Šta je novo?

HTC 10

Pa bice skup, to je sigurno jer nikada htc flagship androidi nisu imali neke iznenadjujuce povoljne cene kod operatera.. dok ce LG G5 sigurno biti jeftiniji u istom paketu od S7/htc 10, mozda cak i za 10-ak hiljada..

Bas tako, nikada flagship nije bio jeftin. Ne bih ja ocekivao nesto mnogo povoljniju cenu od S7, ako uopste i bude jeftiniji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni nije.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Hm kasni za 401 EU verziju onda.

TW prvi dobije update. Security patch 1. Jun, bas su brzi :) Ali pitam se kakva je kamera sa novim update-om, vidim na xda da lik hvali kameru u poredjenju sa s7 i da je bolji LL.

S7E 100 zoom/cropped
0951de1a8c3325db3b1a191eebff1275.jpg

10 zoom/cropped
25ffaf54fdd5211daff6583ade728549.jpg

Ali wifi opet zeznu :D Malo je ekran svetliji od M8, sto je sasvim dovoljno. Jedino taj panel, sto menja boju pod odredjenim uglom, u roze. Na sharp-u je manje primetno, ali nisam siguran da je i bolja baterija sa tim panelom.

Poslednja izmena:
Niste potpuno u pravu za nestašicu, to može i da ima efekat da ga ljudi više hoće jer je teže nabaviti.

To jedino da imaju jako visok profit po prodatoj jedinici, pa da to ima pozitivnog efekta. Mislim da im je mnogo pametnije da zapravo i prodaju to što nude.

Ljudi, dajte da budemo malo realniji, HTC 10 neće biti teško nabavljiv proizvod.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ne da nece biti nego vec sada nije, samo sto su napravili neku zavrzlamu kod nas. Inace ga ima u Madjarskoj vec neko vreme.

Telekom ce verovatno imati najbolje uslove. Bilo kako bilo, idem sutra do prve poslovnice pa da vidim da li ga negde ima da se procacka [emoji4]

Šteta što nisu zadržali prednju ultrapiksel 4mp kameru. Po testovima koje sam gledao ta ultrapiksel kamera je osetno bolja od ove 5mpikselme. Šta više meni se čini da je ta ultrapiksel kamera najbolja prednja kamera na mobilnim telefonima?!

ta prednja ultrapixel kamera stoji i na mi5 i xiaomi mi note. slažem se da je najbolja kamera za selfije.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Šteta što neće biti crno-siva varijanta, taj mi se najviše svidja. Mada verovatno će preprodavaci nabavljati.

Cena jeste povoljnija u odnosu na S7 u Telenor-u, ali očekujem nesto nizu cenu kada bude dostupan kod ostala 2 operatera.
Sad, videcemo dal čekati nove Nexuse....

Poslednja izmena:
Hm kasni za 401 EU verziju onda.

TW prvi dobije update. Security patch 1. Jun, bas su brzi :) Ali pitam se kakva je kamera sa novim update-om, vidim na xda da lik hvali kameru u poredjenju sa s7 i da je bolji LL.

S7E 100 zoom/cropped
0951de1a8c3325db3b1a191eebff1275.jpg

10 zoom/cropped
25ffaf54fdd5211daff6583ade728549.jpg

Ali wifi opet zeznu :D Malo je ekran svetliji od M8, sto je sasvim dovoljno. Jedino taj panel, sto menja boju pod odredjenim uglom, u roze. Na sharp-u je manje primetno, ali nisam siguran da je i bolja baterija sa tim panelom.
Jel moguće da 10-ka ima toliko širi objektiv ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sa xda su slike. Evo pogledaj:

S7E
9bad8017a457289e262b832f688098b5.jpg

10
39033fd016d6c86ebbc420c0d1ff5a81.jpg

I jos je preko tapatalk-a postavio :(

Ne verujem, pogleda ću kasnije na nekom drugom mestu, suviše je velika razlika.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel ide neki poklon u telenoru za prve kupce htc 10?

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

U Telenoru su paketi kriminalni, ali avaj, valjda ce biti izlozen negde pa cisto da moze da se procacka [emoji4]

Da li se pojavio u nekoj poslovnici u NS?
U svim Telenorovim poslovnicama imas sirom Srbije. U poslovnici u delta city dobili su pet komada i svi su prodati isti dan. Trenutno nemaju ni jedan na stanju. To moze da bude veliki problem za Htc. Ne znam koju kolicinu uredjaja je Telenor uzeo od Htc ali ocigledno je mala cim je doslo do nestasice prvi dan. Nisam bas siguran da je navala bas velika.

Odlicno. Ja bio danas u jednoj od u NS i nisu imali...
A da li znas, da li su simfree ili zamljucani na mrezu telefoni iz Telenora?

Ružan je ako je potpuno crn - kao što je trenutno u telenoru :)
Ova kombinacija je meni najlepša:

htc-10-5.jpg

Poslednja izmena:
I meni, ali toga zvanicno nece biti kod nas, jedino od preprodavaca i ko zna za koje trziste da su pravljeni... Ne znam samo da li imaju internacionalnu garanciju tada...

Trenutni tel mi ima tu komb, i slazem se da je najjj. Steta sto je htc donio takbu odluku

Sent from my D6503 using Tapatalk

Мени се нпр не свиђа да је напред црн а назад сив, или једно или друго..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Da li ste sigurni da se u telenoru ne dobijaju slušalice? Pošto mi rekoše iz telenora suprotno...

Zasto telenor ne bi dobio? Koliko znam, samo US verzije nisu dobile.

Dobijaju se slusalice, pa to je standard za sve telefone. Inace nema ga vise ni u novom merkatoru na NBG isto su dobili fazon par modela i otisli su isti dan.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno