Šta je novo?

HTC 10

Neka te služi tel...čekam malo kvalitetnije poređenje sa s7e.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

^ Meni je 10ka bolja opcija od obicne S7ice. Edge je fablet teritorija, tako da ne znam da li je bas ok porediti...

Mada su mi jedine opcije koje su me interesovale bile 10ka i 6P. Mozda bi i Mate 9 dosao u obzir ali kasno sam video... :)

Zaokruzen telefon, jedino ce ti zasmetati baterija i slabiji zvucnici u odnosu na Nexus. ( I stanje sa apdejtovima, mada nadamo se da ce i to biti ispravljeno skoro). :)

Mada i za bateriju je diskutabilno jer uz QC je pun za ~1h20min tako da se nacin upotrebe skorz menja i baterija je relativno zanemarljiva. (meni makar, jer mi je sa Z2 trebalo 2:30-3h da se napuni).

HTC je "old school" što se tiče update-ova. :) Tj. ne update-uju toliko često(security patch), ali među prvima odrade noviju verziju Androida za 2 flagship telefona.

Ovaj nougat je, čitajući postove sa XDA, popravio dosta toga. Vredi sačekati.
@Yoyinbo, pusti ga, vidiš da vlaži na HTC 10, i to odavno :D
Hvala. Nema šanse godinu dana.

Ponovo se vratio u HTC klan. Odavno mi je želja 10 da probam. Za sada mogu da kažem jednu reč "telefončina"! Izrada i izgled uživo 10/10. Nije ni S7E ovakav utisak ostavio. Što se tiče zvuka, kvalitet u toku razgovora najbolji do sada koji sam čuo, perverzija...
Zadržaće se kao M8, osećam :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Yoyinbo, pusti ga, vidiš da vlaži na HTC 10, i to odavno :D
Hvala. Nema šanse godinu dana.

Ponovo se vratio u HTC klan. Odavno mi je želja 10 da probam. Za sada mogu da kažem jednu reč "telefončina"! Izrada i izgled uživo 10/10. Nije ni S7E ovakav utisak ostavio. Što se tiče zvuka, kvalitet u toku razgovora najbolji do sada koji sam čuo, perverzija.

Jeste avgust zadnji, treba ovo bolje, bar sa mesečnim zakrpama, čak se i samsung popravio. Čekamo N. Nervira što si pustili u USA a ne i Eu.

Послато са HTC 10
Aha, vlazim. :D
Neka te lepo sluzi telefon. Cekamo poredjenje sa S7e. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Za sada mogu da kažem jednu reč "telefončina"! Izrada i izgled uživo 10/10. Nije ni S7E ovakav utisak ostavio

Pa ja ti to pričao u 6P temi [emoji5]
HTC 10 leđa deluju za klasu bolje, kvalitetnije od ovih tankih alu na 6P sa sve staklenom grbom.

Pogotovo ivice [emoji106]

htc-10-silver-back.jpg

M8 isto, što se tiče leđa i izrade HTC to radi najbolje ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ti si trebao da se otvoriš i da kupiš htc 10 a ne da kukaš na 6p...[emoji12]
Jeste bolja izrada htc-a ali mi je 6p nekako autentičan zbog vizira, a htc bezličan. Još jedan u nizu istih telefona...

Cini ti se, ne znam da li si ga video uzivo, ali metal i oborene ivice su mnogo lepse nego na slikama, a i staklo je blago oboreno na samom kraju, mnogo lepse nego sto sam ocekivao. Ako si ga video - onda *** :)

6P je retko ružan telefon. Ne znam kako neko može poredi njega sa HTC 10-om?

Npr. meni je obrnuto. Ne govorim o kvalitetu, vec o izgledu.

Ово је послао 6п!

To je sve subjektivno... Valjda imam pravo na svoje mišljenje... [emoji4] Koliko ima sličnih telefona poput htc-10, xiaomi, one plus, iphone, čak i Samsung... Totalno slični telefoni. Jeste da ne mogu da izmisle toplu vodu, ali bar nekako malo da se razlikuju... Nexus 6p ba ima taj vizir i natpis pa malo odskače...

Ma bre Jovice uzmi u ruku HTC 10 & 6P i sve će ti se samo reći [emoji6]

Cini ti se, ne znam da li si ga video uzivo, ali metal i oborene ivice su mnogo lepse nego na slikama, a i staklo je blago oboreno na samom kraju, mnogo lepse nego sto sam ocekivao. Ako si ga video - onda *** :)

+1
Samo prednju stranu malo da doteraju i to je to !

Poslednja izmena:
Pa čačkao sam htc 10. Niko ne kaže da nije vrh izrađen, ali opet kažem da mi je bezličan i jako sličan u moru takvih telefona...

Ma taj stakleni vizir ili grba nije zbog lepote takav nego zbog antena/signala [emoji4]

HTC i Apple su to drugačije i bolje rešili ...

Hristos se rodi dragi forumasi :)
Pusti ih Joco, videli telefone na slikama. Uzivo je i lepsi nego na slikama.

Ово је послао 6п!

Uživo je mnogo lepši . Makar crna verzija. Vadi ga to što je dosta tanak ,oko 7mm

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I dalje mi nisi dao primer kineskog telefona od 50$... [emoji4] Da nema vizir i da nema ovo i da nema ono... [emoji6]

Ma bre vidiš da nije ni video mob, čim kaže ravna leđa sve ti jasno [emoji14]

Odlicno deluje 6P uzivo. Samo je taj aluminijum bas mekan.

Pa da li si realan. :D
Veze nemaju jedan sa drugim.

Završavam ovde sa off... Pisao sam ceo post ali sam ga obrisao jer nije tema o 6p tako da nema više smisla da spamujem...

Uf,M10 bezlican svasta sam ocekivao da cujem o M10 samo ne da je bezlican
Nisam ljubitelj Htc modela i ne mislim da vrede tih para ali definitivno izgled im je uvek bio jaca strana
Mozda,ako je istina da M11 ili kako ce se vec zvati izlazi u 2 verzije (konacno skapirase stvari) obicnoj i 5,5 inca verziji i ne budu drali sa cenama ,pazarim HTC posle duze vremena
Naravno prvo sacekati recenzije korisnika s obzirom da je htc sklon zescim greskama,ali ako sve bude ok,s obzirom da mi kamera nije primarna mozda se zaluta ponovo u htc tabor

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ako ne budu drali sa cenom ? :)
To je kao da si rekao ako apple sledece godine smanji cenu ip uzimam ga :)

Bojim se da je ova desetka njihov zadnji flagship koji je mogao parirati Samsungu, teško da mogu da se nose sa finanskijskim ograničenjima i skoro je nemoguće da naprave bolji telefon od S8. Najbliže su bili 2014. sa M8 kada je Samsung izbacio đubre zvano S5.
M8 i sa "unakaženom" kamerom (na koju nemam zamjerki evo već 2 godine) bije S5 na svim poljima osim ekrana. Da su na M8 imali bolju kameru, mogli su uzeti veliki procenat tržišta.

Sada, nakon 2 godine, uzmem u ruku S5 koji ima drugar i moj M8. Nebo i zemlja, HTC ponižava S5 na svim poljima.

Slažem se ,njihovo vreme je prošlo . Možda su došli do neke love sada preko googla i pixela ali to nije dovoljno da se finansijski isprati novi flagship.( Troškovi za marketing,logistiku ,razne takse ,garanciju ,posleprodajne usluge , administraciju , istraživanje i razvoj itd itd)
Upali su u spiralu iz koje će baš teško izaći ,jedino da ih kupi Google.

Prosto nemaju dovoljno kesa iza sebe ,kao npr Samsung ,huawei ,ZTE i slični .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno