Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Baš sam bio do vip-a, uz tarifu nova 4 (700 minuta, 4400 MB interneta...)
Nema ga ni u Vip-u ni u Mts. Upravo se vracam odatle. Na sajtu pise da ga imaju ali ga nemaju. Ista prica je bila i sa telenorom. Pisalo da ga ima ustvari ga nema.
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Nesto ti nije u redu sa telefonom,jer se meni nikad to ne desava a u sobi mi je bas los wi-fi.Ja sam izgleda imao sreću da se prijavim u Telenoru na vreme još početkom juna i dobio ga nakon 2 nedelje. Nisam ni znao da ga nemaju više.
Pošto dolazim sa bb10 platforme, još sam u fazi prilagođavanja na android tako da ne znam mogu li pružiti neki korisni info u odnosu na neke druge telefone slične klase.
Ne znam da li je to standard na androidu, ali kad je dosta slab wi-fi u pitanju, uspori se rad celog telefona, cak i pri obicnom kuckanju. Kapiram da je do signala WiFi-ja u pitanju jer cim prebacim na Telenorov internet, odmah bude sve ok. Samo što mi se to nije dešavalo sa BlackBerry-jem.
To je moja i jedina zamerka do sada. Baterija sasvim ok, teško da izdrži ceo dan, ali ja bukvalno visim na njemu, jedino što ne igram nikakve igrice.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari