@Zile995
imao sam N5 godinu dana, klot Android je odlican, ali mi se cela ta prica da budem zamorce Guglu ne svidja.
Iskreno mi licno nista ne znaci da imam medju prvima najnoviju verziju Androida ako istu prati veliki broj bagova i ako svaki "major update" moraju da krpe nekoliko narednih nedelje/meseci da bi to radilo iole kako je zamisljeno bilo sa tim prvi vecim apdejtom.
A i ne moram da pricam da se odmah gleda kako da se sto pre taj vanilla Android zameni nekim custom ROMom, koji ce raditi bolje od vanille... Da bi se roll-ovalo nazad na stock kada izadje sledeci updatre. Neke od vas lozi i to je u redu, ali ja zaista nemam vremena ni volje da se zahebavam sa takvim stvarima.
To je razlog zbog cega sam presao na Z2 (i baterija) i kasnije igrom okolnosti na HTC 10. Naravno da nije ok sto jos kasnimo sa aktuelnim stanjem, ali kao sto rekoh radije bih da imam verziju koja radi nego da se nerviram zbog sra**a koje Gugl nije ispeglao u svom softveru.
@kvazar
Upravo, smesno je da se samsung uopste i uzima za primer jer vrlo dobro je poznata njihova update politika kao i situacija koju su imali sa "usijanom" note serijom - i da sada zbog iste moraju da peru obraz na sve moguce nacine...