Šta je novo?

HTC 10

Evo kako je kod mene
72613d9e65081562e8ddbe7d182a6101.jpg

Pa ako idem na "open" onda me vodi u aplikaciju i to je to.
I ja imam ovo iznad međutim mene odvede na Google Play kao da instaliram Flickr aplikaciju a ja već imam instaliranu.

Uostalom nije ni bitno samo me zanimalo je l tako kod još nekog.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

25ad755864248cd12931ead93748e217.jpg

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Delete...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Sad gledam HTC10 u Telenoru ce biti jeftiniji od S7 i S7e:

HTC10(3990din), S7(4370din), S7e(4870din)

Cene su na rate, radi uporedjivanja.

Pa stara forumska teorija je da se to isplati ako je na rate :d

Inace nisam ocekivao da htc 10 bude jeftiniji u telenoru od S7, sto je odlicno - malo bolji fon a jeftiniji. Ne znam kolika ce tacno biti razlika po oglasima, verovatno ce tu biti skuplji htc jer tek pocinje prodaja.. a i inace su im skupi telefoni dok LG cene izuzetno brzo padaju.

U Mediamarkt je 700e, u Telenoru 780e na 24 rate. Za sirotinju odlicna ponuda, to je ~10% kamata na 2 godine.

A na oglasima 500 za mesec dana, pa preračunaj onda kamatu :)

U Mediamarkt je 700e, u Telenoru 780e na 24 rate. Za sirotinju odlicna ponuda, to je ~10% kamata na 2 godine.

A za mesec-dva po oglasima isti taj telefon sa validnom garancijom preko operatera ima da bude 500e, star 1 dan :) A sirotinja i ne treba da kupuje telefon te klase i cene, realno.

Tako je ali to je nekomercijalna ponuda jer na kraju krajeva taj telefon sa oglasa je neko platio po punoj ceni.

Ili je dobio za dinar/neki smesan iznos na racun firme i sl. :D

***a, tako mi odavde pretezno kupujemo telefone.. samo oglasi, preprodaja, domaci ''Ugari'' i slicno..

Ili je dobio za dinar/neki smesan izbor na racun firme i sl. :D

***a, tako mi odavde pretezno kupujemo telefone.. samo oglasi, preprodaja, ugari i slicno..
U organizovanim drzavama preko operatera vecina telefona se placa
1-200$ u kesu ili na rate i oko 20-30$ 24 meseca. Ovde 500e i 30e mesecno, pa znas kad cu to da platim

Znam, tako bi trebalo da bude ali nije. Kupio sam 3 telefona do sada u mts-u/telenoru, cene su bile sasvim korektne.
A onda su od 2011. poceli znacajno da povecavaju cene flagship uredjaja i.. sto se mene tice vise ne kupujem flagship telefone kod operatera osim ako nije neka rasprodaja u pitanju (kao sada z2/z3 u mts-u a i te cene nisu niske vec realne). A uredjaji nizih klasa cesto imaju prihvatljivu cenu ili idu kao poklon.

Secam se da je SGS I 2010. godine bio oko 32k din u mts paketu od 2k din mesecno.
SGS 7 (ne Edge) je u istom tom paketu sada oko 68000 din.

Jeste da su i sami proizvodjaci malo povecali cene vodecih modela ali to je preterivanje. Mada je i svetska ekonomija prezivela svasta u poslednjih 8 godina.

Poslednja izmena:
Ma ja se sećam e71 sam uzeo preko mts u tadašnjem tehnomobile prodavnici za 13000 a sam telefon bio 300-400 evra a paket mix 1000 koji je bio 1000 dinara mesečno . Ovo sad moraš da imaš neki paket da bog sačuvaj ne bi li iole povoljnu ponudu napravio.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ili npr imas box paket kod mts-a i uzmes telefon po povlascenoj ceni (sto sam uradio pre skoro 2 godine), pa te izadje koliko i iz oglasa ali na rate. Pretplata je takva pa je takva, nema ni smanjivanja ni povecavanja bez obzira uzeo ili ne aparat. Meni se isplatilo, ali da su cene telefona visoke, tu se slazem sa vama.

Sad gledam HTC10 u Telenoru ce biti jeftiniji od S7 i S7e:

HTC10(3990din), S7(4370din), S7e(4870din)

Cene su na rate, radi uporedjivanja.
Ko još kupuje kod operatera?
To su neviđeni lopovi šta rade zadnjih već sigurno 5 godina

Ima to da bude fino upeglano :)

[YOUTUBE]B8tgtNYgOZs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]JHAK7fmbMtA[/YOUTUBE]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ili npr imas box paket kod mts-a i uzmes telefon po povlascenoj ceni (sto sam uradio pre skoro 2 godine), pa te izadje koliko i iz oglasa ali na rate. Pretplata je takva pa je takva, nema ni smanjivanja ni povecavanja bez obzira uzeo ili ne aparat. Meni se isplatilo, ali da su cene telefona visoke, tu se slazem sa vama.
To nažalost važi samo za iPhone i to aktuelni model... Eventualno kad nešto spuste tipa Z2 Z3 ali npr g4 i m9 su uz box bili po 600-700€..

M7 preko Telenora pre ravno 3 godine, cim je izasao me kostao oko 30-33k sa paketom od 2k bez pdv-a mesecno. U poslednje dve godine jestu postali bezobrazno skupi. Sada na istom tom paketu za flegship treba da dam dva do dva ipo puta vise... Doslo je vreme da se menja m7 koji me jos uvek dobro sluzi, jedino mu je otisao senzor, pa mi s vremena na vreme pukne poziv.
Hteo sam da pitam koja je fora kad se uzima tel sa oglasa od nekog ko ga je uzeo preko operatera. Jel garancija od operatera na osobu/ugovor ili je na uredjaj? Ako kojim slucajem treba da ga nosim u servis ne trebaju mi neka ovlascenja od prvog vlasnika?

960e je s7 edge na 24m u telenoru. Mislim da treba da budem opaljen zesce pa da kupim kod njih. Hoce li se ikada stati u kraj ovoj bagri...

Neće, ne bi bile tolike cene da ne kupuju ljudi

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Na našu žalost, nema gore kombinacije od bede i neznanja, iz tog kruga se teško izlazi...

sent from e6533

Nazad
Vrh Dno