Šta je novo?

HTC 10

Moja greška. Pomislio sam da odbijaš pdv od mesečnog računa. Svakom svoj problem najviše smeta :)

Da, odbijam PDV od mesecnog racuna, prilazem na kraju meseca fakturu od VIP-a kao i svaku drugu i sa njom pravdam troskove i imam "povracaj" pdv-a.
Nego, da ne idemo vise u off, kako se pokazala kamera na 10?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Desetetke vise nema u Telenoru. Ne znam ni da li mogu da kazem i da je uopste bila. Sobzirom da su nabavili dva ili tri modela. To je sramno, stvarno sramno. Ne mislim da je krivica u Telenoru. Krivca bi trazio u "Htc Srbija" pitam se samo sta ti ljudi rade?! Osim sto postavljaju slike na fb ne rade nista! Neka se HTC zapita zasto im lose ide... Ubedljivo najbolji telefon u ovoj godini bez ikakve dileme ostace u zapecku zbog nekih neomarnih ljudi koji ne rade svoj posao. Poprilicno sam razocaran....

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Slažem se da postoji problem, ali ni mts nema S7/S7edge već 10 dana dok htc 10 uredno imaju i povoljniji je od lg g5.

Jeste provalili da u MTS moze da se uzme samo na ugovor od 36 meseci?
Taman sam pomislio da su dobre cene, kad ono...

Poslednja izmena:
Može i na 24 u mts-u uz MIX XXL i veće.

Poslednja izmena:
Da li je to neka insajderska informacija, posto na sajtu ne dozvoljava promenu 36 na 24 meseca?
Moze I-phone, moze S7 a HTC ne ili od tarife 4K+. Cvrc.
U svakom slucaju i 24 je mnogo.

Kada stikliras placanje uredjaja na rate putem mts racuna daje ti opciju na 24 rate ali samo xxl paket i veci

Baš sam bio do vip-a, uz tarifu nova 4 (700 minuta, 4400 MB interneta...) 2.190 RSD pretplata dodaje se 2.800 RSD mjesečno za telefon na 24 rate, znači ukupno 4.990 RSD mjesečno * 24 = 119.760 RSD za uređaj i pretplatu na 2 god.
Ovo je realno ok ponuda, dosta interneta, dosta minuta, jedina mana što je vip... I da, ne zaokružuju kb/mb kao ranije, već koliko se potroši toliko je prikazano.

Žao mi je napustiti mts, kod njih sam od početka, međutim u mts-u za htc 10 i pretplatu Super (hiljade i hiljade minuta koji mi ne trebaju i 6000 MB interneta s tim da je prvih 12 mjeseci 6000MB, kasnije 3000MB) ukupno 154.476 RSD na 2 god. Zvaću ih da vidim imaju li neku ponudu, ako ne razmisliću o odlasku...

Sve mi je jasno ali Telenor da ga nema to mi nikako ne ulazi u glavu.

Mislim (a i nacuo) da je tu Samsung umesao prste..

Poslednja izmena:
Baš sam bio do vip-a, uz tarifu nova 4 (700 minuta, 4400 MB interneta...)

Verovatno greska u kucanju. Nije 4400MB vec 1400.
Nazalost diskusija se pretvara u pricu o operaterima.
Koliko malo ljudi ima telefon nije ni cudo.
Sto bi im dao 67000 za tel I jos obaveza dve godine. Za te pare moze da se kupi za kes pa biraj tarifu.
Jedino sto je na rate.

Nije greska za 4400. 1400 dobijas u paketu i na to jos 3gb dok si kod njih.

Za mene je ovo jedna vrlo interesantna stvar vezano za Htc. Opet bih par reci o tome. Stvarno mi je neverovatno da evo vec vise od mesec dana od kako je telefon pusten u prodaju ne moze se naci ni kod jednog operatera u Srbiji. Postavlja se pitanje zasto je to tako? Mislim, da neko sistemski urusava Htc odnosno ne dozvoljava mu da izbije u prvi plan. Dugo sam u telenoru, i telenor je poznat po tome da uvek ima sve aktuelne modele telefona u svojoj ponudi, barem je do sada to tako bilo. Pojavljuje se Htc 10 pravi veliki BOOM u svetu, i nema ga. Objavljuje se da moze da se kupi preko online shopa u telenoru i samo nakon nedelju dana telefon se skida sa sajta i ni traga ni glasa o njemu. Verovatno je potrebno da se prodaju sve zalihe Iphonea i Samsunga da bi se Htc pustio u prodaju. Nisam pristalica zavera ali ovo mi je bas neverovatno. U Srbiji se Htc 10 trenutno moze kupiti u Gigatronu i Comtrede po ceni od 110K. Telefon je stvarno ludilo koliko dobro izgleda i bas mi je krivo sto nece imati prodaju koju zasluzuje.

Imas ga na stanju i u mts-u i u vip-u. Problem je u telenoru ;)

Nego, jel koristite neko kaljeno staklo ili foliju ili sta vec?

Nema ga ni u Vip-u ni u Mts. Upravo se vracam odatle. Na sajtu pise da ga imaju ali ga nemaju. Ista prica je bila i sa telenorom. Pisalo da ga ima ustvari ga nema.

@BataHTC, a da se prebaciš iz telenora u mrežu gde ih imaju?

Pa vidis da kaze covek da ga nema ni kod jednog operatera!?!

Jutros sam na g+ video vest da i u nekim zemljama EU takodje postoje problemi kada je dostupnost htc10 u pitanju.

Ocigledno je do htc-a, njima i sony-u ne vredi ni da imaju bolje uredjaje od konkurencije kada nisu u stanju da ih reklamiraju i plasiraju kako treba.

Mada sigurno ih i Samsung sabotira na nekim trzistima, pre par godina su placali botove i novinare da lazu i pisu gluposti o htc uredjajima (bilo je vise takvih primera) a sigurno je da Apple i Samsung imaju razne dilove sa nekim operaterima, IT sajtovima itd.

Ipak je najcudnija vest (ako je tacna) da je neko iz vrha htc prognozirao prodaju od samo milion htc 10 do kraja godine..
Velika steta jer je ovo odlican smartfon.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Nema ga ni u Vip-u ni u Mts. Upravo se vracam odatle. Na sajtu pise da ga imaju ali ga nemaju. Ista prica je bila i sa telenorom. Pisalo da ga ima ustvari ga nema.

Mene danas zvala neka riba iz mts i kaze mi da imaju. Nemaju u svakoj poslovnici i nemaju u svakom gradu, pretpostavljam da ga nema u vecim mestima, ali ga imaju i mogu da ga posalju gde god.

Ispravka. Danasnja informacija je da ga nema na stanju. Stize tek za 2-3 nedelje u mts.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako je krenulo ovaj ce telefon u prodavnice doci kad i novi sledeci telefon od Htc-a ako ga uopste i bude bilo.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Da bre ***, o tome nisam razmisljao, kad je ovakva situacija sa htc 10, bice prava noćna mora naci njihove nexuse za par meseci. A samo njih cekam.

Kad bi Google tako nesto dozvolio...

Šta se tu pita Google :)
Isto je bilo i cimanje sa Motorolom kada je pravila nexus 6 - problem cena i dostupnost .

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ja sam izgleda imao sreću da se prijavim u Telenoru na vreme još početkom juna i dobio ga nakon 2 nedelje. Nisam ni znao da ga nemaju više.
Pošto dolazim sa bb10 platforme, još sam u fazi prilagođavanja na android tako da ne znam mogu li pružiti neki korisni info u odnosu na neke druge telefone slične klase.
Ne znam da li je to standard na androidu, ali kad je dosta slab wi-fi u pitanju, uspori se rad celog telefona, cak i pri obicnom kuckanju. Kapiram da je do signala WiFi-ja u pitanju jer cim prebacim na Telenorov internet, odmah bude sve ok. Samo što mi se to nije dešavalo sa BlackBerry-jem.
To je moja i jedina zamerka do sada. Baterija sasvim ok, teško da izdrži ceo dan, ali ja bukvalno visim na njemu, jedino što ne igram nikakve igrice.

Ja sam izgleda imao sreću da se prijavim u Telenoru na vreme još početkom juna i dobio ga nakon 2 nedelje. Nisam ni znao da ga nemaju više.
Pošto dolazim sa bb10 platforme, još sam u fazi prilagođavanja na android tako da ne znam mogu li pružiti neki korisni info u odnosu na neke druge telefone slične klase.
Ne znam da li je to standard na androidu, ali kad je dosta slab wi-fi u pitanju, uspori se rad celog telefona, cak i pri obicnom kuckanju. Kapiram da je do signala WiFi-ja u pitanju jer cim prebacim na Telenorov internet, odmah bude sve ok. Samo što mi se to nije dešavalo sa BlackBerry-jem.
To je moja i jedina zamerka do sada. Baterija sasvim ok, teško da izdrži ceo dan, ali ja bukvalno visim na njemu, jedino što ne igram nikakve igrice.

Nesto ti nije u redu sa telefonom,jer se meni nikad to ne desava a u sobi mi je bas los wi-fi.

Vrh Dno