Zulu 92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2008
- Poena
- 420
Jesam, ali ovo je resenjeNajnovija verzija Tapatalka i otvara u samom Tapatalku Flickr link.
Nisam siguran da si me razumeo šta pitam.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Jesam, ali ovo je resenjeNajnovija verzija Tapatalka i otvara u samom Tapatalku Flickr link.
Nisam siguran da si me razumeo šta pitam.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I ja imam ovo iznad međutim mene odvede na Google Play kao da instaliram Flickr aplikaciju a ja već imam instaliranu.Evo kako je kod mene
![]()
Pa ako idem na "open" onda me vodi u aplikaciju i to je to.
U Mediamarkt je 700e, u Telenoru 780e na 24 rate. Za sirotinju odlicna ponuda, to je ~10% kamata na 2 godine.
U organizovanim drzavama preko operatera vecina telefona se placaIli je dobio za dinar/neki smesan izbor na racun firme i sl.
***a, tako mi odavde pretezno kupujemo telefone.. samo oglasi, preprodaja, ugari i slicno..
Ko još kupuje kod operatera?Sad gledam HTC10 u Telenoru ce biti jeftiniji od S7 i S7e:
HTC10(3990din), S7(4370din), S7e(4870din)
Cene su na rate, radi uporedjivanja.
To nažalost važi samo za iPhone i to aktuelni model... Eventualno kad nešto spuste tipa Z2 Z3 ali npr g4 i m9 su uz box bili po 600-700€..Ili npr imas box paket kod mts-a i uzmes telefon po povlascenoj ceni (sto sam uradio pre skoro 2 godine), pa te izadje koliko i iz oglasa ali na rate. Pretplata je takva pa je takva, nema ni smanjivanja ni povecavanja bez obzira uzeo ili ne aparat. Meni se isplatilo, ali da su cene telefona visoke, tu se slazem sa vama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari