Zadržaće se kao M8, osećam@Yoyinbo, pusti ga, vidiš da vlaži na HTC 10, i to odavno
Hvala. Nema šanse godinu dana.
Ponovo se vratio u HTC klan. Odavno mi je želja 10 da probam. Za sada mogu da kažem jednu reč "telefončina"! Izrada i izgled uživo 10/10. Nije ni S7E ovakav utisak ostavio. Što se tiče zvuka, kvalitet u toku razgovora najbolji do sada koji sam čuo, perverzija...
Aha, vlazim.@Yoyinbo, pusti ga, vidiš da vlaži na HTC 10, i to odavno
Hvala. Nema šanse godinu dana.
Ponovo se vratio u HTC klan. Odavno mi je želja 10 da probam. Za sada mogu da kažem jednu reč "telefončina"! Izrada i izgled uživo 10/10. Nije ni S7E ovakav utisak ostavio. Što se tiče zvuka, kvalitet u toku razgovora najbolji do sada koji sam čuo, perverzija.
Jeste avgust zadnji, treba ovo bolje, bar sa mesečnim zakrpama, čak se i samsung popravio. Čekamo N. Nervira što si pustili u USA a ne i Eu.
Послато са HTC 10
Za sada mogu da kažem jednu reč "telefončina"! Izrada i izgled uživo 10/10. Nije ni S7E ovakav utisak ostavio
Cini ti se, ne znam da li si ga video uzivo, ali metal i oborene ivice su mnogo lepse nego na slikama, a i staklo je blago oboreno na samom kraju, mnogo lepse nego sto sam ocekivao. Ako si ga video - onda ***![]()
Daj mi neki primer...6p, sem vizira, je dizajniran kao telefon od 50e sa alibabe
Ravna ledja i blanko prednji deo sa izrezima za zvucnike kao na MotoE. Da nema vizir, izgledao bi kao test uredjaj za novi procesorDaj mi neki primer...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari