Šta je novo?

HTC 10

Pa ko se pita, ako ne proizvođač nexus telefona ...
Od njih valjda zavisi dostupnost - HTC/HUAWEI/LG/Motorola ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Naravno da ne, pa postoje ugovori koji obavezuju odredjene strane

U principu to je za krajnjeg korisnika nebitno, samo da ovi novi htc nexus telefoni budu bolje dostupni (mada je uvek prvi faktor cena) od HTC 10, 6P ili Nexus 6...

Naravno da se Gugl pita, ne samo HTC.
Ako bude odlican na svim poljima ne moze se ni ocekivati neka niska cena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[youtube]ROHctDywyaQ[/youtube]

SD820..

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Pa nije slaba dostupnost 6p zbog googla ili huawei već zbog odluke da se ne uvozi kod nas...

Pa nije slaba dostupnost 6p zbog googla ili huawei već zbog odluke da se ne uvozi kod nas...
Moraju se prodati prvo huawei polu-uredjaji za 1 dinar.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Sve je to jasno, samo krajnjeg korisnika baš briga šta se događa iza "zavese".

Ode u mts/vip/telenor i ako ne nađe 6P/HTC 10 (pod uslovom da je uopšte čuo za ove telefone) uzeće S7/jabuku i to je to...

Manjina se odluči da kupi preko oglasa tako skupe telefone bez garancije i to manjina koja zna šta kupuje ;)
Koliko puta sam preporučio Nexus 6P, ali ljudi prvo nemaju pojma da postoji, pa kad čuju huawei odmah rezerva, još kad čuju da ga nema kod operatera i da nema garancije ...

Poslednja izmena:
U CG kod jednog operatera postoji 38 komada 6P u webshopu, ali čak su i oni pogrešno nazvali model "P6" :D

TT

Moj kolega kad je kupovao Nexus 5X u Telenoru, valjda u Kikindi, dok je jos bio u njihovoj ponudi i na stanju na sajtu, udje u poslovnicu i kaze koji bi telefon, i oni ga gledaju kao da im je trazio kalasnjikov... Kaze im on: pa to vam je telefon iz ponude, ljudi, na sta ce oni pozvati jednog kolegu koji se razume (no comment) i on im objasni da cak i u poslovnici, u nekoj ladici, imaju 5X za prodaju...

Nevera. :D

Ma da, i ovi što rade nemaju pojma da postoji ...
Još kad se u onu prethodnu priču ubace RATE i to da ne mora odmah sav keš na ruke kao na KP :)

Krajem avgusta ponovo u telenoru. Kad se prodaju svi samsung i iphone uredjaji naravno.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Da li uzeti desetku preko Aliexpresa za 633$? Sta mislite?

Ja ne bih uzeo nikad preko kineskog sajta telefon. Moje misljenje

Ma jok. Opalice ti carinu i porez i ima da ti izadje preko 700e. Nije to uopste povoljna cena preko Ali-ja

Ima li negde izložena desetka u BG da se pogleda?

Navodno uskoro ce predstaviti Desire 10

Cpv-A_5UIAEQQpJ.jpg

Cpvb3HqXEAAYj4t.jpg

htc 10 i desire 10, nekako me to podseca na One X i One S.

Sent from my D6503

Fp senzor tamo gde je trebao biti i na 10 :)

@fkloznica pa senzori, proximity, light

Poslednja izmena:
Prednja strana ista kao na novim nexusima .. čak je i ono oko elipsasto iznad zvučnika isto ,ne znam čemu služi .

Edit: zašto tolike veličine ? Skoro duplo veći od prednje kamere...

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Cene su neverovatne.

Zasto desetka moze da se kupi samo uz ugovor od 3 godine?

Tu kosta 53k din uz paket od 2k din mesecno, pa treba li pominjati koliko se vise isplati 50% popust na racune i kupovina tel. iz oglasa

Sent from my D6503

U vip-u je za keš 518e uz pretplatu od 1600din što je "razumna" cena kada se uporedi sa oglasima, još se i dobija krštena garancija...

Nazad
Vrh Dno