LG. Radi odlično.
Reci mi, da li si mislio na ono što sam gore napisala: da mogu da ga držim na OS6 sve dok mi to ne zasmeta, pa ako npr Viber neće da radi, ja ga apdejtujem na Nugat ili čak na Oreo? To će biti moguće za 2-3 god?
Mislim, pitam i zbog 'nesigurne budućnosti' moje voljene firme htc. :( ili njihova budućnost nema veze sa već proizvedenim modelima koji su u opticaju? kao ni sa zamenskim delovima, u budućnosti?

Cima se zbog loše baterije na oreo.

Mada meni je odlična na istom. A takođe ni kolega se ne žali na htc 10 sa oreom.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Na OS 5 Viber radi, imam ja android sa OS 5. LG. Radi odlično.
Reci mi, da li si mislio na ono što sam gore napisala: da mogu da ga držim na OS6 sve dok mi to ne zasmeta, pa ako npr Viber neće da radi, ja ga apdejtujem na Nugat ili čak na Oreo? To će biti moguće za 2-3 god?
Mislim, pitam i zbog 'nesigurne budućnosti' moje voljene firme htc. :( ili njihova budućnost nema veze sa već proizvedenim modelima koji su u opticaju? kao ni sa zamenskim delovima, u budućnosti?
Rekao sam da na 4 ne radi, na 5 radi! I da, možeš da držiš na os6 dokle god ne osetiš potrebu da uradiš update ili zameniš telefon (pre će ovo drugo biti kontam).

Sent from my Mate 10 Pro

Rekao sam da na 4 ne radi, na 5 radi! I da, možeš da držiš na os6 dokle god ne osetiš potrebu da uradiš update ili zameniš telefon (pre će ovo drugo biti kontam). Sent from my Mate 10 Pro

OK, primila k znanju. Znači, gledam tu opciju a ne M8. Thx :)

Zamrla ova tema sroz. Ima li nekog zivog sa htc 10 jos? Kako ste zadovoljni sada, posle skoro dve godine od predstavljanja? Dugo sam u potrazi za novim telefonom i mislio sam da je odluka vec pala na redmi note 5, ali onda videh ovu zverkicu na oglasima da ih ima i za 160-170e fino ocuvanih, starih godinu-godinu i po pa sam se zacudio iskreno, pogotovu zato sto je htc u pitanju. Cena maltene ista za m9 i 10. Vidim pominje se battery drain na oreu, ali da li je moguce da pravi bas toliki problem da ljudi gledaju samo kako da ga se otarase? Jako mi se svideo jos kada je izasao ali je bio preskup, sada je prejeftin pa me opet odbija. [emoji3] Vredi li uzimati ga sad za ispod 200e polovnog ili ipak cekati redmi note 5?

Najbolje je imati telefon sa takvim temama, veruj mi [emoji4]
Elem, prelistaj malo temu, skoro smo spominjali sve to. Uglavnom nije loše, i dalje je to premium uređaj. Jedino što je baterija nešto oslabila, što je neizbežno.
Trenutno stanje iste:Screenshot_20180507-225018.jpeg

Vrh Dno