Šta je novo?

HTC 10

Hoćeš da kažeš da 10 kupuju ljudi bez garancije koji imaju para za bacanje, koji jedu slaninu, koju ne slikaju jer povrate po telefonu kada vidi kako se izmastio dok su pržili jaja na aluminijumu leti? :D

Ne, ali je bacanje para ako prelazis sa 6P->S7e->HTC10->na neki 4. fon jer ti i HTC nije ponudio ono sto so ni prethodna 2 nisu, i to sve u roku od par meseci... No dokonost cini svoje...

Sa 6P na S7e i mogu da razumem samo ako hoces bolju bateriju ali sve osim toga ne. 10ka ti je u neku ruku "mali brat" 6P-a sa nesto slabijom baterijom i zvucnicima i bez azurnih apdejtova i podrske kao 6P...

Svi modeli imaju kompromise, pitanje je samo koje si spreman da prihvatis... Kao sot rekoh ako ti 6P i S7e nisu legli 10ka ce jos manje...

Dok ja max mogu da izvučem 5h-5h30 Šta na mom primerku, sa upaljenim WiFi/4g syncom, ne više od 30-40min razgovora u periodu od 24-36h (kada obično ide na punjač)... Tako da ne pričam ovde o rezultatu sa neta.. I sa ovim sam zadovoljan.. U principu mogu da razvučem i na 3 dana sa baš lakšim korišćenjem i oko 3h Sota... Ekran je ovde najveći potrošač baterije nažalost...
Član porodice takodje ima 6P nedavno kupljen, ali je trenutno na odmoru, kada se vrati sledeće nedelje mogu da uporedim 10ku sa 6P i kažem kakva je situacija. Mislim da 6P može da ponudi nešto bolja standby vremena kao i Sot (do 1h više u proseku)

6P sa kombinovanjem wifi i 4g nema sansi da da veci SOT od tvog. Sa fejsom, messengerom, instagramom i ostalim zderacima izmedju 4 i 5h ide.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

^ da, ako hocu da ga cedim mogu da izvucem toliko. Meni uglavnom ide na punjac svako vece sa 30-40% baterije...

Sacekacu sledecu nedelju i direktno da uporedim sa 6P. Mislim da ga amoled poprilicno vadi u odnosu na 10

Vadi, ali ga SOC sahranjuje sa druge strane.

Pre bih rekao da je 3GB rama za razliku od 10ke. Moguce je da batak..., ovaj da lose kesira... :S:

Poslednja izmena:
Vadi, ali ga SOC sahranjuje sa druge strane.

Amoled je generacija iz note 4, ne može da se poredi sa amoledom poslednje generacije u s7, bar sto se tiče potrošnje energije. SoC da ne pricamo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa to i jeste problem. Mada ga raspali S810 unistava. Da je npr. noviji Exynos mnogo bi bila bolja autonomija pa i sa istim panelom.

A ovde jos ni 7.0. Ameri dobili pre mesec dana i koliko sam ispratio nikakvih problema nema, cak sta vise i hvale. Ne znam sta vise razvlace, sve mislim ovih dana ce i sve drzim samo osnovno na telefonu jer racunam svaki cas factory...

^ Samo da radi bez ikakvih velikih bagova ili da dobijemo "feature" random gasenja kao na 6P i ja sam zadovoljan... ;)

EU verzija nije update-ovana minimum 3 meseca. [emoji2]

Sammy vec ima decembarski update sa heavy skin-om. Pored toga imaju i Nougat beta verziju koja dobro radi, a trebalo bi i ovog meseca da izbace final 7.1.1 verziju sa novim security patch-om... Dok ce ovi iz HTC-a, pretpostavljam izbaciti 7.0 sa decembarskim security patch-om sredinom ovog meseca.

Sa druge strane, trude se i da M9 sto pre dobije update. G4/S6 ko zna kad ce dobiti...

"We're working hard to bring the update to the HTC 10 though we don't have timing to announce just yet. Stay tuned! ^RH"

https://twitter.com/HTC_UK/status/816320871304404992

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ne znam, razumeo bih samo da su napravili njesra sa N u Americi, ovako mi nije jasno. A Samsung sigurno ne bi bio tako azuran kad im to ne bi bilo sredstvo za vadjenje kestena iz vatre.

@Zile995

imao sam N5 godinu dana, klot Android je odlican, ali mi se cela ta prica da budem zamorce Guglu ne svidja.

Iskreno mi licno nista ne znaci da imam medju prvima najnoviju verziju Androida ako istu prati veliki broj bagova i ako svaki "major update" moraju da krpe nekoliko narednih nedelje/meseci da bi to radilo iole kako je zamisljeno bilo sa tim prvi vecim apdejtom.
A i ne moram da pricam da se odmah gleda kako da se sto pre taj vanilla Android zameni nekim custom ROMom, koji ce raditi bolje od vanille... Da bi se roll-ovalo nazad na stock kada izadje sledeci updatre. Neke od vas lozi i to je u redu, ali ja zaista nemam vremena ni volje da se zahebavam sa takvim stvarima.

To je razlog zbog cega sam presao na Z2 (i baterija) i kasnije igrom okolnosti na HTC 10. Naravno da nije ok sto jos kasnimo sa aktuelnim stanjem, ali kao sto rekoh radije bih da imam verziju koja radi nego da se nerviram zbog sra**a koje Gugl nije ispeglao u svom softveru.

@kvazar

Upravo, smesno je da se samsung uopste i uzima za primer jer vrlo dobro je poznata njihova update politika kao i situacija koju su imali sa "usijanom" note serijom - i da sada zbog iste moraju da peru obraz na sve moguce nacine...

Poslednja izmena:
Ali peru dobro, decembarski update im je najbolji od pocetka. Ni jedan jedini problem, neverovatno.

Ne smeta mi da nemam među prvima nov Android, mada je poželjno za ovu klasu, nego mi smeta što se ne postavljaju isto prema svima.

Meni je zadnji update od 11MB:

Prilozi

• Screenshot_20170106-155746.png
    Screenshot_20170106-155746.png
    251.6 KB · Pregleda: 137
Mislim da je 1.95.401 zadnji EU update sa avgustovskim security patch-om.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

U *** ala oni kasne

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

@Ivan I. Znao sam da ćeš ga uzeti [emoji4]

Da, avgust je zadnji patch.

Avgustovski zadnji? Pa oni su katastrofa.

To im je jedina zamerka što se mene tiče. Inače Ameri piče uveliko N i decembar.

E na zdravlje, uze ga ovaj pozer sto slika palacinke... :S:

Sada ce da nam kmeci u temi koji mesec dok ga ne zameni za neki samsung model. Cenim da ce baterija i SoT da bude najveca zamerka :)

Salu na stranu.

U zdravlje nek te sluzi! Barem godinu dana!

@Service

Zamisli! A ni ne nazire nam se Nougat a kamoli 7.1.1 update! Katastrofa! Moz da mislis kako se samo patimo sa kesiranjem aplikacija tek!

Poslednja izmena:
Bravo momak, nisam ni sumnjao da ce neko ovako da odreaguje. Zasto si uzeo flagship? Mozes da uzmes i neko midrange i imaces istu verziju sistema. Ne patim ni ja za najnovijom ali smesno je da se tako ophode prema vodecem modelu. Jedan Sljamsung je vise pustio update-ova.

^druze imas li jos koji alt nalog da trolujes po forumu? :)

@Yoyinbo, pusti ga, vidiš da vlaži na HTC 10, i to odavno :D
Hvala. Nema šanse godinu dana.

Ponovo se vratio u HTC klan. Odavno mi je želja 10 da probam. Za sada mogu da kažem jednu reč "telefončina"! Izrada i izgled uživo 10/10. Nije ni S7E ovakav utisak ostavio. Što se tiče zvuka, kvalitet u toku razgovora najbolji do sada koji sam čuo, perverzija.

Jeste avgust zadnji, treba ovo bolje, bar sa mesečnim zakrpama, čak se i samsung popravio. Čekamo N. Nervira što si pustili u USA a ne i Eu.

Послато са HTC 10

Vrh Dno